2012 Şubat Anneleri

bizim doktor içir dedi kabızlık vardıya iki kez içirdim faydası oldu
doktor içerse hergün içir istediği kadar içsin demişti
netten bak resimli nasıl mayalanıyo anlatıyo
birde kesinlikle metal deymeyecek tahta veya plastik kaşık kullanacaksın
elindeki alyansına dahi deymeyecek alyansınıda çıkartı
evet üreyen bişey canlı

sormadan edemeyeceğm kefir nasıl ürüyor yani biriyle diğerini mayalayabiliyorsun o anlamdamı acaba:16:ben kefir hiç içmedim ayran gibimi,geçen alcktım markette kalmamıştı ama alcam inş...merak ediyrm tadını...:29:

Ayy kızlar uyuyakaldım sandım ama sabah ezanı şimdi okunuyoo çok mutluyuummm:8: ben su içmeden falan oğlanı emzirirken uyuyakalmışım bi uyandım bu saat olmuş dedim gitti bugünkü niyet ama tam yattım ezan okundu ohh kaçırmadım şükür 3 e tamamlayacağm inş bugün...

Gerçi aşure yapacağım bugün nasıl şekerini ayarlayacağım oda meçhul ama bulacağm bi yolunu:26:

Ayrıca hazır yazmışken bütüüünnnn öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarııımmm sizler geleceğimizsiniz..evladlarımızda yarın bi gün size emanet olck inş...güzel yarınlar görmek umuduylaaaa iyiki başarılı eğitimli akıllı şlddete meyilsiz hakkıyla işini yapan öğretmenlerimizde varrr,,,,

buarada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

''GELECEK GENÇLERİN,GENÇLER İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR...'' M.K.ATATÜRK

einstein o kızarıklıkları görünce sevineceğim aklıma gelmezdi, böyle nedensiz bir hastalık işte. Bizim ateş iki gün sürdü, sizinkisi daha uzundu ya neyse bitti geçti. En kötü hastalığı bu olsun Asya'nın.

Öğretmen arkadaşlar aramızda çok, hepinizi kutlarım. Hükümetlerin sizi el üstünde tuttuğu günleri de yaşarsınız umarım.

Asya'nın dört gece ateşten sonra ateşi düştü sonunda
bugün döküntü dktü
6. hastalıkmış
Ne hastalıkmış öldük dirildik valla
Bu kadar yüksek ateş görmedim ben
yandı bebeğim
Allah bebişlere hastalık vermesin
Kilo da kaybetti daha yeni 9 kilo olmuşuk şimdilerde 8,500 civarındayız :(
Milupa devam sütü aldım içmedi sadece emiyor
Ek gıda da almadı dört gündür
Umarım yarın tamamen normale döner
DÖküntülerin geçmesi de üç günü bulurmuş hadi bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun. Neyseki hastalığın ne olduğu çıktı ortaya. Çok yorulmuştur asyacık. Geri alır annesi kilolarını bizimki de kilo verdi. İyi olsunlar da.

bizim doktor içir dedi kabızlık vardıya iki kez içirdim faydası oldu
doktor içerse hergün içir istediği kadar içsin demişti
netten bak resimli nasıl mayalanıyo anlatıyo
birde kesinlikle metal deymeyecek tahta veya plastik kaşık kullanacaksın
elindeki alyansına dahi deymeyecek alyansınıda çıkartı
evet üreyen bişey canlı

at sütü idi değil mi ?ben görmüştüm önceden ama içmedim tahta kaşık gerekiyormuş evet.memlekete gidicem bu perşembe bizim oralarda aktarlar çok.mutlaka alacağım.

