gelelim bana:
bugün 5.ay kontrolümüz vardı.şansa bak doktorumuz bugün izine ayrılmış,diğer doktoruda pek gözüm tutmadığından başka bi hastanenin doktoruna gittik,daha önce öneren birileri olmuştu.vesileyle gitmiş olduk.
elimde soru listesi olduğu halde,sorularımı eksik sormuştum:
yürüteci soracaktım,kabızlığını soracaktım sormadan geldim!
allahtan ek gıdayı sordum:yavaş yavaş tattırın artık dedi.mesela 4 gün arka arkaya armut 2-3 kaşık,sonra 4 gün şeftali,sonra diğer 4 gün kayısı vs..bu ay böyle geçsin dedi.
böyle yaparak hangi gıdaya alerjisi çıkarsa anlaşılır dedi.
4-5 syfadan oluşan fotokobi halinde bilgiler verdi elime.
ama tam olarak liste gibide değil.hiç bişey anlamadımda,beyenmedimde!

(
yoğurt tarifleri falan var.mamayla nasıl yapılır,sütle nasıl yapılır diye.
inan hugo senin verdiğin yoğurt tarifi daha anlaşılır geldi bana,hem denenmiş tarif seninki!
oğlum 650 gr almış aslında az almış bu ay neden tam olarak ek gıdaya başlatmadıki!10.150 gr olmuş.
boyu pek uzamamış.67 idi 68 olmuş!

sütüm yetmediği için olabilirmi?
o doktorun hastası değiliz diyemi acaba pek ilgilenmedi gibi geldi bana.
baş çevresini ölçtü ,sormayı unuttum!mırıldanarak söyledi ama anlamadım!
kağıda yazar diye sormadım da,yazılı bir kağıt bile vermedi .
gelişimi gayet güzel dedi.bi sorun yok dedi.
bende bi kaç soru sordum ,çıktık.

[/QUOTE]
ayy zaten bu doktrorların o muayene odasında fazlalıkmöışız gibi davranmalarına illet olurum.yaa paranı verdık adam gibi ilgilensene.sanki böle hadi hadi daha çok işim var tarzında oluyolar cocuğun üstünü mgiydrmene bile fırsat olmyo nerdeyse!hayır belki memnun kalsan ona devam edicen.
65ogr hiç de az değil ki üstelik bebeğin 10 kılo.yani gecen ay 300 gr bile almış olsa 9 800falan olcaktı o bile fazla.gayet ideal yani.kaç gr aldgna değil de şmdki kılosuna bakmak lazım o yuzden hıc canını sıkıp da sütünü etkıleme.misler gibi bakmışsın buyutmussun ohhhh