2012 Şubat Anneleri

Bizimkininde külotlu çorabı var hatta bebekkende vardı mavi şimdide laciverti var o ufak geliyo yepyeni kaldı lacivertide ben giydirince ayaklarından çeke çeke uzatıyor bu seferde düşüyor.en güzeli çıkmayan ev ayakkabısı bizim 2 tane var biri şimdi oluyo ama her zaman giydirmiyorum ayaklarının yere basması lazımmış güç gelişimi için.ama annemlere giderken giydiriyorum onların alt daire boş yerler biraz soğuk oluyo diye iyi oluyo.yoksa esadda çorapları hep çıkarıyo emerken yatarken bi bakıyorum yatağın içinde çoraplar bazen ben kendim çıkarıyorum üstünü az açsın sıcak olursa çünkü çok açıyor sıcaklıyor sıpaam...

Canım kırmızı totoşlu oğlun çok şekermlş maşallah benmki gibi girecek bi yer bulmuş odaa :52:boyu kaç cm şuan...çok tatlı duruyo.o kapşonlunun sarısınıda geçen babası almış esada arada bi giydiriyorum.allahtan henüz üstünü soyma huyu yok.yoksa kafayı yerim hem çorap hem üst giydir çok yorucu...hugo allah yardımcın olsn cnm...yazmı sanıyo acaba memoo:52:sıcaklıyordur belki oda...ahhh ahhh bu bebeler bizden akıllı valla....

hugocuk bi arkadasim eaofmanlarinin altina coraplarini dikmis kizinin ben cok begendim cok kullanisli olmus. benim kizimda az kalin giydirsem terliyo hep penye tisortlemi gezcek bunlar :)

tv konusunda takintili degilim ben o kadar hic izlettirmiyo degilim. ama eskiden ben izlemesemde ses olsun diye acik birakirdim. zaten pek takip ettgim bisey yoktur. su anda ara ara acip kapatiyorum.

cnm onlar normal çoraplar pijamaya dikili satılıyor civilde ben alcktım esada fakat bu sefer pijamayıda çeker çıkartır diye almadım büyük boyuda yoktu zaten hep ufaklardı pijamalar şimdi gelmiştir belki bi bak sayfasına...ama dikilede bilir sökmezse tabi.makinede dikmek gerek..benmki söker valla o kadar inatçı..

Kadın ben bilmem eşim bilirde 26 biber yedi acı hemde...ben asla yiyemem yani...gitti bağırsakları midesi valla....eşimle katılsam oda bana kıyarmı acaba:52:...galatasaraylıyım ve feneri 2 1 yeniyor şuan eşimde maç izlemeye gitmiş gelcek birazdan...sonuç ne bakalım inş öyle bitmiştir :52:..börek koycam fırına birazdan soda sipariş ettim ona...

Ben de doğduğundan beri külotlu çorap giydiriyorum hep,üstüne de çorap:)
Bizimki asla kafasını örttürmez hemen çıkarır şapka falan örtsem.

Bizimkininde külotlu çorabı var hatta bebekkende vardı mavi şimdide laciverti var o ufak geliyo yepyeni kaldı lacivertide ben giydirince ayaklarından çeke çeke uzatıyor bu seferde düşüyor.en güzeli çıkmayan ev ayakkabısı bizim 2 tane var biri şimdi oluyo ama her zaman giydirmiyorum ayaklarının yere basması lazımmış güç gelişimi için.ama annemlere giderken giydiriyorum onların alt daire boş yerler biraz soğuk oluyo diye iyi oluyo.yoksa esadda çorapları hep çıkarıyo emerken yatarken bi bakıyorum yatağın içinde çoraplar bazen ben kendim çıkarıyorum üstünü az açsın sıcak olursa çünkü çok açıyor sıcaklıyor sıpaam...

Canım kırmızı totoşlu oğlun çok şekermlş maşallah benmki gibi girecek bi yer bulmuş odaa :52:boyu kaç cm şuan...çok tatlı duruyo.o kapşonlunun sarısınıda geçen babası almış esada arada bi giydiriyorum.allahtan henüz üstünü soyma huyu yok.yoksa kafayı yerim hem çorap hem üst giydir çok yorucu...hugo allah yardımcın olsn cnm...yazmı sanıyo acaba memoo:52:sıcaklıyordur belki oda...ahhh ahhh bu bebeler bizden akıllı valla....

