- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #73.281
vallahi şimdi eşime dedim kahve içelim mi![]()
dur bacım, hemen sana da yapıyorum :126:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi şimdi eşime dedim kahve içelim mi![]()
dur bacım, hemen sana da yapıyorum :126:
günaydın...
kızlar, benim bir komşum çocuğuna tost makinesinde pişirirdi balığı. ben hiç denemedim ama denemekte fayda var. hugocuk haklısın, küçük bir parça balık için ben de fırın çalıştırmam ama benim eşim de seninkinin tam tersi, kızartma değil fırında ister (hamsi hariç)
Bikeresinde yaptik o hatayi yani tost makinasinda balik yapma hatasini haftalarca balik kokan tostlar yaptikta yiyemedik tavsiye etmem oyle bir siniyorki kokusu pöfff
Selam milet nerdesiniz yattınız tabi... Kızlar ben bugün çok enerjisizdim nedense.hiç bi iş yapmak gelmedi iö.imden zorla yaptım yemeği bile.bide sağ kulağım acıyo sopayla vurulmuş gibi dokununca 1 haftadırda hafif kaşıntım vardı mantarmı var bilmem geçen pazartesi dr a rndevu aldım ama gittim izinli çıktı meğer 182 ye bildirilmemiş sinir oldum anca çarşambaya yeni randevu aldım bugün.kesin gitcem ama inş kötü bişey demezler 2 sindede sıkıntım var... Onun harici oğlum maşallah mantar çorbasını yedi bugün ilkkez akşamda yoğurt verdim yatmadan..sık sık acıkıp kalkmasın diye...babamda bu gece taksiye başladı asıl mesleği bu değil emekli oldu ama bakalım yapabilcekmi nasıl geçecek inş hoşuna gider yeni işi evde sıkılmıştı .... Eşimle köy planlarına başladık daha şimdiden alacakları not ediyorum unutmim diye inş yolculukta oğlum beni üzmez sizdende ayrı kalcam bayramda ama olsun zaten sizlerde o gün kk ya gelemezsiniz telaşeden....ben ilkkez bir bayramı eşimin ailesiyle kutlicam burnumdan gelmez inş diğer kaynımlarda geliyo eşiyle o yardım eder inş ev işlerine ....
Halı demişken benimde mutfağımda normel yolluk halı var kayıyor sık sık altı kaymaz halılardan kestireyim diyorum zımba gibi duruyo onlar temizliğide kolay olur.... Shaggy hiç almadım ben tozu sakladığını bildiğim için...ter çevirip öyle yere serin 1 kaçgünde içi dökülüyomuş öyle duydum...
Neyse bende yatayım kalkamıyorum sonra hepinizi öptmmm kocaman....
slm günaydın herkese
ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum hatta iki şey :)
birncisi göğüs pompasını manuel mi aldınız yoksa pilli-elektrikli olandan
mı farkı ne ben anlayamadım, bebeğim için yeni yeni alışverişe başlıcam
slm günaydın herkese
ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum hatta iki şey :)
birncisi göğüs pompasını manuel mi aldınız yoksa pilli-elektrikli olandan
mı farkı ne ben anlayamadım, bebeğim için yeni yeni alışverişe başlıcam
liste yapıyorum ama karar veremedim.
ikincisi de taşıma koltuğu ana kucağı gibi de kullanılıyormuş sizin fikriniz
nedir hem ana kucağı hem taşıma koltuğu alayımmı yoksa sadece
taşıma koltuğu yeterli mi????
Selam naber ne haberler var kızlar
bende oğlan uyurken iki satırda olsa yazayım dedim bugün oğluma badi aldım uzun kol renk renk kış için üzerine bi yelekle evde giyer bisiklet yaka çıtçıtlı boynu köydede lazım olur akşamları soğuk olur dedim daha bavula başlamadım erken ama kendimi zor tutuyorum en sevdiğim şey bavul yapmak geri dönüşte yerleştirmek sıkıntı tabi inş kazasız belasız geliriz kurbandada yola çıkılmaz ama napak eşim ailesiyle ilkkez bir bayram yapcak tabi bende evlendim evleneli...
Kızlar oğlanla dışarı çıktım ama artık çok ağır oldu kucağımdayken kollarım koptu 9 kilo eşşek sıpası bebek arabasıda 4 cü kattayım indirmeye üşendim..
Tüllerimi ykar öyle köye giderim..
Zuzum kesinlikle elektrikli al süt pompasını manuel çok kol ağrıtıyo aldım pekte kullanmadım evde olduğum için ama sen almışken pili al derim ev tipi anakucağını 3 aylık olana kadar kullanabiliyosun sonra kayıyo düşüyo falan bence doğmadan bakmadan alma derim gereksiz ben almadım hiçte aramadım
hala şoktayım
pazara gittik oğlumla çok keyifliydi arabasında oturdu herkese laf attı bağırdı çok mutluydu herkes dönüp baktı sevdi
dönüşte
allahım nasıl bişey yarabbim
karşıdan bi adam geldi tam yanımızdan geçerken elinde çivili kalın bir sopa varddı birden kaldırıp çocuğun kafasına vurcak gibi hamle yaptı
öylece kalakaldım elim ayağım buzgibi oldum
sonra adam geçti gitti
eve nasıl geldim oğlanı uyuttum bilmiyorum hala şoktayım
nasıl çocuğun, memo'nun muakıl hastası falan mıydı acaba? sağlıklı biri değildir o. Allah korusun, ürperdim valla.
evet elindeki çivili sopayı kaldırıp memonun kafasına vuracak gibi yaptı
eğer vursaydı kafasını parçalardı
hiçbişey yapamadım dondum kaldım sadece memonun kafasına baktım o ara geriisini hatırlamıyorum
ne diyeceğimi şaşırdım. insan nasıl donakalıyor. korku filmi gibi. Allah korusun ya, ne zaman başımıza ne geleceği hiç belli değil. Aslında serinkanlı olmak ne kadar önemli, ki biz anneyiz. hemen bir çığlık basacaktın orada, bak ne yapıyorlar adamı. gerçi böyle bir durumda ne yapılır, onu da bilemedim şimdi. çok şaşırdım ya.