Melitta iyice araştırda ol ameliyat bendede damar dışarda demişti doktor kanıyordu devamlı yakaladım dedi ama ilaç olarak bi krem verdi tamamiyle geçti yakacaktım bide dünya para istedi özel benden ki ameliyatlar kimbilir ne kadardır şimdi.inş rahat olur ameliyatın bi aksilik olmaz inş.insanın en önemli yeri burun.lütfen iyi ellerde ol ameliyat.ünlülerde çok pişman olan var burnunu yaptırıp,burnu düşenler bile var cnm iyi araştır muhakak...

araştırıyorum şu anda eğer ciddiyete binerce iyice sağlığım aklımda bi doktor adı olsun istiyorum ama çok ta korkuyorum ileride çökme , düşme yada yamulma olur diye korkuyorum.yıllarca hep erteledim ayrıca et burnumuz içinde önemli sadece küçültsünle istiyorum ama kemiği de nasıl yaparlar onu bilmiyorum yamukluk yok görünürde ama içerde var mı bilmiyorum.dahiliye doktoru deviasyon var galiba burnunuzda mutlaka hallettirin dedi çok şaşırdım zaten burnumdan rahat nefes alamıyorum demiştim.

etle beraber kaynama gibi bişey yapmış yapışıklık mı ne varmış nefes almam için hallolması gerekiyor.çok korkuyorum.burun ameliyatı kbb ve burun estetiği bölümüne baktım yaptıranlar memnun tabi memnun olmayanlar da var ne yapacağımı şaşırdım :((((

Asya'nın dört gece ateşten sonra ateşi düştü sonunda
bugün döküntü dktü
6. hastalıkmış
Ne hastalıkmış öldük dirildik valla
Bu kadar yüksek ateş görmedim ben
yandı bebeğim
Allah bebişlere hastalık vermesin
Kilo da kaybetti daha yeni 9 kilo olmuşuk şimdilerde 8,500 civarındayız :(
Milupa devam sütü aldım içmedi sadece emiyor
Ek gıda da almadı dört gündür
Umarım yarın tamamen normale döner
DÖküntülerin geçmesi de üç günü bulurmuş hadi bakalım hayırlısı

geçmiş olsun eınsteın rabbim şifalar versin inşallah benim bebeklerde hasta bana da bulaştırdılar.öksürük var ama arada öksürüyorlar burunları tıkalı galiba ağızdan nefes alıyorlar ama gayet iyiler şu anda.

Ateşi düşürmeye çalışıp dururken şimdi de ateşini yükseltmeye çalışıyoruz
Vucud ısısı çok düştü
Kulaktan ve koltuk altından 35-36 arası ateş veriyor
Normali 36-37 arası diye biliyorum
Bazı yerlerde bebekler için normali 35,5-37,5 diyor bilemedim :(
Ama iki kere 34,7 ateş ölçtüm elleri ayakları buz gibi oldu
PEk fazla kat da giydirmek istemedim ateş yükselmesin diye
ama sanırım bu nedenle uykuya dalamıyor soğuk geliyor :(

eınsteın sen gene de giydir ama kat kat olmasın tabi ki ve her yarım saatte kontrol et ateşini eğer çıkarsa çorabını çıkarırsın.kısa kollu giydirirsin yada uzun kollu penye giydirirsin.iç ateşi de olabilir.takipte ol.

aklım kalır sende şimdi.son durumunu bizlere de bildir.tabi soğuk yada çok sıcak olunca uyuyamazlar.

sormadan edemeyeceğm kefir nasıl ürüyor yani biriyle diğerini mayalayabiliyorsun o anlamdamı acaba:16:ben kefir hiç içmedim ayran gibimi,geçen alcktım markette kalmamıştı ama alcam inş...merak ediyrm tadını...:29:

sütün içinde ürüyo canım
al iç beyenirsen sende yaparsın çok çok faydalı

selam millet tüm öğretmenler gününü kutlarım tüm öğretmen annişlerin :9:
bugün çok yoruldum ama sağolsun memikto gezdi durdu çok dolanmadı peşimdende yapacak fırsat bulabildim
valla ona ayrı yemek bize ayrı yemek çok yorucu hakikaten
yoğurtta mayaladım
döner yaptım soğuk soğuk etlerden buz tuttu ellerimm
şimdide süt sağıyorum mehmet emmiyo artık bıraktı memeyi :43:

geçmiş olsun eınsteın rabbim şifalar versin inşallah benim bebeklerde hasta bana da bulaştırdılar.öksürük var ama arada öksürüyorlar burunları tıkalı galiba ağızdan nefes alıyorlar ama gayet iyiler şu anda.

eınsteın sen gene de giydir ama kat kat olmasın tabi ki ve her yarım saatte kontrol et ateşini eğer çıkarsa çorabını çıkarırsın.kısa kollu giydirirsin yada uzun kollu penye giydirirsin.iç ateşi de olabilir.takipte ol.

aklım kalır sende şimdi.son durumunu bizlere de bildir.tabi soğuk yada çok sıcak olunca uyuyamazlar.

