- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.021
ben eve gidiyorum kızlar, yarın görüşürüz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yak tatlık dördüncü ayda vuruyorlar nilinde vurulmuş olması lazım
ben kullanıyorum kullanmazsam yetiştiremiyorum
bizimki pütürlü yiyo zaten
ayrıca meyve filan ne bulursa yer kendi ben korkuyorum dişi yok diye ama yiyo
hee anladım canım aşı kartında açık açık zatürre aşısı yazmıyor tabibi ara tek tek bakmıştım aşı kartındaki aşı isimlerinin açılımlarına ama 50 tane aşı var hiçbiri aklımda kalmamış
kızlar yumurtasını o gün çorbasınada koyabilirsiniz yani herhangi bir çorbasına terbiye yapabilirsiniz oda çok faydalıymış tv de dinlemiştim yumurtadaki demirin faydasını kaybetmemesi için haşlamada 12 dk geçirmemek lazımmış yani sarısının etrafı yeşillenmeyecek birde çorbalara yaptığımız terbiye şeklindede besleyiciliği iyi durumda oluyormuş
Kızlar fındıklı kurabiye yapıp geliyorum oğlumada yaylasını içireyim gelcem kendileri annemde şuan![]()
![]()
Bu arada yeni öğrendim tavada omlet bebekler için hem erken hemde yararlı değlmiş haşlamak lazmmış bnm oğlum yemedi tavada zaten...dahada yapmam yaşına gelmedenn![]()
Polar kumaşı üstüne, icine de penye kumaşdan astar gibi diksen terletmez hem de yumuşacik olur diye düşünüyorum , örgü için de aynı Sey geçerli tabi, hatta örgü nefes alır ince yünden olursa. Nacizane fikrim :)
Değişiklik olsun diye arada bir verilebir. Artık yavaş yavaş tuz şeker salça hariç her şeyi verebiliriz diye düşünüyorum ben. Doktoru da bunlar dışında herşeyi yiyebilir diyor zaten. Bir de patlıcan yok. Ben tuzu salçası şekeri olmayan her şeyi denettiriyorum. Özellikle her tür sebzeyi. Yarın pazı yapacağım. Bugün pırasa yedi.
merhaba arkadaşlar...
melittacım sana hayırlı yolculuklar dileyemeseydim çok üzülecektim. Allah kazasız, belasız, hastalıksız gidip gelmenizi nasip etsin arkadaşım.
ömerden yazamıyorum, durmuyor kucağımda. sonra tekrar görüşürüz.
yayla çorbasını nasıl yaptın canım
biz daha önce denemiştik güzeldi ama ev yapımını tutmaz tabiki
aslında çok basit yapabilirsin ama işte çocukla zor
benimki çok uyudu dün ondan yapabildim