2012 Şubat Anneleri

ya kızlar bısey soracagım;
şimdi benım bı komsum bgn bana 1,5 yasındakı bebegıne aldıgı 900gr aptamıl 4 verdı,
bebegı hıc sevmemıs dıye ama bugun acmıs yaniii..
Doğal olarak kızım 1 yasına gelınce kullanamayacaım.
Sizce sımdı kullansam bır sakıncası olur mu??
Ne yapsam bılemedım yaw,haftada 40tl de mamasına gıdıyor kıızımın.
İçirsem bırsey olur mu ki?

ya kızlar bısey soracagım;
şimdi benım bı komsum bgn bana 1,5 yasındakı bebegıne aldıgı 900gr aptamıl 4 verdı,
bebegı hıc sevmemıs dıye ama bugun acmıs yaniii..
Doğal olarak kızım 1 yasına gelınce kullanamayacaım.
Sizce sımdı kullansam bır sakıncası olur mu??
Ne yapsam bılemedım yaw,haftada 40tl de mamasına gıdıyor kıızımın.
İçirsem bırsey olur mu ki?

ağır gelebilir aptamil üç sanırım değilmi

canım seninkinin farklı yerleri gelişiyodur bebekler farklı farklı şeylere konsantre oluyo
kimbilir seninnki nelere konsantredir ama sen farketmiyosundur

öyle galiba hugocum pek hareket yok ama çene çok konuştuğunu sanıyor hebele hübele diyalog kuruyor aklınca dışarıda biri sevdi mesela konuştu onunla, gülüyor falan ama yanından ayrılınca yada o insan arkasını döndü yoluna gidiyor mesela arkasından bağırıyor dönüp tekrar bakana kadar elini veren kolunu kaptırıyor yanı bizim kıza kahvaltıya gitmiştik eşimle garson sevdi falan pis pis sırıtıyor adam gitti işine bakacak yani, bizimki bagırıyor arkasından adamın herzamanda şeker olmuyor yani her gittiğimiz yerde milleti başımıza topluyor insanlarda bizimki öyle yaptıkça ay çok sevdi beni diye ayrılmıyor başımızdan birde kızlar bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş çocuklarda annem benı bırakacak endişesi yüzünden uykuları bölünürmüş kalkıp kontrol ediyorlar bizi artık nesnelerin sürekliliğini kavrarlarmış bu aylarda yani biz göz önünden kaybolunca hala var olduğumuzu ama onun yanında olmadığımızı anladığından ayrılıklar dahada zor olurmuş o yüzden şiddetini arttırarak bu durum sürecek benim kız artık hiç bırakmıyor bir yere

öyle galiba hugocum pek hareket yok ama çene çok konuştuğunu sanıyor hebele hübele diyalog kuruyor aklınca dışarıda biri sevdi mesela konuştu onunla, gülüyor falan ama yanından ayrılınca yada o insan arkasını döndü yoluna gidiyor mesela arkasından bağırıyor dönüp tekrar bakana kadar elini veren kolunu kaptırıyor yanı bizim kıza kahvaltıya gitmiştik eşimle garson sevdi falan pis pis sırıtıyor adam gitti işine bakacak yani, bizimki bagırıyor arkasından adamın herzamanda şeker olmuyor yani her gittiğimiz yerde milleti başımıza topluyor insanlarda bizimki öyle yaptıkça ay çok sevdi beni diye ayrılmıyor başımızdan birde kızlar bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş çocuklarda annem benı bırakacak endişesi yüzünden uykuları bölünürmüş kalkıp kontrol ediyorlar bizi artık nesnelerin sürekliliğini kavrarlarmış bu aylarda yani biz göz önünden kaybolunca hala var olduğumuzu ama onun yanında olmadığımızı anladığından ayrılıklar dahada zor olurmuş o yüzden şiddetini arttırarak bu durum sürecek benim kız artık hiç bırakmıyor bir yere

