- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #68.401
sağol canım..inşallah dediğin gibi baş çevresi normaldir yaa..çok taktım..ben ilk zamanlar mamada vermiştim günde 2-3 öğün zaten mamayla birlikte emzirincede birden çok kilo aldı bebeğim,ama şuan mamayı sadece birkere 30 cc ye indirdim,hatta 5 gündür hiç vermedim,çünkü mamayı attık artık,uzun süredir açık kalınca bozulmuştır diye..şuan sadece anne sütüyle bu ayki kilo alımı çok normal çıktı..dengeleriz artık..
herşeyde bi hayır vardır canım üzülme..kısmet değilmiş demekki..giden sütlerin yenisini gelir..canınız sağolsun ..
yukarıdada anlattığım gibi şimdilik sadece anne sütüyle gidiyoruz,,bakalım nereye kadar..regl de oldum dün galiba sütüm azaldı gibi..
bende her aşıdan sonra acaba şimdi ne gibi bir huy değiştirecek diye bekler oluyorum doğrusu..
dün geceden bahsedeyim..gece 1.130 a kadar hep 15 dk uyudu uynandı,dalamadı hiç..ateşide 37.6-37.8 oldu gece tam 1.30 civarı eşimin hala'bukadar ateş önemli değil,fitil henüz vermeyelim,38 olsun öyle 'demelerine karşı dayanamadım rahat uyusun diye yarım fitil koyduk..çocuk bir türlü uyumuyordu hep inliyor gibi sesler çıkartıyordu ara ara..ağrısı vardı belli..aaa öncesinde ılık mendille kol altını,yüzünü,allerini falan ara ara sildim hep..ben ateşten çok korkarım,kendimce önlemimi aldım..fitili verdikten sonra sabaha karşı 6 yakadar uyudu..ama ben yinede saat başı saatimi kurup hep kalktım,ateşini ölçtüm..yükselmemişti..fitil iyi geldi,rahatladı yavrum..
bugün 6 dan sonra 8 de uyandı ,ozamandan beri hep mıymıylandı durdu,tam ağlamıyorda öyle mız mız sesler çıkarıyor işte..şuan ouyun halısında veee uyumuş gibi görünüyor..
maşallah oğluna