Canım çok teşekkürler
Allah sana da bebişlere de şifa versin size de geçmiş olsun
Kat kat olmasa da giydirdim valla eli ayağı buz gibi ısınmıyor bebeğim

Bu arada burun ameliyatı zor ama gerekli ise iyi araştır
Benim kardeşim yaptırdı yırtık vardı burnunda
çok araştırdık ama memnun kalmadı
Şimdi yeni bi doktora gitti yeniden ameliyat olması gerekiyor
Kıkırdağını almışlar ilk ameliyatta almak kolaylarına geliyormuş
Tamir edip yerleştirmek daha zormuş
Kıkırdağına elletme yani

canım tekrar çok geçmiş olsun Asya'ya
çok şükür ateş düştü birkaç güne kendini iyice toparlar, uykusuzlukda çok zor Allah kolaylık versin

Canım teşekkürler şükür bitti
Bir de şu döküntüler geçince süper olacak
Uykusuzluk gerçekten zor zombi gibi oldum

sevimli kız asyaya çok geçmiş olsun :nazar:
neyseki ciddi bişey değilmişş :nazar:

Canım teşekkürler
Ama ciddi bişeydi aslında atlattığımız
bu kadar yüksek ateş tüm bebekler için çok tehlikeli Alah korusun havale riski var
okuduğum kadarıyla bir sürü saçma sapan şey gelebiliyor insanın başına
Şükür biz atlattık siz hasta olmayın inşallah

Enise çok geçmiş olsun çok uykusuz kalıyorsun uykunu alabiliyormusun gündüz bari.inş bizler yaşamayız nolur bizim için dua et yaşamayalım bizler yaa sen çok sıkıntı çektin kimbilir biz yaşasak nasıl baş olunur bilmiyorum inş normale döner yarın,..

Kızlar oğlum şu saat olmuş evin içinde yürümeye çalışyo...gidiyoo paytak paytak sıpamm çok tatlı yaa:52:

Yok canım uyku falan yalan oldu
Neyse bu sabah uyduk biraz
yavaş yavaş düzene girer inşallah
Kimsenin bebeği hasta olmasın inşallah
Sıkıntıyı gerçekten yaşayan bilir
Çok zor aman siz yaşamayın
Allah yaşatmasın
Oğluşa maşallah yürüyecek demek kuzu

mehmet kahvaltıda tahin pekmez yiyor hemde çok seviyor
reçel sevmiyo yemiyo tahin pekmeze bayılıyo
birde dişleri olsa neler neler yiyecekk :1:
bu sabahtahinpekmez ve tavada yumurta yapmıştım kendime onun sarısını yedi az bişey
keçi peynirini sevmiyo artık inek peyniri yiyo akşamdan suda beklettiğim
bakalım labne alıcam bugün

einstein o kızarıklıkları görünce sevineceğim aklıma gelmezdi, böyle nedensiz bir hastalık işte. Bizim ateş iki gün sürdü, sizinkisi daha uzundu ya neyse bitti geçti. En kötü hastalığı bu olsun Asya'nın.

Öğretmen arkadaşlar aramızda çok, hepinizi kutlarım. Hükümetlerin sizi el üstünde tuttuğu günleri de yaşarsınız umarım.

