2012 Şubat Anneleri

iyi geceler yüzünü hiç göremesem de, çok sevdiğim, sağlık sıhhatlerini merak ettiğim sevgili arkadaşlarım...

ben perşembe günü bir cengaverlik yaptım ve oğlumla kıtalar arası yolculuk yaptım :1: kızım kadıköy'de babaannesinde kalıyordu, bizi çok özlemiş, hadi gelin deyip duruyordu. babası da işe gitti, bana sen ömer'i de al git istersen dedi. biz de avrupa yakasında oturuyoruz. ben ömer'i pusete koydum, sırtımda sırt çantası, omuzumda omuz çantam, elimde puset önce tramvaya, sonra vapura bindim. vapurdan sonra normalde kayınpederim arabayla alırdı beni ama hem kızıma sürpriz olsun, hem de biraz ömerle hava alalım diye evlerine kadar yürümek istedim. eni konu yoruldum ama çok iyi geldi. oğlumla havanın alasını almış olduk :1:

bugün de çıktık, bayramlık aldım kızıma. oğluma almadım, giymediği bir sürü giysisi var, onlardan bir kombin yapıcam inşaallah. büyükler ne demiş, çocuğun yediği helal, giydiği haram.

playdoh geçmiş olsun canım. inşaallah çabucak iyileşir parmağın. nisane senin de yavruna geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.

hay maşallah iyi gezmişiniz :1:

hepsi sızdırıyor, sanırım sızdırmama konusunda en iyisi molfix. kalın, kaba biraz ama o konuda en iyisi molfix bence. ama biz de primacıyız. sanki altında bezi yokmuş gibi. geçen gün b,z,mki de bir doldurmuş ,silinmeyle mümkün değil temizlenmezdi, yıkadık. o derece :52:

donları filan battı valla
huggiesi merak ediyorum

hay maşallah iyi gezmişiniz :1:

gezdik valla hugocum ama o kadar iyi geldi ki anlatamam sana, yorgunluğumu hissetmedim, ki evden kvalidemler 2 saat sürdü. normalde hep eşimle çıkardık, kızım bekliyor özlemiş. eşimi beklersek yine gidemeyecektik o gün. deli cesaretiyle hadi dedim kendi kendime. ama yol boyu ne dualar okudum ömer arıza çıkarmasın, ağlamasın diye. ufak huysuzlukları oldu ama genel itibariyle üzmedi annesini kerata.

iyi geceler canım, kaçtım ben.

donları filan battı valla
huggiesi merak ediyorum

bu mesajını atlamışım. cevap yazmadan gitmeyim.

huggies alacaksan eğer, biz primada 4 kullanıyoruz ama huggies'in 4'ü biraz küçük gibi geldi bize. prima tam oluyorsa memo'ya, huggies'te 4+ al derim ben. eğer büyük gelirse sonra kullanırsın ama gelmez.

Ne kaynatıyosunuz bakem bende bu gece oğlanı yatağına yatıordım bi cesaret bakalım yatacakmı inş beni pişman etmez odadada sivri var kekik kokusuna gelmezmiş bu gece öğrendim denesemmi bi kaba koyup acep yaa gerçi tablet takılı prizde ama....

Canım prima sızdırıyormuı sizdede yoksa çokmu doldurdu memo ondanmı taştı acaba yıkamak daha iyi yaa daha temiz silmektense...kışın bunun sıkıntısını yaşamayız inş üşütmezler...bizde gezdik annemle odasına tül baktım sonra oğlumu ilk defa market arabasına koydum gezdirdim orda çok sevdi koycam şimdi resmini.tüllere bayıldım yaa evime yeni almam lazım para birlktirip çok güzel modeller çıkmış

ya kızlar bısey soracagım;
şimdi benım bı komsum bgn bana 1,5 yasındakı bebegıne aldıgı 900gr aptamıl 4 verdı,
bebegı hıc sevmemıs dıye ama bugun acmıs yaniii..
Doğal olarak kızım 1 yasına gelınce kullanamayacaım.
Sizce sımdı kullansam bır sakıncası olur mu??
Ne yapsam bılemedım yaw,haftada 40tl de mamasına gıdıyor kıızımın.
İçirsem bırsey olur mu ki?

