2012 Şubat Anneleri

Olabilir belki o güne özel indirimdir uni babyler aynıydı 12.95 ti 2liydi sanırım önceden almıştım ama çarçabuk bitirdiğim için o kadar para vermek istemedim niveanın kokusu çok hoşmuş....keşke sık olsa bu indirlmler...kardeşim eşofmanını çok beğendi.tabi gslı takım armalı aldım gslı olduğumuz için....babamda pasta aldı ohhh bende oğluma doğum günü yapcm ama eşim işte oluyor yaa kötü oldu bu:97:....yarın kocam evde kızlar pazara gideceğm sebzem yok.meyvem yok...

Selam kızlar bende bugün gezdim biraz ... Oğlum annanesi çok yormuş hiç yatmamış bide acıkmış annem muhallebi yapmış undan yemiş sıpa ben versm yemezdi:52:
migrosa uğradım nivea mendiler 9.90 dı 3 tanesi aldım yinede teki 6.25 miş normalde....burda neden fiyat böyle bilmem....bütün migroslarda aynı olması gerekmezmiydi?....:97:sonra kardeşimin bugün d.günü ona alt eşofman aldım 9 yaşına bastı...oğlumada hazır süveter aldım örmeye gerek yokmuş ama annem örcek yinede ip aldım gri...yelek örcek çok giydiriyorum ben...

Mozp kızlar testislerin inmemesi nasıl anlaşılıyo bende giydirdim bugün çorap ayakkabılarıda ayağındaydı daha iyi oldu.şimdi pasta aldık kutluyoruz doğum gününü...gelcm yine çayımızı içelimde.....:8:

Canım doğumda doktor muayeneye ettiğinde söylüyo ilk ama zaten belli oluyo benim oğlumun biri var biri yok işte.Bekliyoruz insin diye inmezse 1 yaşında ameliyat olacak :(

Yok bize doktor bişey demedi top tek olursa sorunmu var demek kızlar altını alırken bakayım bi ben...bide pipisini aklıma geldikçe geri çekiyorum sünneti kolay olması için.yoksa çok zor oluyor aklınızda olsun...bizim akraba hiç ellememiş geri yapmamış çok zor sünnet oldu çocuk hatta dr kızmış ona....
Zaten ben annemden biliyordum erkek kardeşim kolay sünnet oldu öyle yaptığı için....toplarına bakayım oğlumun :52:uyuyor şimdi....

Mozp oğlun nasıl oldu cnm ameliyattan sonra....

Kemikleri zayıf olanlar diş zor çıkarır derler ama belki sen ve eşinde geç çıkarmışsınızdır ırside olabilir belki bi anda hepsi patlayada bilir belli olmaz....sıkıntısı yoksa bekle derim...zaten çıkacağı zaman ateşlenir ağzı akar uyumaz gece sık sık uyanır falan herşeyi ağzına sokar ısırır anlarsın....biliyorsundur gerçide...

Esadda uyuyo şimdi gece uyku yok yine geç yatcak belli oldu....kalkar birazdan...

kalsiyum eksikliği olabilirmi acaba bebeğinde gerçi geç çıkması erken çıkmasından daha iyidir erken çürümez ama çok geç kalmış gibi...

yaa bilmiyorum ki doktor bişey demiyor ama herkes geç çıksın daha iyi diyor senin gibi :)

korkmayin kizceler benim kiz 1 yasinda cikardi ilk disini
sonra 6 ay icinde neredeyse hepsini cikardi ve erken cikaran cocuklari gecti:16:
simdi de cok guzel disleri var bi tane bile curuk yok
yani endiselenmeye gerek yok

korkmayin kizceler benim kiz 1 yasinda cikardi ilk disini
sonra 6 ay icinde neredeyse hepsini cikardi ve erken cikaran cocuklari gecti:16:
simdi de cok guzel disleri var bi tane bile curuk yok
yani endiselenmeye gerek yok

fıstık sen benm topiğe mi geldin hoşgeldinnnn:8: senin topikte kimseler yok bugün....tembeller ben gibi...:9:yesin teyzesi onun dişleri yaaa benm sıpada okadar olsa keşke

ohhh hayırlı olsun yandın artık çoarp söküğü gibi gelir peşi:))
buarada geçmiş olsun benimde sağmaktan yara olmuştu bi ara delinmişti resmen kenarları
1 hafta kadar sürdü
lansinoh sürdüm ve sağmaya bırakmadım
birazda zaruriyetten bırakamadım diyelim
sonra geçmişti

durasella çoookk geçmiş olsun atoşa umarım atlatır bi an önce
ya buarada bende einstein i merak ettim cat de sormuştu geçen
en son asya 6.hastalığı geçirmişti
sonra kayboldu birden umnarım iyilerdir

ben de einsteini merak ettim, özelden msj attım. ama siteye girmemiş.
bloğa da yazı eklememiş.
teli olsaydı arardık.

mozp tekrar geçmiş olsun bitti gitti nihayet bebişin daha iidir inş
ameliyat sonrasını nasıl atlattınız onu merak ediyorum
huzursuzluğu oldu mu
ek gıda yedirirken falan zorlandı mı bebişin???

