canım ben bebeğim 3 aylıkken ria taktırdım. şimdi çoook rahatım. eşim korunuyordu ama ona guvenemedım. valla ınsan her anlamda çok rahat oluyor tavsıye ederım :)) bu arada bende doğumdan once makat catlağından amelyat olmuştum. ne kadar zor bır hastalık çok ıyı bılırım. amelaytı kısa 5 dk bıle surmedı ama amelıyat esnasında ve sonrası ıkı gunde çok acılar cektım. ama çoooook şükür artık ıyıyım. allah ayrdımcın olsun.
kız hemşire olur boyle duygular. bır sure sonra alışırsın. alışkanlıkardan kaynaklı canım.
kızlar salı gunu mutfakta yemek hazırlıyordum. esımde geşldı termusa soğuk su koyacaktı. kızımı bebek arabasına bıraktı bende köfte yoğuracaktım. kızım bır anda dızının uzerine kalktı ve tam bılgıldak uzerıne güm diye düştü. sanıyeler içinde nasıl düştü anlatamam. 2 saat felan bekledık. uyutmadık. basını soğuk su ile yıkadık. sonra acıle goturduk. doktor sahura kadar uyutmayın dedı. çok sukur bırsey olmadı. ama o an gözumden gıtmıyor
bu arada ben kızıma sabah kahvaltızında bugun 1 ıncırı suda kaynatım ıçıne bır çay kaşığı yulaf ezmesi ekledım pişirdim. sonra 1 tatlı kasığı lor peynır ve 1 çay kaşığı cevızle karıştırdım yedırdım. yaa kusura bakmayın ama bırsey soracağım anne sutu olan arkadslar neden devam sutlerıne yada bebek mama şirketlerının çesitlı urunlerını kullanıyorsunuz. yanlış anlamayın ama ben onları vermenızı yadırgıyorum. kendımız daha guzellerını hazırlayabılırç hemde daha ekomık fıyatlara.
akşamda bız ne yersek verıyorum kızmızı et balık çorba tavuk etı bezelye yemeği ne olursa hayır demıyor benım kızım. özel bebek çorbalarını da yemıyor. ev tarhanasını çok sevıyor.
ayy ne çok konuştum. hadı optum hepinizi ve mınnoşları. bysss