kızlar slm biz doktordan gedik..
sabah bahsetmiştim bebeğimin bezinde turuncumsu,pembemsi lekeler var diye.
doktorumuzda baktı.altındaki bezde öyleydi,yanımdaki bezi göstermeye gerek kalmadı.
ürik asit kristallerimine öyle bişey dedi.su ver dedi.sıvı alımının azalmasından dolayı vücuttan idrarrla ürik asit mi ne atılıuormuş.
kum da döküyor olabilir dedi.her ihtimale karşı ultrasonla böbreklerinede bakalım ddedi.
fakat bugün cumartesi olduğu için ultrason doktoru erken çıkmış.idrarı yaptırıp verelim dedik,laborauarda idrar torbası taktılar şeyine,bekledik bekledik yapmadı.arabayla biraz dolandık,yine yapmadı,emzirdim yine yok.yanımada biberonla su almak aklıma gelmenmimşti.eşim oruçlu,sıcakta fazla duruulmuyor,oğlumda huysuzlanmaya başladı,eve geldik.pazartesi evde takıcam torbayı,öyle hastaneye giidicez.yanımada su alıcam.
biz aylık kontrolümüz için ayın 4 ünde gitmiştik,bizim doktor izindeydi o gün,başka bi doktora göründük.o gün 10.150 gr.gelmişti.bugünde aynı kiloda çıktı.boyu uzamış 2 cm.hiç kilo almamış 15 günde.almasın önemli değil,kilosu fazla zaten benimkinin.ek gıdayı sordum yoğurt ve meyve suyuyla biraz biraz bu ayın sonunda başla dedi.
ben suyu kaynatılmuş soğutulmuş olarak veriyorum,hayat su markasının bebekler için uyu varmış.onu kaynatmadan kullanabilirsiniz dedi.hiç bilmiyordum.sizinde bilginiz olsun.[/QUO
çok geçmiş olsun canım benim..inşallah bişeyi yoktur pıtırcığın...