2012 Şubat Anneleri

aynen senın gıbıydım delıye dondum psıkoljom bozuldu dotoruma degıstrıcem dedım öle dedım böle dedım cunku o kdar cok normal doguma alıstımsıtmkı kendımı alt ust oldum gecelerce agladım ama sonra toparladım kendımı dusndum yanı bu bneım kısmetım dedım eger bebgım böle dogması gerkıyorsa allhım böle yazmıssa ben degısrıemem kı dedım ve artık dahah ıyyım daha var gunume 8 ına kadr bebgım donup normal dogum yapma olasgılım var amma bu cok kucuk bı ıhtımla malesef allahım hepımıze bebklerıme kavusmamızı nasıp etsın uzulme cok da ısrarcı olma tersı oluyor balım

aminnn...bende cok üzüldüm...annem arıyo kardesim arıyo ..merak ediyolar ..aglamaktan konusamam diye acamıyorum tlf...bişeyi ne kadar cok istersen tersi oluyo.....cok istemiştim normal doğum yapıp annemin beni evde tek başına dogururken neler cektigini anlamayı ...bi bebegin sancılarla nasıl zor dünyaya geldigini görmeyi cok istemiştim...ama nasip hersey döner daha belki umudumuzu kaybetmemiz laazım

yarım saat ıyıce dınlen uzan guzelce egerkı devam ederse druna mutlaka danıs cnm
ama ıcın rahat etmıyorsa hemen ara..

bence bıraz daha bekle canım surerlını tut sancılrıın baklaım neolcak hadı hayılrısı

teşekkürler kızlar yarım saat 1 saat bekleyelim bakalım bebeğimin hareketleride normal şuan ben biraz dinleneyim en iisi.. :34:

kuzum karnımı dlecek ıttırıyor evet benım karnım kıpkırmızı napsakkı acepbebek yagı sur dedıler surdum hıcc banamısın demıyorr sende bır dene belkı sna ıyı gelır bacım

kızlar kaşıntı için dr.bana pregnacare cream yazdı ,benimde çok kaşıntım vardı bacaklarım kaşımaktan kanıyordu çok şükür şimdi geçti kaşınan yerlere sürüyorum nemli tutuyor birde merhem verdi ikisini sürdüğüm zaman rahatlatıyor yoksa kaçıntı fena...

kızlar kaşıntı için dr.bana pregnacare cream yazdı ,benimde çok kaşıntım vardı bacaklarım kaşımaktan kanıyordu çok şükür şimdi geçti kaşınan yerlere sürüyorum nemli tutuyor birde merhem verdi ikisini sürdüğüm zaman rahatlatıyor yoksa kaçıntı fena...

saol canım kremı doktora danısıcam al derse alırım artıkk

nihlee naber?

bebeğinde sarılık çıktı mı merak ettim canım

bizide gör vivam özledik senii bebeğin nasıl?

ne temızlıgı kıs allh korsun sen raht dursana bcaklrını uzatıo yatsana gulum ne gerk var ugrasma canım

yavv iyiki gelme dediler işee resmen battı bana ama oturdum aşağı soluğum kesildi.. uzattım ayağımı kuzum:126:

:15:Dön bebeğim
Dön çaresiz başım
Ayrılık böyle uzun sürmez ki
Dön bebeğim
Acılar seliyim
Dön dön bebeğim
Hasrete gebeyim:52::32:

sinirlerim bozuldu:52:

Son düzenleme:

üritiker var bide bende hamilelikten öncede vardı ama çok şükür diyodum hiç hamilelikte beni rahatsız etmedi diyodumm son 2 gündür ağlatıyo beni bacaklarım ayaklarımın altı karnım saç diplerim bile resmenn gece oturupp uyuz gibi kaşnıyorum:37:

nihlee naber?

bebeğinde sarılık çıktı mı merak ettim canım

ıyıyım cnm uykumu artık gunduz almaya calısıyorum yrn esım ıse baslıcak heryer kar kım gelecek bılemıyorum
yrn sanırım yanlız kalacam esım gelene kadar :(

sarılık evet gecırıyoruz suandada ama cok olmadı hatta azalmaya dondu sarılıgı
sende varmı?

kuzum karnımı dlecek ıttırıyor evet benım karnım kıpkırmızı napsakkı acepbebek yagı sur dedıler surdum hıcc banamısın demıyorr sende bır dene belkı sna ıyı gelır bacım

ıyıyım cnm uykumu artık gunduz almaya calısıyorum yrn esım ıse baslıcak heryer kar kım gelecek bılemıyorum
yrn sanırım yanlız kalacam esım gelene kadar :(

sarılık evet gecırıyoruz suandada ama cok olmadı hatta azalmaya dondu sarılıgı
sende varmı?

