2012 Şubat Anneleri

Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
$mektup.webp

offf o kaşıntıları hiiç sormayın yaaa sabaha karşı kalkıp yağlanıyom artık ...
9 aydır pehlivanları geçtim valla eşimde artık pehlivanım diyo
adamda haklı ok kadar yağ ve göbeğe herkes der :1::1::1::1:

benimde en büyük sıkıntım karnımın çok sertleşmesi her geçen gün dahada
sertleşiyo gece sertlikten yatamıyom vallaoncededen dolanınca tatlı türü yiyince
düzeliyodu pozisyonu
şimdi kanmıyo valla sabahı sabah ediyom zaten wc den çıkmıyom ufff:43:
sizin karın sertleşmeleriniz ne alemde:44::44:

offf o kaşıntıları hiiç sormayın yaaa sabaha karşı kalkıp yağlanıyom artık ...
9 aydır pehlivanları geçtim valla eşimde artık pehlivanım diyo
adamda haklı ok kadar yağ ve göbeğe herkes der :1::1::1::1:

benimde en büyük sıkıntım karnımın çok sertleşmesi her geçen gün dahada
sertleşiyo gece sertlikten yatamıyom vallaoncededen dolanınca tatlı türü yiyince
düzeliyodu pozisyonu
şimdi kanmıyo valla sabahı sabah ediyom zaten wc den çıkmıyom ufff:43:
sizin karın sertleşmeleriniz ne alemde:44::44:

aynen canım karnım nasıl sert nasıl sert ben hep wc deyım gecerlım orda gecıyorr sana bunu yazarken bıle sıpa karınımı delıp oturcak leptopun ustune sankı:1:kasıntısı bı yandan benım yenı basladı bı haftadır kasınıyor ama ıkı gundur kudurdu yara olucak artık harekt edınce karnımı tuyorum dusun o kdar cok kokruyorum sankı bısey olcak gıbı nasıl ıtıtırıyor bırde benım bu bogaz yanmlarım gecmedı gecmedı gıttı yemek yıyemıyrum artık mıdem dahada bı garıp oldu allahım cokmu sıkayet ettım ne bunlar sıkıntılarım ama yıne bunları yasıcagımı bılsem yıne de ısterım bebek cok sukur allhımızaaa

KIZZLAR YARDIM EDİN NE OLUR MORALİM COK BOZULDU...37 haftalık oldum bugün...doktra gittim dönmemiş daha oglusum..bu saatten sonrada dönmez artık dedi .....%90 sezaryan olursun dedi.....ben hiç istemiyodum sezaryan olmak ....basıma gelecek heralde .....SİZİN BEBİŞLERİNİZ KACINCI HAFTADA DÖNDÜ BENMKİDE DÖNER Mİ SİZCE?****

Canm doğumda biie dönen bebekler var ama takdir allahın tabi sen yinede o riske girme doğumun zor olur allah korusun kızlar telden girdiğim içi9 pek kalamicam herkese çok selam

hanımlar son 10 dk.dır felan adet sancısı gibi bi sancı başladı ama hafiften hafiften yalancı sancımıdır sizce yoksa üşütmüş olabilirim ondan mıdır sadece sancım var onun dışında bişeyim yok belirti olarak hastane yakın ama bu karda gidemem o yüzden önce size sormak istedim.

dr.artık heran bekle dediği için kendimi fazlamı dinliyorum acaba :26:

KIZZLAR YARDIM EDİN NE OLUR MORALİM COK BOZULDU...37 haftalık oldum bugün...doktra gittim dönmemiş daha oglusum..bu saatten sonrada dönmez artık dedi .....%90 sezaryan olursun dedi.....ben hiç istemiyodum sezaryan olmak ....basıma gelecek heralde .....SİZİN BEBİŞLERİNİZ KACINCI HAFTADA DÖNDÜ BENMKİDE DÖNER Mİ SİZCE?****

Hiç öyle düşünme , bana da artık dönmez dedi kaç kere. En son kontrolde döndüğünü gördük. Hatta kesin dönmemiştir bu saatten sonra da zor dedi bi baktı, dönmüş:))

Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
Eki Görüntüle 337642

ıcım cız ettı.. aklıma bnm de yavrum geldı.
sukurler olsun rabbıme kı kızımı verdı hemen ıkı ay sonra ama ılk bebegımın yerı baskaydı.
tam 9 hafta tasımıstım onu cogu kısıye bu zaman cok az olabılır ama bana 9 hafta deıl 9 asır gıbıydı
o kadar guzel bı duyguydukı o zmnlar ıkıncı hamılelıgımde(kızımda) o hazzı yakalayamadım.
hep bı korku hep bı huzun olacakmıs gıbı tedırgındım. 9 haftada butun esyalarını almıstım neredeyse..
ama 9haftanın sonu huzun olmustu dunyam yıkılmıstı sankı hıc bırdaha olmayacakmıs gıbı
kesınlıkle yavrum benı ahırette beklıyor ve ben bunu bılıyorum. bununla kendımı avuttum sureklı.
rabbımde tesellım ıcın kızımı gonderdı hedıye ettı bana sukurler olsun sag saglım elımde.
hamd olsun uzun omurler olsun.. amin
ınsallah olmayanlarada verır ve cnm ınsallah hayırlısı ıle tekrardan yavrunun tesellısını yuce mevlam gonderır.. amin

Telden giriyorum canlar biz iyiylz daha doğmadık ama bekliyoruzz

Selam kızlar telden girlyorum ama :44:

Sağol bbye canm çok şükür biz bu ara çok güzel uyuyoruz oğlumla tek sıkıntım kar yağması inş bebelerimiz üşümezz

hg cnmarada gır mıtlaka hatta hergun gır hıc olmadı ben dogurmadım de cık:D
kesınlıkle anne karnında nasılsa doguncada ole..

cnm bu saatten sonra donecegını sanmıyorum rıske gırme dr ne onerıyorsa onu yap mutlaka..
hayırlısı rabbımden..

Esad iyi kızlar akşamları yaramazlaşıyo ama dünürümün dediği gibi olursa karnımda uslu inş doğuncada uslu olur

ıyı aksamlar bebegım esadıma ıyı bak opuyorum kocaman..

aynen senın gıbıydım delıye dondum psıkoljom bozuldu dotoruma degıstrıcem dedım öle dedım böle dedım cunku o kdar cok normal doguma alıstımsıtmkı kendımı alt ust oldum gecelerce agladım ama sonra toparladım kendımı dusndum yanı bu bneım kısmetım dedım eger bebgım böle dogması gerkıyorsa allhım böle yazmıssa ben degısrıemem kı dedım ve artık dahah ıyyım daha var gunume 8 ına kadr bebgım donup normal dogum yapma olasgılım var amma bu cok kucuk bı ıhtımla malesef allahım hepımıze bebklerıme kavusmamızı nasıp etsın uzulme cok da ısrarcı olma tersı oluyor balım

hanımlar son 10 dk.dır felan adet sancısı gibi bi sancı başladı ama hafiften hafiften yalancı sancımıdır sizce yoksa üşütmüş olabilirim ondan mıdır sadece sancım var onun dışında bişeyim yok belirti olarak hastane yakın ama bu karda gidemem o yüzden önce size sormak istedim.

yarım saat ıyıce dınlen uzan guzelce egerkı devam ederse druna mutlaka danıs cnm
ama ıcın rahat etmıyorsa hemen ara..

bence bıraz daha bekle canım surerlını tut sancılrıın baklaım neolcak hadı hayılrısı

Back
X