- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #73.901
iyi geceler yüzünü hiç göremesem de, çok sevdiğim, sağlık sıhhatlerini merak ettiğim sevgili arkadaşlarım...
ben perşembe günü bir cengaverlik yaptım ve oğlumla kıtalar arası yolculuk yaptımkızım kadıköy'de babaannesinde kalıyordu, bizi çok özlemiş, hadi gelin deyip duruyordu. babası da işe gitti, bana sen ömer'i de al git istersen dedi. biz de avrupa yakasında oturuyoruz. ben ömer'i pusete koydum, sırtımda sırt çantası, omuzumda omuz çantam, elimde puset önce tramvaya, sonra vapura bindim. vapurdan sonra normalde kayınpederim arabayla alırdı beni ama hem kızıma sürpriz olsun, hem de biraz ömerle hava alalım diye evlerine kadar yürümek istedim. eni konu yoruldum ama çok iyi geldi. oğlumla havanın alasını almış olduk
bugün de çıktık, bayramlık aldım kızıma. oğluma almadım, giymediği bir sürü giysisi var, onlardan bir kombin yapıcam inşaallah. büyükler ne demiş, çocuğun yediği helal, giydiği haram.
playdoh geçmiş olsun canım. inşaallah çabucak iyileşir parmağın. nisane senin de yavruna geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
hay maşallah iyi gezmişiniz