- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.041
evet sanırım bu düşünceler hepimizde var şuan bende bide tekrar hamile kalma korkusuda başladı napcam bilmiyorum inş öyle bişey hiç olmaz esadım nasıl planlı olduysa inş 2 ciyi düşünmüyorum ama oluyrsada inş oda planlı olsun yoksa çok zorlanırım ben aldırırım diye korkuyorum valla bakamam kafayı yerim....40 ın çıkınca rahat etcen diyo herkes inş öyle olur tam tersi olmaz inş yaşayıp görecek daha çok şeylerimiz var bebeklerimizle inş herşey güzel ilerler...alışacağız inş...![]()
Canım bazıları da AYŞEBAHAR gıbı basta neyse 40ında da o dıyor walla bılemıyorum..Ben son zamanlarda ocak annelerını okurken kızıma en ıyısı bıraz daha karnımda kal dıyordum ama artık zamanı geldı napalım..Yazık kız onlar da bıze derdını anlatamıyor napsın bebeler..Doğalgazı hıc sorma 250 TL gitti çöpe walla yaa ...
Walla yıne de bır yerden şükretcek bısey bulmamız lazım gıbı gelıyor bana da ..Annen yanında ya o bıle bırseydır boswer takma canım ..Gögsun ıcın lansınoh kullandın mı sen de?Selam kızlarrr keyıfler nasıl bebısler nasıl ?
Bugun burnum akıyor hasta olabılrım zaten cok anneık yapabıldım cocgua bırde hastalık cıksın tam olsun benım dıkıs yerım haa cok agrıyorr zorlanıyorum yanı memelerım desenız berbat yarın doktora gıdcem mecbur yok carem kalmadı bebegımı tek basıma ılgılenmek ısıtyorum ama maelsef bendaha ıyı olamadım ama allah bınkere razı olsun annemden olmasa ne yapardım allahıma bınlerce sukurr hıcbırse yaptırmıyor bana hem evın ısı hem bebegın cogu ısını o yapıyor saolsun annecım![]()