Sağol canımm boyu geçen ayki kontrolde 72 cm di.Ayaz da çıkarmaz üzerindekileri hiç gerçi bilmiyo daha bilse yapar :)

Eşim eve çok mutlu geldi sodayıda unutmamış hemen hazır böreğime döktüm verdim fırına nar gibi oldu yedik demekki neymiş üstüne yumurta sarısı soda dökülcekmiş artık.içinede margarin süt karışımı...harika oluyoo tabi peynirli yaptm ben...

Ne tuhafki kimi çoraplarını çıkarıyo kimi şapkasını,kimi üstünü...demekki bu bi dönem kızlar...inş zamanla soyunmazlar artuk....:52::8:

şimcik bana akıl verin
parfüm alıcam
iki marka arası kaldım
sizce versacemi yoksa lancome mi
hangi parfüm markasını tercih edersiniz

bildiğimiz külotlu çoraplar varya hani kızlar için onların erkek çocuklar için olanıda varmıdır acaba?giydirsem altına ne güzel olur diye düşündüm.paçaları açılmaz,bacakları üşümez.
giydiren varmı?
benimki oturup oturup çoraplarını çıkarıyor hep,en azından külotlu çorabı çekse bile çıkaramaz:)))

Ata oğlanın beş -altı tane külotlu çorabı var. Pantolonlar kucaklayınca falan açılıyor, üşütür diye giydiriyorum ama mutlaka iyi bir şey al ki kaşındırmasın, rahat etsin minik. Benimki çok memnun giysisinin rengine göre giydiriyorum çorabını, erkek bebekler için düşünülmüş çok da şirinleri var.

gingerus maden arama mühendisi olmaya meyilli, minik popolu :)

Migros'a gitmiştik yolda uyudu Ata, kıyamadık uyandırmaya şimdi otoparkta araba içinde uyuyor, babası da yanında oturuyor. Ben de çıktım yukarı daha soyunup dökünmeden süt sağmaya başladım. Minnoş için kullandığım Nivea soft krem ıslak mendil indirimdeydi. Teklisi normalde 6.50, üçlüsünü 7.45e aldım. Hafta sonuna özel indirim olabilir, emin değilim denemek isterseniz bir bakın derim. Akşam maça arkadaşlara davetliyiz, ne zaman bir yere çıksak valiz gibi çantayla gidiyoruz milletin gözü korkuyordur yatıya mı geldi bunlar diye :) Atoşun karsambaları bitmiyor ki :)

evimin alt katında migros var. 3lü uni baby ıslak medil 7.45 ti. ama nivea öyleyse yarın alayım.

merhaba arkadaslar. istanbul avrupa yakasinda senin kizinin uyku sorununun sebebini su dr. cozer diyebileceginiz bir dr varmi:) esimin ozel sigortasi var bircok hastneyle anlasmali bitek bildigim bi dr var onun hastanesi ile anlasmasi yok:) bebegim sabaha kadar belki 15 kez sayamiyorum aglayarak uyaniyor. sanki cani yaniyo gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba arkadaslar. istanbul avrupa yakasinda senin kizinin uyku sorununun sebebini su dr. cozer diyebileceginiz bir dr varmi:) esimin ozel sigortasi var bircok hastneyle anlasmali bitek bildigim bi dr var onun hastanesi ile anlasmasi yok:) bebegim sabaha kadar belki 15 kez sayamiyorum aglayarak uyaniyor. sanki cani yaniyo gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum

inşaallah önemli bir şey çıkmaz. bizde de bir ara sık uyanıyordu
naçizane şunları denemediysen dene derim.

emziriyorsan devam sütü ver, belki aç kalıyordur. yatmadan 2 saat önce çorba falan içir (yapıyor olmalısın ama bişeyler yazmak istedim)

yine çok sık uyanıyordu benim oğlan. yatagına koydugumuz an gözlerini açıyordu falan. kendi yatagımıza aldık, nefesimizle falan hemen gözünü kapıyordu, yatakta oturan mızmızlayan çocuk aramıza girince susuyordu. koridor lambasını açık bırak belki korkuyordur, gece lambası tak.

inşaallah böyle nedenlerdir de rahatsızlığı yoktur. ama bir hastalık olsa gündüzde ağlar, durmaz. gece terkedilme falan diye mi korkuyor.

Herkese gunaydin bayanlar, kizim grip oldu burnu yara oldu silmekten aksamda atesi oldu jel yapistirdim alnina falan yukselmedi sukur,bizim gelin dogum yapti 3 gum gittim geldim usuttu herjalde bebek var diye cok sicakti ev disRsi soguk giydirsemde o o ani degisim etkiledi demekki gece hic uyumadi, bugun tavuk suyuna corba yapiyim limonlu icsin,

Back
X