eşim memiktoyu oyaladı öylelikle canım yoksa iki kilo balık ayıklama 1 saat sürdüü
ama deydii tosunum uyanır uyanmaz 1 kase peynirli tarhana çorbası içti üzerinede balık yedii
ben çok hızlıyım sanırım
dakikada çorbalık malzemeleri keser doğrar ateşe koyarımm
mehmet sabah kahvaltısını yaparken çorbası ateşe konmuş olurr
yoğurdunu yapmaya başlarım
biryandanda ağzına kahvaltı veririm
o ağzındakini çiğneyip yutana kadar ben iki saniyede bişeyler yaparımm yani hiç oturmuyorum o esnada böyle böyle kahvaltı bitene dekk mutfak toplanmış bulaşıklar yerleşmiş veya makina boşalmış mehmetin çorbası yoğurdu hazırlanmış oluyoo
bazen sıkılıyo mehmet başımı dönüyodur nedirr kızıyo bağırıyo bana o zaman mecburen oturuyorum
kahvaltı yapamıyorum ayakta peynir zeytin yumurta yerimm bizim yemeğimizi yaparım
çünkü mehmet uyuyunca süt sağmam gerekiyo oyüzden bu işleri erken halledip uyuyunca sağım yapmam için vakit lazım
akşamda eşim evdeyken memoyla oynuyorlar bende diğer odaları süpürüyorum veya işim varsa yaparım çay koyar meyve hazırlarımmm filann ancak işim 10 buçukta biterr
o zaman makinaları çalıştırırım malum elektrik tasarrufu için makinaları gece açıyorumm
11 buçukta eşim yatar sağım yaparımm bende 1 gibi yatarım iki buçuk gibi mehmet uyanır illa mama isterr mamasını yaparımm termıosa su koyuyorum artık kolay oluyo hemde mehmet çok sabırsızlanıyoo
mamasını içer üzerini değiştiririm komple terliyo çünkü
tekrar yatarız sabah 6-7 gibi tekrar kalkar mama yaparım içer tekrar yatarız 9 da kalkarız bidaha yatmayızz