Canım o kızarıklıkları görünce ben de kahkaha attım
Sevindim dediğin gibi oh be çıktı sonunda dedim :)
Şimdi de geçmesini bekliyoruz ama düne göre daha yogun kızarık bugün
Benim minnoş biraz ağır atlattı sanırım bu hastaığı
Neyse geçti gitti ya şükür
Canım siz hastalık sonrası düşük ateş sorunu yaşadınız mı
Ben şimdi de ısıtamıyorum kuzumu :(
Buz gibi bebeğim

Bu arada öğretmenler günü mesjın süper hükümet sizi el üstünde utsun demişsin ya güldüm :))
Benim gibi fizik ğretmeni isen el üstünde pek yerin yok
Eğer din kültürü öğretmeni isen yolun açık Başbakan bile olursun :))

Canım teşekkürler şükür bitti
Bir de şu döküntüler geçince süper olacak
Uykusuzluk gerçekten zor zombi gibi oldum

Canım teşekkürler
Ama ciddi bişeydi aslında atlattığımız
bu kadar yüksek ateş tüm bebekler için çok tehlikeli Alah korusun havale riski var
okuduğum kadarıyla bir sürü saçma sapan şey gelebiliyor insanın başına
Şükür biz atlattık siz hasta olmayın inşallah

Yok canım uyku falan yalan oldu
Neyse bu sabah uyduk biraz
yavaş yavaş düzene girer inşallah
Kimsenin bebeği hasta olmasın inşallah
Sıkıntıyı gerçekten yaşayan bilir
Çok zor aman siz yaşamayın
Allah yaşatmasın
Oğluşa maşallah yürüyecek demek kuzu

ben açıklaması var diye dedimdi :26:
benim arkadaşımın kızı birden ateşlendi zor yetiştirdik doktora 1 hafta boyunca hep ateşlendi geceleri
sonrada ara ara yine ateşlendi hep enfeksiyon çıktı kanında
şimdi bile az dışarı çıksa aynısı oluyo grip veya soğuk algınlığı gibi bişey değil sadece yüksek ateş
asyanınkinde açıklaması var atlattı :26:

Selam milet
ayyy çok fena yoruldum dahada işim var yani..daha önce ben buzluğuma aşurelik buğday koymuştum suda beklemiş.kokusu bi tuhaf geldi sabah eşim işe gitmeden esadı bırakıp hemen gittim bugdayla maya aldım.fasulyelerimi haşladım evi azda olsa topladım.bugdayları bi taşım kaynattım suda bıraktım akşam iftara kadar şişer inş.aşure yapacağım...mayayıda kardeşim dün kitap fuarından anneme yemek kitabı almış onda açma tarifi vardı onu yapmak için aldım maya mayaladım hamuru dolapta beklemesi gerekmiş epeyce inş onuda akşama çayın yanına yapcm.asıl işim akşama aslında :52:
esad dün gece 3 e kadar uyumadı evde yürüme hareketleri yaptı bi ara epey gitti geldi koltuklardan karşı karşıya falan.videoya çektim.hatıra olsun diye bende.zor uyuttum bide sabah namaza uyandım su içtim niyet ettim yattım ezan okunmadan.daha evi süpüreceğm oğlanda yanımda zırlıyoo gene :97:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım herkes iyidir inşallah

öğretmen arkadaşlarımızın günü kutlu olsun :54:

ben açıklaması var diye dedimdi :26:
benim arkadaşımın kızı birden ateşlendi zor yetiştirdik doktora 1 hafta boyunca hep ateşlendi geceleri
sonrada ara ara yine ateşlendi hep enfeksiyon çıktı kanında
şimdi bile az dışarı çıksa aynısı oluyo grip veya soğuk algınlığı gibi bişey değil sadece yüksek ateş
asyanınkinde açıklaması var atlattı :26:

Canın tüm bebişler iyileşir inşallah arkadaşının bebişi de şifa bulsun inşallah
Açıklaması dört gecenin sonunda ortaya çıktığı için gerildik biraz
O döküntüler olmasa sebepsiz yüksek ateş neden kaynaklı acaba diye kendimizi yiyip bitirdik
Sonuçta çocuklar takılıp düşse sanki canımızdan can gidiyor
Bu kadar gece ateşler içinde kalınca benim minik kuşum ben de endişelendim
İnsanın yapacak bişeyi olmuyor eli kolu bağlı kalıyor ondan ciddiydi dedim
Neyse bitti gitti ya dert değil artık
Darısı diğer hasta bebeklere atlatırlar inşallah hastalıklarını

Back
X