- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #73.141
slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.
benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..
çok mutlu oldum. sen yazınca ben eşime sormuştum o gun. o da enfeksiyonlarda lokosit düşük çıkar, hemen ne üzülüyosunuz, dr korkutmuşta olabilir, sonuçlar görmeden o laf edilmez demişti. çok sevindimmmmm