2012 Şubat Anneleri

Oğlanı uyutmadan saçıma hindistan cevizi yağı sürdüm şimdi zorla uyuttum bende hemen banyo yapıp yatayım yarında markete gitmem gerek evde bir sürü eksik var Allah yardımcım olsun.oğlnın bezide kalmadı ıslak mendilide yine ya prima alcm yada huggıes.molfix prima kadar bile korumadı bu sefer...taşırdı hep.iyi geceler milettt ben yatarr..

Bebişlerle kesintisiz uykular inş...

günaydınnn haftasonu açılışını ben yapayım dedim:)))
üşenmedim bütün sayfaları okudum
melittacım çok çok geçmiş olsun ana gibi yar olmaz demişler
şükür atlatmışsınız çok sevindim
bukle sizede geçmiş olsun şubat bebişlerinin üçüncü 6.hastalığı bu
inş tam olarak düzelmiştir
hugooooo memoya bayıldım tamda hayal ettiğim gibi gözleri cin gibi bakıyor:nazar: her an arıza çıkarmaya hazır sanki;))
veeeeeeeeeeeee
durasella ne güzel bi klip olmuş atayada bayıldım
özellikle şu sahil keyfi yokmu bitiyorum o ana
tatil özlemim artıyor:)
yaa özenmiyor değilim bendemi koysam bebişimi:))
buarada cat cim gazozlu poğaça tarifin çok ilgimi çekti hemen yazdım ilk fırsatta denenecek:1:

bu arada gece uyku nedir bilmeyen,her yarım saate bi uyanan Nisa hanımın derdi belli oldu
üstten 3 dişimiz aynı anda çıktı:52:
dişleri 5 ledik birden:nazar:
nisa diş mi çıkaracak 2 ay öncesinden ağlamaya başlıyor zaten
çıktılarda kurtulduk
2 gündür uyumaya başladı yeniden çok şükür
buaralar bu diş huzursuzluğu yüzünden dibimdende ayrılmıyor
babasında dahi durmuyor hep peşimden ağlıyor
bunlarda böyleyse azılar çıkarken yandık biz

buarada vitamin muhabbeti olmuş
bizede doktorumuz minadex diye bi vitamimn şurubu verdi
sanırım mozp ile aynı
ve bu şurup bizede kesinlikle çok iyi geldi
resmen iştahı açıldı
bunun haricindede başka bişey kullanmıyoruz biz

:35: Heyoooooooooooooooooooo
napıyonuz şubat anaları artık gelemiyorum yanınızaaa unutmadınız dimi beni
nisane kimdi ki ?:30:

Oyy ne güzel şeyler okudum, Atoşum adına teşekkür ediyorum kızlar.

Hugocuk buradan dene bakalım açmayı video tık tık

Nisane, ne yaptın kayınvalideye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam? Nisa ile ne zaman tanışıyoruz koy bir fotoğraf hocam :)

arkadaslar mrb ben aranıza yeni geldim bir kızım var sız bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz ve uyutuyorsunuz birde benim kızım bır ayı aşkın süredir sıralıyor 3 mart doğumlu ama hala yürümedi ellerini bırakıp bi on saniye kadar ayaktada durabiliyor ama hala yürümedi ne zaman yürür bebekleri yürüyen varmı bu aylarda

bu arada gece uyku nedir bilmeyen,her yarım saate bi uyanan Nisa hanımın derdi belli oldu
üstten 3 dişimiz aynı anda çıktı:52:
dişleri 5 ledik birden:nazar:
nisa diş mi çıkaracak 2 ay öncesinden ağlamaya başlıyor zaten
çıktılarda kurtulduk
2 gündür uyumaya başladı yeniden çok şükür
buaralar bu diş huzursuzluğu yüzünden dibimdende ayrılmıyor
babasında dahi durmuyor hep peşimden ağlıyor
bunlarda böyleyse azılar çıkarken yandık biz

hayırlı olsun dişleriniz :) bizimkide üst dişlerini bir anda çıkardı hiç anlamadım bir gün elimi ısırdı ve üst dişlerinden biri çıkmış meğer öyle farkettim dünde dr üst dişler çıkmış dedi bende evet biri çıkmış dedim yoo diğeride çıkmış dedi onu hangi ara çıkardı anlamadım :53: bizimde 4 tane dişimiz oldu

arkadaslar mrb ben aranıza yeni geldim bir kızım var sız bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz ve uyutuyorsunuz birde benim kızım bır ayı aşkın süredir sıralıyor 3 mart doğumlu ama hala yürümedi ellerini bırakıp bi on saniye kadar ayaktada durabiliyor ama hala yürümedi ne zaman yürür bebekleri yürüyen varmı bu aylarda

benim kızım 10 şubat doğumlu ve yürümeyi bırak ne ayağa kalktığı var ne sıraladığı o kadarını yapıyorsa yürümeside çok sürmez acele etme :)