Hugocuk dısında kımse yazmamıs ne yapayım kızlar atayım mı kı.Ya da buyuk bebegı olan bırını bulayımm:14:

Cnm atma bence mama sonuçta bence yoğurtlarına falan katabilirsin olmadı ver içsin nolcak markasıda bilindik bi marka bişey olmaz bence..neden atıyosun..tabi komşun güvenilir biriyse...zehir vermezya içir bence bişey olmaz

Bilindik marka aptamil tanınmamış bi marka olsa neyse salak komşun sevdiği mamayı niye almamışta onu almışki pahalıda onlar...

Neyse ben yatayım bebeği sarılık olmuş forumda bi arkadaşın 1 aylık ona cvp yazcam derken saatler geçmiş hadi ben yatar kaçar görüşürüz inş yarında halımı silip kaldırayım bayram dönüşü sererim kışın oturacağım odama ... Havalar bayramdan sonra kışa dönebilir temiz kalsın...haydin bayyyy bayyy iyi geceler

merhaba kızlar nisane geçmişolsun bu gün elimi blendera kaptırdım kızlar davul gibi oldu parmağım sabah sabah kızla birlikte acillerde süründük bir iki saat kahvaltısını hazırlıyordum nasıl olduysa parmağımı bir güzel haşat ettim şimdi dikiş atılmadı ama pazartesi günü tekrar gideceğim eğer uyuşukluk olursa ameliyat dedi doktor sinirler kesilmiş demekmiş of inşallah öyle birşey olmaz çocukla çok zor oluyor sonrada kızın dr kontrolü vardı oraya gittik çok şükür gayet iyi kilo 7930 olmuş boy hala aynı 67,5 kafa 43.4 olmuş dişimiz hala yok kan damlasını sordum vermemişti çünkü bende sormayı sürekli unutuyordum gerekli değil kansızlık durumunda verilmeli dedi emeklemediğini söyledim her çocuk aynı değil olabilir dedi emeklemeden yürüyebilir dedi 9 aydan önce sıralamasını ayağa kalkmasını beklemeyiz dedi böyle yani aklıma gelenleri sordum

canım çok geçmiş olsun iş ameleyata falan gerek kalmaz çocukla zor olur gerçi ufak bi opr olur ama olsun yinede..

8,5 kiloya azmı dedi dr :44: benim kızım bir ay önce 7600 dü ve dr normal diyor benim kızımda 3750 doğdu ve neredeyse 5 aydan beri öyle aman aman bir kilo alması yok buna rağman dr 6 ayı bitmeden ek gıda vermeme karşı çıktı benim kızımda 10 şubatlı

Evet ya az dedi.ama şimdi anlıyorum hic de az değil.benim 2 yaşında da kızım var.oyle aman yesin de ne yerse yesin diyen bir nne degilim.çocuklarin gazla kilo almasina da karşıym zaten.ama dr böyle deyince bileedim çok mu zayıf oğlum dedim.

gezdik valla hugocum ama o kadar iyi geldi ki anlatamam sana, yorgunluğumu hissetmedim, ki evden kvalidemler 2 saat sürdü. normalde hep eşimle çıkardık, kızım bekliyor özlemiş. eşimi beklersek yine gidemeyecektik o gün. deli cesaretiyle hadi dedim kendi kendime. ama yol boyu ne dualar okudum ömer arıza çıkarmasın, ağlamasın diye. ufak huysuzlukları oldu ama genel itibariyle üzmedi annesini kerata.

iyi geceler canım, kaçtım ben.

arıza çıkarttılarmı insan napacağını şaşırıyo çok bağırıp ağlıyorlar ömerde öyle heralde memoş gibi baksana dua okuya okuya gittiğine göre :1:

Ne kaynatıyosunuz bakem bende bu gece oğlanı yatağına yatıordım bi cesaret bakalım yatacakmı inş beni pişman etmez odadada sivri var kekik kokusuna gelmezmiş bu gece öğrendim denesemmi bi kaba koyup acep yaa gerçi tablet takılı prizde ama....

