Melitta iyice araştırda ol ameliyat bendede damar dışarda demişti doktor kanıyordu devamlı yakaladım dedi ama ilaç olarak bi krem verdi tamamiyle geçti yakacaktım bide dünya para istedi özel benden ki ameliyatlar kimbilir ne kadardır şimdi.inş rahat olur ameliyatın bi aksilik olmaz inş.insanın en önemli yeri burun.lütfen iyi ellerde ol ameliyat.ünlülerde çok pişman olan var burnunu yaptırıp,burnu düşenler bile var cnm iyi araştır muhakak...
araştırıyorum şu anda eğer ciddiyete binerce iyice sağlığım aklımda bi doktor adı olsun istiyorum ama çok ta korkuyorum ileride çökme , düşme yada yamulma olur diye korkuyorum.yıllarca hep erteledim ayrıca et burnumuz içinde önemli sadece küçültsünle istiyorum ama kemiği de nasıl yaparlar onu bilmiyorum yamukluk yok görünürde ama içerde var mı bilmiyorum.dahiliye doktoru deviasyon var galiba burnunuzda mutlaka hallettirin dedi çok şaşırdım zaten burnumdan rahat nefes alamıyorum demiştim.
etle beraber kaynama gibi bişey yapmış yapışıklık mı ne varmış nefes almam için hallolması gerekiyor.çok korkuyorum.burun ameliyatı kbb ve burun estetiği bölümüne baktım yaptıranlar memnun tabi memnun olmayanlar da var ne yapacağımı şaşırdım

(((
Asya'nın dört gece ateşten sonra ateşi düştü sonunda
bugün döküntü dktü
6. hastalıkmış
Ne hastalıkmış öldük dirildik valla
Bu kadar yüksek ateş görmedim ben
yandı bebeğim
Allah bebişlere hastalık vermesin
Kilo da kaybetti daha yeni 9 kilo olmuşuk şimdilerde 8,500 civarındayız

Milupa devam sütü aldım içmedi sadece emiyor
Ek gıda da almadı dört gündür
Umarım yarın tamamen normale döner
DÖküntülerin geçmesi de üç günü bulurmuş hadi bakalım hayırlısı
geçmiş olsun eınsteın rabbim şifalar versin inşallah benim bebeklerde hasta bana da bulaştırdılar.öksürük var ama arada öksürüyorlar burunları tıkalı galiba ağızdan nefes alıyorlar ama gayet iyiler şu anda.
Ateşi düşürmeye çalışıp dururken şimdi de ateşini yükseltmeye çalışıyoruz
Vucud ısısı çok düştü
Kulaktan ve koltuk altından 35-36 arası ateş veriyor
Normali 36-37 arası diye biliyorum
Bazı yerlerde bebekler için normali 35,5-37,5 diyor bilemedim

Ama iki kere 34,7 ateş ölçtüm elleri ayakları buz gibi oldu
PEk fazla kat da giydirmek istemedim ateş yükselmesin diye
ama sanırım bu nedenle uykuya dalamıyor soğuk geliyor
eınsteın sen gene de giydir ama kat kat olmasın tabi ki ve her yarım saatte kontrol et ateşini eğer çıkarsa çorabını çıkarırsın.kısa kollu giydirirsin yada uzun kollu penye giydirirsin.iç ateşi de olabilir.takipte ol.
aklım kalır sende şimdi.son durumunu bizlere de bildir.tabi soğuk yada çok sıcak olunca uyuyamazlar.