Nisane, ne yaptın kayınvalideye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam? Nisa ile ne zaman tanışıyoruz koy bir fotoğraf hocam :)

gittim gittim ama gidene kadar yol boyu (yaklaşık 1,5 saat) burnumdan soludum
yollar hep virajlı nisayı araba tutuyor gidene kadar kustu:((
kayınvalidem kızım doğduğundan beri sadece 3 günlüğüne 1 kere geldi evime
gider gitmez dedim ama
birdaha gelmem kızım eziyet çekiyor resmen
özleyen kendi gelsin diye

playdoh teşekkürler sizinde hayırlı olsun incileriniz;)
valla bizimki öyle zor çıkarıyorki canımıza okuyor
bu 3 diş 2 aydır gece uykularını unutturmuştu bize

kdnlrklb19 hoşgeldin benimde 12 şubat bir kızım var
aynı senin kızın gibi ayakta duruyor sıralıyor emeklerken ayağa kalkmaya çalışıyor ama henüz yürümüyor
uyku desen gündüzleri toplasan 2 saat uyuyor
geceleride nerdeyse hiçççç uyumuyordu dişleri çıktı rahatladık
2 gündür 2 saatte bir uyanıyor ve ben buna seviniyorum
hiçbir sıkıntısı yoksa gece en uzun uykusu 2-2,5 saat çünkü:(

kızlarrr bu avatarı nasıl değiştirdiniz??
bana sürekli dosya yüklenirken hata oluştu diye uyarı geliyor
imrendim bende nisa yı tanıştıracaktım teyzoşlarıyla:))

merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle..
benimde 1 şubat doğumlu oğlum 7.ayına girdi 1 hafta sonra emeklem eye başladı,ondan 2-3 gün sonra hemen arkasından aayağa kalkıp koltuklarda sıraladı,bi yerlere tutunup kalktı vs..bu aralar ellerini bırakıp denge de durma çalışmalarında ama hala o gün bugün dür sıralıyordaha da yürüyeceğini snmıyorum.yani 1-2 ay daha yürümez gibi geliyor bana!ki bu çok normal.yaşından önce yürüyen olduğu gibi ,büyük çoğunluğu yaşını karşılar yada yaşından sonra yürür bebeklerin!sen niye bebeğin yürümek için çok geç kalmış gibi bi tedirginlik içine girdin anlamadım?yada bana öyle geldi bilmiyorum ama 'hala yürümedi 'diye iki kere tekrarlayınca öyle düşündüm!senin bebeğin hem mart doğumluymuş,geç falan değil!:))

kdnlrklb19 hoşgeldin benimde 12 şubat bir kızım var
aynı senin kızın gibi ayakta duruyor sıralıyor emeklerken ayağa kalkmaya çalışıyor ama henüz yürümüyor
uyku desen gündüzleri toplasan 2 saat uyuyor
geceleride nerdeyse hiçççç uyumuyordu dişleri çıktı rahatladık
2 gündür 2 saatte bir uyanıyor ve ben buna seviniyorum
hiçbir sıkıntısı yoksa gece en uzun uykusu 2-2,5 saat çünkü:(

gece en uzun uykusu taş çatlasa ,bizen okadar da olmuyor 2-2.5 saat.ve bu gecenin ilerleyen saatlerinde 1.5 saate bile düştüğü oluyor!gündüz desen o da ayrı bir düzensizlik!
nereye kadar bilmiyorum!sağlıklı çok şükür diye iyi yönüyle bakmaya çalışıyorum..ama ben çook yorgun ve uykusuzum.

Benim sıpam 1 aydır yürüyor ama bazen o kadar yoruyorki sevinemiyorum çünkü yüksekte oln her ne varsa hepsini daha rahat karıştırıyor artıkk..ama o bodur boyuyla yürürken görmekte ayrı bi keyif.çok tatlı oluyor sürekli arkamda evde beni takip ediyorr

Benim sıpam 1 aydır yürüyor ama bazen o kadar yoruyorki sevinemiyorum çünkü yüksekte oln her ne varsa hepsini daha rahat karıştırıyor artıkk..ama o bodur boyuyla yürürken görmekte ayrı bi keyif.çok tatlı oluyor sürekli arkamda evde beni takip ediyorr

oh maşallah seninki yürümede erkenciymiş..
çok yorucudur senin için eminim!

8 tanemi :53: bizim daha 4 tane.senin fıstık kaç aylık oldu.yakında dişlerini fırçalamaya başlar o zaman :52:

:DD ilk 6ay 10 günlüktü çıkardığında,o gün bugündür diş çıkarıyor işte:))
kendini dişe verdi galiba:))1 şubatta doğdu

Son düzenleme:
Back
X