Canım prima sızdırıyormuı sizdede yoksa çokmu doldurdu memo ondanmı taştı acaba yıkamak daha iyi yaa daha temiz silmektense...kışın bunun sıkıntısını yaşamayız inş üşütmezler...bizde gezdik annemle odasına tül baktım sonra oğlumu ilk defa market arabasına koydum gezdirdim orda çok sevdi koycam şimdi resmini.tüllere bayıldım yaa evime yeni almam lazım para birlktirip çok güzel modeller çıkmış

prima sızdırıyo bizdee canım
yıkıcaktımda gece üşümesin hasta olur diye cesaret edemedim

Hugocuk dısında kımse yazmamıs ne yapayım kızlar atayım mı kı.Ya da buyuk bebegı olan bırını bulayımm:14:

kuvvetli gelir filan diye düşündüm canım
bende bugün golden goat keçi sütü bazlı mama alıcam aptamili bırakmak istiyorum
smayı içmşyo son şansım bu artık bakalım

dün gece memoşş ortalığı yıktı
sebep mama vermedim diyee
gece iki gibi uyandı uykusu kaçmış beyfendinin odasındaydık oyuncakla oynadı filan saat üç gibi mızlanmaya başladı meme veriyorum almıyo çok ağladı
ağlamaktan ziyade anırdı tepindi uuuuuuuuuuuuu diye bağırdı durdu
uluyo resmen
mecbur mama yaptım içer içmez uyudu
sabahta yedi gibi kalktı emdi o kadar başka yok gün içinde hayatta emmez artık sağdığım sütü biberondan içer

biz bugün memiktoya bayramlık almaya gidicezz
eşim izinli bugün şöyle cicibici güzel bişeyler alıcaz nasipse
mama filanda alıcaz kavanoz maması filan bayramda lazım olur
şimdi uyuyo eşimde berbere gitti gelince gidicez bakalım
şöyle ceket artı papyon tarzı bişeyler bakıcam inşallah vardır
ceket içine badi papyon ve pantolon
saçlarıda suyla havaya diktikmi kızlar bayılacak memiktoyaa

biz bugün memiktoya bayramlık almaya gidicezz
eşim izinli bugün şöyle cicibici güzel bişeyler alıcaz nasipse
mama filanda alıcaz kavanoz maması filan bayramda lazım olur
şimdi uyuyo eşimde berbere gitti gelince gidicez bakalım
şöyle ceket artı papyon tarzı bişeyler bakıcam inşallah vardır
ceket içine badi papyon ve pantolon
saçlarıda suyla havaya diktikmi kızlar bayılacak memiktoyaa

biz dün aldık oğluşuma ama kendime hiçbişey begenemedim...eşimde cok istekliydi bana bişeyler alıyım diye ama ne o ne ben bişy begenemedik oda kızdı dahada bişey almam eskilerle idare et dedi vallaha şimdi içim yanıyo fırsatı kacırdım diye...keşke en azından idare edecek bişeyler alabilseydim..şimdi hiç kışlık doğru düzgün giyecek bişeyim yok...bugün yine cıkalım dedimde dün alsaydın dedi...adamda haklı karasız bi insanla uğrasmak cok zor....bakalım ikna edebilirsem cıkarız yine inşallah bir iki gözüme kestirdiklerim var şimdi olmazsa onları alırım

ooooooo yine kimse yok........bişey sorcam kızlar 365 gün oyun kitabı varmış bilen var mı almayı düşünüyorum güzel oyunlr var içinde ...ben artık oğluşumla oynayacak oyun bulamıyorumda...gelişimi için iyi olurr

Back
X