- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.941
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.
Ben dün işe gidemedim yattım hep hastaydım fena,bugün daha iyiyim.
Dün oğluma da yaklaşamadım ona da geçer diye sağolsun annem ,iyiki var :)
Bugün oğlumla başbaşayız.Sabah 8 de uyandık mamamızı içtik ,geldik tv izledik baby tv hastası oğlum,bırak akşama kadar izler çok seviyo.
Sonra 10 da tekrar yattık 12 ye doğru uyandık sonra kahvaltısını yaptı.Banyo yaptırdım şimdi oynuyo kendi kendine oyuncaklarıyla bi yandan da yine baby tv izliyo tabi ,ben de rahat ediyorum bu sayede.
Bi arkadaşın bebişi iştahsızmış benimki de öyleydi bi ara doktoru vitaminini değiştirdi eskiden sağlık ocağının verdiği D3 ü kullanıyoduk şimdi Vitagil diye bi vitamin verdi bütün vitaminler var içerisinde.ayrıca iştah açıcı bir ilaç da yazdı aktibol diye kapsül şeklinde hergün kapsülün yarısını mamasına falan karıştırıp veriyoruz.Çok iyi geldi şimdi mamalarını falan hep bitiriyo maşallah.
geçmiş olsun canım

iştahsız bebek çok zor tam gelişim dönemleri anne olarak herşeyi yesin vitamin alsın istiyoruz
vitamini bende hiç aksatmıyorum çünkü çok farketti bizdede bende eczaneden alıyorum doktor tavsiyesiyle devlet ödemiyo
biz önce acd3 kullandık şimdi multitabs kullanıyoruz memnunuz
iştahı iyi mehmetin maşallah
demin dünden kalan sulu köftesini verdim ama azdı yedi üzerinede bugün etli çorba yapmıştım yoğurt yumurta un sarımsakla terbiyeledim etsuyu çorbaya ekledim öyle uyduruk bişey ama çok lezzetli oldu çok sevdi bikaç damlada limon damlattım yiyo yiyo birde ohh diyoo

bu ara yeni keşfettim uyku öncesi taze mayalanmış yoğurt yedirirsem eğer çok güzel deliksiz gündüz uykusu uyuyor
yapıpta yemediğim hiçbir yemek çorba yok mehmetin
akşamada etsuyu çorba içip fırında karnıbahar yiyecek

ama mesela misafir olduğunda f,ilan kek poğaça yapıyoruz merak ediyo geliyo veriyorum beyenmiyo hatta yediririrm diye kaçıyo

onun dışında bizim evde aburcubur kek poğaça filan bulunmaz zaten yapılmaz eşim börek yemez yemek yer yani mehmet evde bu tarz şeyleri göremeyecek dışarda görür yer çok önemli değil genel olarak sağlıklı beslendimi sorun değilll
arkadaşımın kızı yemek saatinde 6 tane eti burçak bisküvi yiyip çorbasını içmemişti mesela 10 aylık filandı bizimkiler kadardı çok zor öylede çocuk istediğini seçiyo ve seçimi kendine faydasız bişey
mehmet beni yemek yerken görür ama aburcubur yerken göremez
küçük deyip geçmemek lazım çünkü arkadaşımın evinde yok yoktur kileri doludur hep çocukta bayılıyo bisküviye abur cubura bizim evde aburcubur bulunmaz mehmette yemiyo çokta tesadüf değildir heralde bebeklerin tercihleri