2012 Şubat Anneleri

şu ferro benim de canımı sıkıyordu ben de pekmez aldım koskanın yoğurduna 1 kaşık kahvaltısına bir kaşık katıyorum kara üzüm cam rendede ...bunların dışında kıymalı yemeklere geçince daha çok kan yapacak o sebepten çok sallar oldum ilacı

koska güzel .geçen gün bende hem tahinini hemde pekmezini aldırdım eşime.acaba pekmezden de bi kaşık versem olur mu ????

bu arada yoğurtla olur mu ????demiri yok eder diye biliyorum yoğurt , süt vs.direk kaşıkla versek daha uygun olur

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar:71:
bu bayram çok yoruldum hem gribim ve malesefki oğlumada geçti nefes alamıyo uyuyamıyo doğru düzgün ememiyo çok üzülüyorum :50:
bu arada bu demir damlası konusunda kendi drum nedense yorumsuz kalıyo zaten kabızlığı nedeniyle kesmiştik tekrar başla demedi bende bu söylenenlerden sonra başlamayacağım .. ama sağlık ocağındaki hemşire ısrarla ver diyor anlayamıyorum neden bu ısrar varsa bişey herkesin çocuğu değerli alternatif versinler hayret bişeyy..

bu bayram çok yoruldum hem gribim ve malesefki oğlumada geçti nefes alamıyo uyuyamıyo doğru düzgün ememiyo çok üzülüyorum :50:
bu arada bu demir damlası konusunda kendi drum nedense yorumsuz kalıyo zaten kabızlığı nedeniyle kesmiştik tekrar başla demedi bende bu söylenenlerden sonra başlamayacağım .. ama sağlık ocağındaki hemşire ısrarla ver diyor anlayamıyorum neden bu ısrar varsa bişey herkesin çocuğu değerli alternatif versinler hayret bişeyy..

Herkese iyi bayramlar, kizimla guzel bir bayram gecirdik kime gittikse yediler bizimkide simariyor hemen,
Canim israrlarindaki neden zeka gelisimi icin ben dr ilac vermek istemiyorum onun yerine pekmez versem diye sormustum ilk verdigi zaman oda pekmez yeterli gelmiyor o yuzden ilac demisti ben kullaniyorum, ferro degil bizimki baska bi marka verdi saglik ocagi

herkese iyi bayramlar

Daha once soruldu mu bilmiyorum. Ben mama sandalyesi almak istiyorum. Alirken neye dikkat ettiniz ve hangi marka aldiniz yazarsaniz sevinirim.

Herkese iyi bayramlar, kizimla guzel bir bayram gecirdik kime gittikse yediler bizimkide simariyor hemen,
Canim israrlarindaki neden zeka gelisimi icin ben dr ilac vermek istemiyorum onun yerine pekmez versem diye sormustum ilk verdigi zaman oda pekmez yeterli gelmiyor o yuzden ilac demisti ben kullaniyorum, ferro degil bizimki baska bi marka verdi saglik ocagi

markası nedir memnun kaldın mı ?

geçmiş olsun çok zor ya inşallah bir an önce geçer hele ki yazın hiç çekilmiyor

herkese iyi bayramlar

Daha once soruldu mu bilmiyorum. Ben mama sandalyesi almak istiyorum. Alirken neye dikkat ettiniz ve hangi marka aldiniz yazarsaniz sevinirim.

bende almayı düşünüyorum daha karar vermedim.buradan bi arkadaş bi tane önerdi güzel ama bulamadım hiçbiyerde yok.bulursam alacağım hemen

selamlar
herkesin bayramı güzel geçsin inşallah
bizimki bugüne dek iyiydi
birinci günü annemlere gittik kaldık orda akşam tutturdu kolik gibi oldu hatta babam hazırlan evinize bırakayım bile dedi
neyseki sonradan ne olduysa sakinleşti ama işte annem hiç laftan anlamıyo sürekli herşeyiyle kendi ilgilendi bende biraz dinlendim
orda iyiydi gündüz çok yaramazlık yaptı az az emeklemeye çalışıyo çok azda olsa ilerliyo heryeri merak etti annemde herşeyi gösterdi bayıldı dolap karıştırmaya sofra sinisine vurmaya
dün gece yarısı evimize geldik bugün öğlen bir tutturdu ağlaması hiç susmadı çocuk kendini durduramıyo ağlarken
kucağıma aldım sevdim ilgilendim geçti ama çok kötü oluyo
zaten farklı şekilde ağlıyo ve durduramıyo kendini
şimdi uyuttum
hep aynı durum benden başkasının ilgilenmesini istemiyo insanların kendisiyke ilgilenmesini sevmesini istemiyo ama işte annem dinlemiyo sonra bu hale geliyoruz
birde yüksek sesle konuşur ondanda korkuyo yavaş diyorum alınıyo bağırıyo bana çocukta korkuyo öff valla bidaha gitmicem