kaç haftalıkken doğum yaptın? normal mi oldu ? nasıl bir duygu:) doğum yapan birini bulmuşken sormak istedim:49:

buklee cim kusura bakma nasılsın ??

beybi heran uyanabilir diye hızlı hızlı sorayım dedim :)))
bizimkinde sarılık başladı da onun paniğinden öyle oldu özür diliyorum

herkes bi doğursun da bu seferde bebek soruları başlayacak burda

neyse saolun destekleriniz için ....EEEEE akşama ne yemek yapıyosunuz bi fikir versenize insan hergün ne yapacagını şaşırıyo yaaa.....

Nihlee cim bizde 14 çıktı sarılık değeri, 2 gün sonra ölçtürdük yine aynıydı, bakalım p.tesi yine ölçtürücez ama tedirginim tabi niye düşmüyo diye.
sizin değeriniz kaç çıktı ne zaman başladı ne zaman düştü hayatım ??

yok be canım sabah eşimle gittiler ama eşime sinirlendim ben ona diyorumki milleti gideceği yere bırak nasılsa her yer kar işe gitmesende olur zaten kendi işi,geç git gel çay kahve keyfi yapalım diyorum,beni arıyo biz babamla dışarda geziyoruz sen nasıl oldun?iyi halt ediyosun dedim,sabahtan beri bebeğin hareketleri yok denilcek kadar az onu soruyo bana bu kadar stresi bebekte hissediyo demekki çocuğada vurdu sonunda ana oğul isyana geçtik ama anlayana.şimdi sesimi çıkarmıyorum ama intikamım çok kötü olcak ağladım sinirimden.doktoru arıycakmışım aramıyorum sen ara sor doktora dedim.sen nasılsın ne durumdasın heycan varmı iyice sona yaklaştın hayırlısıyla allahım yardımcın olsun inş.

aman canım dikkat et şurda doğum yapıcan zaman düşersin falan aman dikkat et
ay bu kocalara mı bişey oluyor,yoksa bizde mi var bi sorun anlamadım,daha baba olacaklarının farkında degiller sanırım bakalım çocuk dogunca ne olacaklar, sende sıkma canını elmam bebegini üzme
gittik gezdim valla aşırıda yoruldum, üşüdümde ama eve gideim demedim,gezmeyi özlemişim beee
sonrada doktora gittik tahlil sonuçlarını aldık herşey normal doguma hazırız yani, dokto daha dogurmadın mı diye dalga geçiyor benle:25:

merhaba arkadaşlar..

doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyerek sözlerime başlayım :))

geçen hafta çarşamba günü bebeğim dünyaya geldi. bugün 1 haftalık olduk Allah'a şükürler olsun. 3730 kilo, 54cm boyunda doğdu oğlum. yalnız şöyle birşey var, o kadar küçük duruyor ki, hiç 3730 gibi durmuyor. iki kere doğum hemşiresine sordum, kilosunu onayladı.

sizinle bir de hoş birşey paylaşmak istiyorum. isim konusunda eşim tuğrul istiyordu, ben ömer. sonra tuğrul'da karar kıldık, ben de tuğrul'a alıştım. hastane de bile soranlara hep tuğrul dedik. neyse, hastaneden eve gelirken yolumuzun üstü diye eşim kimliğini çıkaralım dedi. gitti, geldi. oğlumun kimliğini bana uzattı. bir de ne göreyim, isim kısmına ömer yazdırmış. uzun zamandır bana sürpriz yapmak için çaktırmıyormuş. böyle işte.

kardan dolayı kontrole gidemedik. cuma gününü bekliyoruz.
maşallah kuzucuga allah sizlere bagışlasın canım,

şubat anneleri herkese selam bende doğurdum şubat olmadan bugün minik şirinim 1 haftalık oldu... Doğum yapanlara allah analı babalı büyütsün sıradaki arkadaşlara da allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin diyorum
ahaaaa bir dguran daha, gözün aydın canım,darısı başımıza

kızlar selam evi temizledim yemekleri yaptım geldim çok yoruldum ama şu an belim kopuyo sanki,nihlecimm bebişin nasıl sen nasılsın,bukle kız işe gitmedin evdede çalışma izin yap bugün,bennebileyim onlarla (eşlerimiz)bizim aramızda zeka ve anlayış farkı var sanırım frekanslar farklı,enice de gezmeye diye çıktı gidiş o gidiş doğurup gelcek herhalde
kız yormayın kendinizi temizlik diye,yatın gezin boşverin valla evde durmak strese neden oluyor, ben yumuşadım geldim:8:

Eki Görüntüle 337577 Eki Görüntüle 337578 Eki Görüntüle 337579

evet ilk resimde 28+3
ortadakinde 32+0
sondakindede 34+3
çok çatık kaşlı ve tombiğiz teyzeleri
buklem maşallah tosuncuga, çok tatlı inşallah kucagnda da görürüz bebişi

kızlar sınemaksungurun kızımı oldu acaba oglumu :S lısteye eklıcem 22 ocakta yapmıstı sadece onu bılıyorum o gelıncemı eklesem kı:s

gorsen tütütü masallah da. memeyı alamıyor bazen eller nasıl tıtrıyor varya..
kızlar kesınlıkle aklınızda bulunsun karnınızda neyse o
nasıl tekmelıyorsa hangı saatlerde daha huysuz ne zmn sakın
usgde nasıl sa aynı
bnm kız gece 1 2 gıbı sabah 6 7 gıbı karnımda kudurdu aynı suan ole
gulemkten oluyoruz ya hareketlerıne once ıııııııhkkkk dıye bır ses ardından zorrrrrrrrt osuruk:1:
katılıyoruz varya duyunca:1:
yerim ben o yumuk yumuk elleri maşallah canım, artık kendini sevdirmeyede başlar degme keyfine

Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
Eki Görüntüle 337642
canım çok üzüldüm,allah yardımcın olsun

KIZZLAR YARDIM EDİN NE OLUR MORALİM COK BOZULDU...37 haftalık oldum bugün...doktra gittim dönmemiş daha oglusum..bu saatten sonrada dönmez artık dedi .....%90 sezaryan olursun dedi.....ben hiç istemiyodum sezaryan olmak ....basıma gelecek heralde .....SİZİN BEBİŞLERİNİZ KACINCI HAFTADA DÖNDÜ BENMKİDE DÖNER Mİ SİZCE?****
hazelim takma 2 gün önce bi arkadaş dediki, doguma giderken bebegim döndü benim diyor, hiç bell olmaz, rahat ol sen, allah hakkında hayırlısını versin,

hanımlar son 10 dk.dır felan adet sancısı gibi bi sancı başladı ama hafiften hafiften yalancı sancımıdır sizce yoksa üşütmüş olabilirim ondan mıdır sadece sancım var onun dışında bişeyim yok belirti olarak hastane yakın ama bu karda gidemem o yüzden önce size sormak istedim.

dr.artık heran bekle dediği için kendimi fazlamı dinliyorum acaba :26:

canım yalancı sancı olabilir, agrıların geliş sıklıgıa bak, rahat ol,daha erken gibi seninki

ay bu kocalara mı bişey oluyor,yoksa bizde mi var bi sorun anlamadım,daha baba olacaklarının farkında degiller sanırım bakalım çocuk dogunca ne olacaklar, sende sıkma canını elmam bebegini üzme
gittik gezdim valla aşırıda yoruldum, üşüdümde ama eve gideim demedim,gezmeyi özlemişim beee
sonrada doktora gittik tahlil sonuçlarını aldık herşey normal doguma hazırız yani, dokto daha dogurmadın mı diye dalga geçiyor benle:25:

maşallah kuzucuga allah sizlere bagışlasın canım,

ahaaaa bir dguran daha, gözün aydın canım,darısı başımıza

kız yormayın kendinizi temizlik diye,yatın gezin boşverin valla evde durmak strese neden oluyor, ben yumuşadım geldim:8:

buklem maşallah tosuncuga, çok tatlı inşallah kucagnda da görürüz bebişi

yerim ben o yumuk yumuk elleri maşallah canım, artık kendini sevdirmeyede başlar degme keyfine

canım çok üzüldüm,allah yardımcın olsun

hazelim takma 2 gün önce bi arkadaş dediki, doguma giderken bebegim döndü benim diyor, hiç bell olmaz, rahat ol sen, allah hakkında hayırlısını versin,

saol canım inşallah umutluyum bakalım ...keratanın keyfini bekleyecez..

.................................................................

Son düzenleme:
Hiç öyle düşünme , bana da artık dönmez dedi kaç kere. En son kontrolde döndüğünü gördük. Hatta kesin dönmemiştir bu saatten sonra da zor dedi bi baktı, dönmüş:))

Valla aslında dr daha iyi bilir dicem ama arkadaşın dediği gibi en son zamana kadar ne olacağı bilinmez daha 37. haftanmış bekle ümütsizliğe kapılma ama en son da derse doktorun bencede hiç risk alma güzelim dünyanın sonu değil ya sezeryan napıcan bebeğin herşeyden önemli risk alma

Back
X