Senin kız erken konuşacak desene :))
Göz önünden kaybolunca Asya da bağırıyor deli oluyorum :))
Mutfağa gidip su alıcam mesela en fazla otuz saniye sürüyor sanırsın bizimki yalnızlıktan mahvoldu bi bağrış bi çığrış sorma :))

Senin kız erken konuşacak desene :))
Göz önünden kaybolunca Asya da bağırıyor deli oluyorum :))
Mutfağa gidip su alıcam mesela en fazla otuz saniye sürüyor sanırsın bizimki yalnızlıktan mahvoldu bi bağrış bi çığrış sorma :))

canım bari onu yapsın artık :9: evet ya siyam ikizi gibi olduk nil de öyle yere koyuyorum arkasına geçsem çığlık çığlığa göremedi diye, arkandayım yahu bu ne delicesine bir sevgi

yandık desene playdoh. zaten yanlarından ayırmıyorlar bizi. bir de bu konuda endişe duyarlarsa vay halimize artık.

oğlum yarım saat önce uyudu. rahatsız biraz, salla babam salla. ayağımda uyuyor, beşiğine koyunca uyanıyor. beşiğinde sallayınca da uyumuyor, illa ayakta olacak. çok yoruldum artık. iyileşsin artık sallamadan uyutmayı deneyeceğim. deneyeceğim diyorum çünkü sallamayınca çok ağlıyor dayanamıyorum ben de. şimdi kalkıp, küçük kıyafetlerini ayırıyordum, uyumayınca yarım kaldı. onu tamamlayıp, bir de çamaşır asacağım :14:

günaydın kızzlar :3:kimsecik yok tükkanı ben acaym bugün:9:dün aksam eşim maçı dısarıda izlemek istedi bizde kızımla saat 10da uyumuşuz pek bi iyi geldi:21:ama tabı sabahın köründe uyandm bünyem hiiç alışık değil yan etki yaptı:27:

günaydın kızlar
geçmişe bakayım dedim de 2.çocuk muhabbetlerini okuyunca
bu kızlar şaşırdı mı acaba diyorum :9:
dünde eşim evdeydi gezdik annemde yanımda olunca rahat ettim valla
ama herkesin bebeği avm de bebek arabasında uyurken bizimki cin ya bari uslu dursa :31:

günaydın kızlar
geçmişe bakayım dedim de 2.çocuk muhabbetlerini okuyunca
bu kızlar şaşırdı mı acaba diyorum :9:
dünde eşim evdeydi gezdik annemde yanımda olunca rahat ettim valla
ama herkesin bebeği avm de bebek arabasında uyurken bizimki cin ya bari uslu dursa :31:

canım kendi adıma konuşayım ben şaşırmadım ama benım kocacuum şaşırdı:9: bu aralar sürekli 2. çocuk muhabbeti acıyor evde Allah sonumuzu hayır etsin:ssz:

burhan altıntop gibi anaaaaaaaaaaaaaaaam diyorummm :52: üçmüü :53:

evet :))

Ayyyy geldim yanınıza moral bulurum diye hepten moralim bozuldu ben 2 ci çocuğu büyük konuşmayayım ama en az 5 sene asla düşünmüyorum mümkünse hiç olmasın şu anda ne çektim bir ben bir allah bilir mozp senin 2ciye olan cesaretini ayrıca tebrikliyorum vallaha bakamam ben bi esada daha oğlum hamd olsun çok çok yaramaz değil ama hem kocaya hem çocuğa yetmek yürek ister bide ev işi kendi bakımın derken daha 2 ay öncesine kadar wc ye zor zaman buluyordum asla çocuk lafı duymak istemiyorum diyorum eşime hiç,bir şeyiyle ilgilenmedi beceremiyorda yapmaya çalışsa bu adama daha ne çocuğu yapcam Allahım verme yaarabbim

eğer, annemin bakmakta zorluk çekmeyeceğini bilsem yine düşünürüm 2.yi

çünkü bünyem uykusuzluk, yorgunluk, sinir ve bitkinliğe alışmışken tekrar aynı şeyleri en baştan yaşamak istemem

tabi bunlar lafta kalıyo rabbim ne nasip ederse o

Son düzenleme:
Back
X