- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.801
yine soruyorum
bebişine buğday çorbası yediren varmı
bebişine buğday çorbası yediren varmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha tam çorbalara geçmedim buğdayı ilkkez duydum vermek gerekmi acep
Niye kimse yok yahu ben burdaykende kimse olmuyo ne şanssızım ben akşam bi habere sinir oldum artık katiller tecavüzcüler uyuşturucu satıcıları okullarda hademe kantinci şoför olarak görev yapabilcekmiş gelde çocuğunu güven içinde okula yolla bu ne biçim yasa yaaa benimde kardeşlerim var sonuçta okuyan sapığın okulda ne işi var üstelik bundan dolayı mahkemesi devam edenlerin sicilinde gözükmüyomuş mahkeme sonuçlanmadığı için offf offfff çıldırmak işten değl
Kızlar merhaba, oğlumun uyku sorunu devam ediyor. Önceden böyle değildi, ayakta ya da beşikte sallanmaya itiraz etmezdi. Büyüdü artık ve beyefendininin kendi seçimleri var. Korkunç bir inatlaşma yaşıyoruz. Gündüz uykusu gelince hırçınlaşıyor gel yatırayım diyorum itiraz ediyor. Kucağımda evi dolaşa dolaşa şarkı söyleye söyleye uyuyor sadece. Ama onda da kucağımda yatış pozisyonu aldığında uyutulacağını anlayıp yukarıya tırmanıyor. Oysa akşam çok rahat ışıkları kapatıp, yanına uzanıyorum yüzüme dokunarak uyuyor. Gündüz perdeleri kapatıp aynısını uyguluyorum bana mısın demiyor. Nasıl bir yöntem izleyeceğimi şaşırdım.
Geceleri de sürekli uyanıyor, gözü kapalı suluğunu veriyorum birkaç yudum içip hemen uyuyor. Ama bu sık uyanmalar (kırk dakikada, saatte bir) beni çok yoruyor. Her sabah 5:30 gibi de uyanıyor, tabii ben de sürünerek kalkıyorum yataktan.
Şimdi uyudu sabahtan beri inatlaştı uyumayacağım diye, sütünü içerken sızdı kaldı minnoşum.
Durasella bu ara ona hırçın davrandığın için huysuz olbilir yada bi rahatsızlığı yada kucağamı alıştı bunlar etken olabilir inatlaşmadan sakin davranmaya çalış ve o uykusu geldiğinde bırak sana gelsin
canım pazı troitleri olumsuz etkileyebilir oğluna yedirme
normal ıspanak yemeği gibi olur tencereye yağ soğan salça doğranmış pazıyı kyup kavurup pişince üzerine iki yumurta çak çok güzel olur ama asıl pazının dolması mükemmel olur
kıymalı iç hazırla sar pazları muska gibi
koy pişir süper olur tencerenin dibini görürsünüz saniyede
Niye kimse yok yahu ben burdaykende kimse olmuyo ne şanssızım ben akşam bi habere sinir oldum artık katiller tecavüzcüler uyuşturucu satıcıları okullarda hademe kantinci şoför olarak görev yapabilcekmiş gelde çocuğunu güven içinde okula yolla bu ne biçim yasa yaaa benimde kardeşlerim var sonuçta okuyan sapığın okulda ne işi var üstelik bundan dolayı mahkemesi devam edenlerin sicilinde gözükmüyomuş mahkeme sonuçlanmadığı için offf offfff çıldırmak işten değl