herkese iyi bayramlar

ben arkadaşımda görmüştüm sağlamdı diye chicco poly aldım memnunum
oturtuyorum heryere bakıyo oğlum tepeden tepeden

baharatlıysa olmaz canım
ben biyerde okumuştum doktor diyorki beyaz tarhanayı pişirin keçi sütü veya formul sütü ekleyin bol bol yedirin anne sütünden sonra en faydalı gıda yoğurtla tarhanadır diyordu
bizde annem yapar beyaz tarhana yapar piştikten sonra süt ekler içine ekmekte doğrayıp yerler çok lezzetli olur
ben yollayayım sana hediyem olsun bebişe :emir_bebek:

ayy canım benim sağol düşünmen bile beni çok mutlu etti.senin tarahanan kadar güzel değildir biliyorum ama şu internette gördüğümü bi deniyim bakıyım,bebek tarhanası diye gçen ..,nşallah iyidir..göndermiş kadar oldun caanım..tekrar sağol..

ya benim şu oğlum çok tuhaf. marketten geldik şimdi, markette bir kız sevdi onu güldü güldü, sonra da yabancılayıp ağlamaya başladı. enteresan çocuk. baştan pas veriyor, sonra da geri adım atıyor. cici bebenin ekmeğini aldım, bakalım nasılmış. daha önce hiç kullanmadım.

günışığım benim oğlum da daha oturamıyor, yamuluyor hemen. ama benim yüzümden. ilk defa yastıklarla bugün oturttum onu 1-2 dakika.

hamarat hugocuk, ben de seni ilgiliyle takipteyim :51:

benim oğlumda yabancılara karşı çok tepkili.bayramda annemlerdeydik kız kardeşime hiç alışamadaı,hep ağladı kucağında.babamında sesinden çok korktu,sesi gürdür babamın,yüksek sesle konuşur biraz her konuştuğunda benimki ağladı.adamcağız bi sevemedi oğlumu doya doya..

bebeklerimizle ilk bayramımız ne güzel yaaa.bayramlık aldı dedesi oğluma,papyonlu gömlek bi de pantolon.umarım kusmadan akşam edebiliriz.yarın elimi öperken de fotosunu çektim miiii tamamdır ilerde göstermek adına.hatıra olsun dıye işte.allah tüm sevdiklerimizle ve çocuklarımızla nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin inşallah.sağlıkla huzurla mutlulukla...hepiniz öpüldünüz tabi pıtırcıklarınız da öpüldüler :38:

benim oğlumda küçük adam gibi oldu kareli gömleği ve şortuyla..yerim onu ben.minik erkeğim benim..maşallah hepsine..ilk bayramlarıydı,,seneye inşallah yürüyo olacaklar..

off geçmiş olsun canım..sen yinede bol bol emzirmeye çalış canım..onlar için doağl antibiyotik tir sütümüz biliyorsun ,az az da olsa emzir..:((
bende dün haberlerde izledim demir damlaları toplatılıyormuş..kafam karıştı..

koska güzel .geçen gün bende hem tahinini hemde pekmezini aldırdım eşime.acaba pekmezden de bi kaşık versem olur mu ????

bu arada yoğurtla olur mu ????demiri yok eder diye biliyorum yoğurt , süt vs.direk kaşıkla versek daha uygun olur

bunu araştırdım bazı dr lar karıştırabilirsin diyor bazıları olmaz diyor.ben bazen ayrı bazen de birlikte veriyorum.ama tekbaşına yeterli değil tabi .asıl kırmızı etin kan yaptığını biliyorum

bunu araştırdım bazı dr lar karıştırabilirsin diyor bazıları olmaz diyor.ben bazen ayrı bazen de birlikte veriyorum.ama tekbaşına yeterli değil tabi .asıl kırmızı etin kan yaptığını biliyorum

bizde inşallah son hafta çorbamıza kıyma eklicez :) bi sonraki kontorlümüzde menümüze neler eklenicek merak ediyorum

hayırdır inşaallah, bugün oğluma patates ve taze fasulye haşladım, blendırdan geçirdim, bir kahve fincanı kadar yedi. hem şaşırdım, hem çok sevindim. çünkü sebzeyle hiç arası yok. hemen midesi bulanıyor.

Kizlar mrb 2 dk bosluk buldum yazim dedim.kizimin dis sorunlari devam ediyo agla agla bi hal oldu zayifladii.kizimda babababa diyo ama anne icin baya erken olsa gerek masallah bababada bilincli cikmiyo zaten.ben tarhanami yaptim kizim sevdi yedi gercekten tadida fena deil.corbalarimada bir cimdik tuz atiyorum kizim yiyo sukur yesinde sorun deil.

