- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.581
kafam dağınık unutmuşum antibiyotiği kafama göre vermiyorum tabiki
doktor verdi 5 gün kullanılmak üzere
doktor verdi 5 gün kullanılmak üzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kum dökmesi için su içir dedi
o kristaller varya onlar birleşip taşı oluşturuyormuş
sadece doktorun dediğine bakmadım nettende epey doktor yorumlarını okudum
çoğunlukla görülüyo bebeklerde ama eğerki dökülmezse birleşip böbrek taşını oluşturuyor
işin aslı bebek susuz kalmış inşallah geçer
özellikle yaz bebeklerinde çok sık görülüyormuş
senin bebeğinde taşmı çıktı
Canım ben bebeğimin bezinde hiç kristal görmedim.
Ve hiç bir şikayetimiz yoktu. &. ay rutin kontrolünde doktor idrar tahlili kültür ve böbrek ultrasonu istedi
O zaman ortaya çıktı idrar yolları enfeksiyonu antibiyotik kullandık on gün çok şükür geçti.
Aynı zamanda böbreğinde taş da çıktı.
Mesane de kuma da rastlandı.
Ama ben bezinde hiç bir şey görmedim
bizde vardı görüyordum
işin ilginç yanı bebeklerdeki kum bizdeki gibi onlara rahatsızlık vermezmiş ağrı sızı yapmazmış
bizimkide huysuzlanıyodu doktor bi bakalım idrar tahlili yapalım böbreklerine bakalım filan dedi normal kontrol yani
orda çıktı
önemsiz ama takip edicez 3 aya geçmesi lazım filan dedi
peki ne yapılacakmış taş için bebekler daha
einstein hugocuk çok geçmiş olsun. umarım bır an önce sağlıklarına kavuşurlar.
hemşire senin adına çok sevindim,Allahım bir avazda kucağına versin inş. bir kız bir oğlun olacak ne güzel ben de öyle olmasını çok istiyorum :)
hemşire63 çok sevindim erkek olmasına. sen de cat lover gibi iki cinsin sevgisini alacaksın. tabii ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.
einstein bugun durasella seni sormuştu. demek ki sağlık işlerinde koşturuyordun. hugocuk ve sana geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun hepimizin bebeklerini.
2 gun önce oğlumu yere oturdum yanında annem oturuyordu. birden ondan destek aldı ve ayağa kalktı, çok şaşırdım, devamı gelmedi. tekrar oturtum falan ama olmadı.
bu aylarda ba-ba , de-de derlermiş ama bizimkinde yok sanırım geç konuşacak. oysaki 4*5 aylıkken bizimle o kadar çok konuşuyordu ki :)
ıhlamur veren arkadaşlar nasıl bir ıhlamur bu, yaprak şeklinde mi, poşet çay mı. ne kadar suda bekletiyorsunuz ayrıntılı yazar mısınız.
sizden cevizi öğrendim. aldım rondodan geçirdim, sabah kahvaltısına ekliyorum. çok saolun kızlar. seviyorum sizleri.
Günaydın güzel anneler, hepinizin Zafer Bayramı'nı kutluyorum.Bu arada einstein nerelerdesin, özlettin kendini.
einstein hanginiz atanın annesi, hanginiz azranın annesiydiniz
tamam, bloglara her seferinde bakıyorum ama siz aynı anda bloglarınızı paylaştınız ya karıştırıyorum
einstein hanginiz atanın annesi, hanginiz azranın annesiydiniz
Kizlar hepimize tesekkur ederim tbr eden herkes cok saolun insallah Rabbim sizede istediginiz sekilde nasip eder bende sizleri tbr ederim herkes calismalara baslasin:)))