- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #73.701
bennebileyim
keşke açmasaydın moralin bozulacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bennebileyim
konu
herkes yüklenmiş
sorma kızz ne bıleyım bırda her derdı anlatıyoruz ya yazasım geldı
safım ben yanı:)) kız kadınlar da kadna amma yuklenıyor bu sıtede
bayagıdır dertlerı okuyordum da hemen kadını sucluyorlar herseyde..ı
ya kızlar bısey soracagım;
şimdi benım bı komsum bgn bana 1,5 yasındakı bebegıne aldıgı 900gr aptamıl 4 verdı,
bebegı hıc sevmemıs dıye ama bugun acmıs yaniii..
Doğal olarak kızım 1 yasına gelınce kullanamayacaım.
Sizce sımdı kullansam bır sakıncası olur mu??
Ne yapsam bılemedım yaw,haftada 40tl de mamasına gıdıyor kıızımın.
İçirsem bırsey olur mu ki?
canım seninkinin farklı yerleri gelişiyodur bebekler farklı farklı şeylere konsantre oluyo
kimbilir seninnki nelere konsantredir ama sen farketmiyosundur
ama kızın çok yardımcı oluyodur yaa
ağır gelebilir aptamil üç sanırım değilmi
öyle galiba hugocum pek hareket yok ama çene çok konuştuğunu sanıyor hebele hübele diyalog kuruyor aklınca dışarıda biri sevdi mesela konuştu onunla, gülüyor falan ama yanından ayrılınca yada o insan arkasını döndü yoluna gidiyor mesela arkasından bağırıyor dönüp tekrar bakana kadar elini veren kolunu kaptırıyor yanı bizim kıza kahvaltıya gitmiştik eşimle garson sevdi falan pis pis sırıtıyor adam gitti işine bakacak yani, bizimki bagırıyor arkasından adamın herzamanda şeker olmuyor yani her gittiğimiz yerde milleti başımıza topluyor insanlarda bizimki öyle yaptıkça ay çok sevdi beni diye ayrılmıyor başımızdan birde kızlar bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş çocuklarda annem benı bırakacak endişesi yüzünden uykuları bölünürmüş kalkıp kontrol ediyorlar bizi artık nesnelerin sürekliliğini kavrarlarmış bu aylarda yani biz göz önünden kaybolunca hala var olduğumuzu ama onun yanında olmadığımızı anladığından ayrılıklar dahada zor olurmuş o yüzden şiddetini arttırarak bu durum sürecek benim kız artık hiç bırakmıyor bir yere
Senin kız erken konuşacak desene :))
Göz önünden kaybolunca Asya da bağırıyor deli oluyorum :))
Mutfağa gidip su alıcam mesela en fazla otuz saniye sürüyor sanırsın bizimki yalnızlıktan mahvoldu bi bağrış bi çığrış sorma :))
öyle galiba hugocum pek hareket yok ama çene çok konuştuğunu sanıyor hebele hübele diyalog kuruyor aklınca dışarıda biri sevdi mesela konuştu onunla, gülüyor falan ama yanından ayrılınca yada o insan arkasını döndü yoluna gidiyor mesela arkasından bağırıyor dönüp tekrar bakana kadar elini veren kolunu kaptırıyor yanı bizim kıza kahvaltıya gitmiştik eşimle garson sevdi falan pis pis sırıtıyor adam gitti işine bakacak yani, bizimki bagırıyor arkasından adamın herzamanda şeker olmuyor yani her gittiğimiz yerde milleti başımıza topluyor insanlarda bizimki öyle yaptıkça ay çok sevdi beni diye ayrılmıyor başımızdan birde kızlar bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş çocuklarda annem benı bırakacak endişesi yüzünden uykuları bölünürmüş kalkıp kontrol ediyorlar bizi artık nesnelerin sürekliliğini kavrarlarmış bu aylarda yani biz göz önünden kaybolunca hala var olduğumuzu ama onun yanında olmadığımızı anladığından ayrılıklar dahada zor olurmuş o yüzden şiddetini arttırarak bu durum sürecek benim kız artık hiç bırakmıyor bir yere
günaydın kızlar
geçmişe bakayım dedim de 2.çocuk muhabbetlerini okuyunca
bu kızlar şaşırdı mı acaba diyorum
dünde eşim evdeydi gezdik annemde yanımda olunca rahat ettim valla
ama herkesin bebeği avm de bebek arabasında uyurken bizimki cin ya bari uslu dursa![]()
burhan altıntop gibi anaaaaaaaaaaaaaaaam diyorummmüçmüü
![]()
Ayyyy geldim yanınıza moral bulurum diye hepten moralim bozuldu ben 2 ci çocuğu büyük konuşmayayım ama en az 5 sene asla düşünmüyorum mümkünse hiç olmasın şu anda ne çektim bir ben bir allah bilir mozp senin 2ciye olan cesaretini ayrıca tebrikliyorum vallaha bakamam ben bi esada daha oğlum hamd olsun çok çok yaramaz değil ama hem kocaya hem çocuğa yetmek yürek ister bide ev işi kendi bakımın derken daha 2 ay öncesine kadar wc ye zor zaman buluyordum asla çocuk lafı duymak istemiyorum diyorum eşime hiç,bir şeyiyle ilgilenmedi beceremiyorda yapmaya çalışsa bu adama daha ne çocuğu yapcam Allahım verme yaarabbim