Kizlar bide sikildm ben ayni seyleri vermekten yok mu deisik tarifi olan.ben kahvalti corba 8 tahilli pirinc unu meyve yogurt yediriyorum hazir bisi yok simdilik arada meyveli yogurt veriyorum deisiklik olsun diye sizler ne veriyosunuz??gerci durmlarimiz farkli cogunuz emziriyosunuz benim ne emiyo ne biberon tutuyo artik sadece bu ek gidalari kavgayla gidim gidim.yinede cok sukur halimize binlerce kere.

hemşire ben kahvaltıda toz halinde ceviz ve yulaf, akşamdan suda bekletilmiş beyaz peynir, pekmez, yarım yumurta sarısı ve cicibebe veriyorum. hepsini karıştırıp suyla yumuşatıyorum. ağır falan gelir belki diye bu sabah vermedim ama hemen her sabah kahvaltımız bu.

ben de gün içinde ne yedireyim diye düşünüp duruyorum. geçen gün yayla çorbası yapmıştım bize, tuzunu nanesini katmadan ömer'e ayırdım, blendırdan çektim yedi. bir de şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım. aynı şekilde onun da tuzunu koymadan ayırdım biraz, blendırdan çektim yine tavuğuyla beraber. onu da yedi. ama püre müre öyle şeyleri sevmiyor.

herkese iyi bayramlar

biçok marka ve güzel modeller var acıkcası ama cevremden gördüğüm kadarıyla en fazla bundan sonrakı 1 yıl kullanılıyormus. o yuzden ben de ikeadan basit bi model aldım. söküp gittiğin yere de götürebiliosun. oğlumda sevdi içindeyken oynuo kendi kendine. fiyatı 50 tl.

hemşire ben kahvaltıda toz halinde ceviz ve yulaf, akşamdan suda bekletilmiş beyaz peynir, pekmez, yarım yumurta sarısı ve cicibebe veriyorum. hepsini karıştırıp suyla yumuşatıyorum. ağır falan gelir belki diye bu sabah vermedim ama hemen her sabah kahvaltımız bu.

ben de gün içinde ne yedireyim diye düşünüp duruyorum. geçen gün yayla çorbası yapmıştım bize, tuzunu nanesini katmadan ömer'e ayırdım, blendırdan çektim yedi. bir de şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım. aynı şekilde onun da tuzunu koymadan ayırdım biraz, blendırdan çektim yine tavuğuyla beraber. onu da yedi. ama püre müre öyle şeyleri sevmiyor.

kızlar ben gece yatırmadan ekmek içi eklediğim yoğurt yediriyorum. hem uyku verio hem tok tutuo gece.

Kizlar mrb 2 dk bosluk buldum yazim dedim.kizimin dis sorunlari devam ediyo agla agla bi hal oldu zayifladii.kizimda babababa diyo ama anne icin baya erken olsa gerek masallah bababada bilincli cikmiyo zaten.ben tarhanami yaptim kizim sevdi yedi gercekten tadida fena deil.corbalarimada bir cimdik tuz atiyorum kizim yiyo sukur yesinde sorun deil.

Kizlar bide sikildm ben ayni seyleri vermekten yok mu deisik tarifi olan.ben kahvalti corba 8 tahilli pirinc unu meyve yogurt yediriyorum hazir bisi yok simdilik arada meyveli yogurt veriyorum deisiklik olsun diye sizler ne veriyosunuz??gerci durmlarimiz farkli cogunuz emziriyosunuz benim ne emiyo ne biberon tutuyo artik sadece bu ek gidalari kavgayla gidim gidim.yinede cok sukur halimize binlerce kere.

kızz iskender söyleyecek halin yokya ufaklığa :1:
diş yok ufaklar bunları yiyebiliyorlar
doktora bir sorsana keçi sütü içirilebiliyormu bebeğe
seninki emmiyo mamada içmiyo ama süt alması gerek napmalıymışsın sor bakem
yada kocana sorsana o da bilir belkim

bu akşam sevgülü eltim bebeği görmeye geldiler ne hikmetse :1:
dört çocuk iki kendileri birde akraba derken epey kalabalıktı ev
saldırdılar resmen oğluşuma :47:
benim oğlan epey uyanık sanırım :1:
birden ağladı uykusu gelmiş givi normalde salonda hamak beşiğinde uyur ama uyumadı orda ağladı bende odasına götürdüm saat 8 den 11 e kadar bir damla uyumadı ama kalabalığa götürmesinler diyede gıkını çıkartmadı :1: öyle loş odasında battaniyesine sarılıp pustu durdu :1: sesleri dinliyo kafasını kaldırıpta :1:
sonra gittiler baktı ses yok hemen kalktı çok bilmiş
bugün çok huysuzdu emmedi bile doğru dürüst
dünden beri hafif ateşide var carpol verdim şimdi yatarken ağlıyo huysuz emmek istemiyo bugün saldırdı zorladım emzirmek için diye
diş çıkarcakmıdır nedir anlamadım huysuz sinirli

Back
X