çok sağol canım, şükür olsun ki çok iyi yavrum, bugün kontrole gittik yaraları düzelmiş ama yara kabukları yavaş yavaş düşer dedi dr.
birde anestezi etkisi 10 gün daha sürer bu dönemde yemek yerken midesi bulanabilir dedi gerçektende ameliyattan sonra mama yerken sürekli öğürüyor
bunun dışında huzursuzluk olmadı çok fazla ağrı yapmazmış geniz eti ameliyatı bademcik daha ağrılı olurmuş
ameliyat olduğu gün meyve püresi yedirdik sürekli, ertesi günde ılık çorba filan
şimdi eskisi gibi herşeyden veriyoruz

Aaaaa bizimkinin inmedi ama hiçde böyle bişey söylemediler bana,ben sürekli giydiriyorum külotlu çorap hiç çıkarmıyorum hatta korktum bak şimdi :18:

canım bizim dr.da söylemedi, ben külotlu çorap giydirmemin bi sakıncası varmı diye sorunca söyledi
inmeyen testislerin çok sıcak kalmaması gerekiyor diye

Mozp kızlar testislerin inmemesi nasıl anlaşılıyo bende giydirdim bugün çorap ayakkabılarıda ayağındaydı daha iyi oldu.şimdi pasta aldık kutluyoruz doğum gününü...gelcm yine çayımızı içelimde.....:8:

canım bakınca anlaşılıyo zaten iki taraftada varmı yokmu

Yok bize doktor bişey demedi top tek olursa sorunmu var demek kızlar altını alırken bakayım bi ben...bide pipisini aklıma geldikçe geri çekiyorum sünneti kolay olması için.yoksa çok zor oluyor aklınızda olsun...bizim akraba hiç ellememiş geri yapmamış çok zor sünnet oldu çocuk hatta dr kızmış ona....
Zaten ben annemden biliyordum erkek kardeşim kolay sünnet oldu öyle yaptığı için....toplarına bakayım oğlumun :52:uyuyor şimdi....

Mozp oğlun nasıl oldu cnm ameliyattan sonra....

benim oğlum sünnetini olduğu için içimiz rahat
çok şükür ameliyattan sonrada aynen yaramazlığa devam gayet iyi yani:nazar:

bizim evde bu akşam kıyamet koptu :ssz: :ssz: :ssz:
yemeğini yedirdim eşimde sofradaydı gün aşırı koşuyorum eşim bakıyo o zamanlarda
neyse spor bitti odadan çıktım memoda koridordaymış gözgöze geldikk
çok terliydim eşime sen al ben hemen duş alıp gelcem dedim vay senmisin memoyla ilgilenmeyen başladı ağlamaya eşim oynattı sustu filan ben duştan çıktım yıkılıyo ev
emzik veriyo eşim almıyo daha kuvvetli ağlayabilmek için
içini çeke çeke ağlıyo mama yaptım kucağıma aldım yokk mamayıda içmiyo
aldım biberonu odasına gittik loş ışıkta içti yine başladı sarıldım yattık çok kızmış bana
tam iki saat öyle yattık sevdim ettim hiç pas vermiyo ama yanındanda ayırmıyo saniye :1:
sonra affetti güldü etti yatırdım yatağına uyuduu

Valla ben bişey anlamadım oğlumun pipisinden anlamadım toplar elime gelmedi bende zorlamadım kızar diye...dıştan bi sorun yok gibi duruyo ama....mozp sen doğar doğmazmı sünnet ettirdin cnm...çok sevindim iyi olduğuna...maşallah oğluna....anestezi etkiside gider yakında inş....

Hugo aynı bizim esad gibi.analarına düşkünbunlar.....büyüyünce karıları olunca dahada bizi tanımazlar anca şimdi sık boğaz etsinler bizi...ahhh esad ahhhh

Günaydın herkeseee

Çoook uykuummm vaarr :(
Ayaz sağolsun 06.20 de bi uyandı uyumadı 7 buçuğa kadar .
Ben de öyle işe geldim yazık bana ben çıkarken beyfendi uyuyoduu mışıl mışıl beni düşünen yok tabii :19:

kızlar bişey sorucam.
dokun hisset mi,elle hisset öğren mi diye kitaplar varmış.kullanan oldumu bebeğine?

Canım sözünü ettiğin kitaplar çok yararlı, Ata'nın var bu linkten inceleyebilirsin öyle bir konu eklemiştim. ilk kitabım

durasella çoookk geçmiş olsun atoşa umarım atlatır bi an önce
ya buarada bende einstein i merak ettim cat de sormuştu geçen
en son asya 6.hastalığı geçirmişti
sonra kayboldu birden umnarım iyilerdir

Teşekkürler hocam
Einstein bloğuna yazdım nerelerdesin diye ama ses seda yok, umarım her şey yolundadır.

migroslarda fiyatlar standart oluyor. bence durasella o gun uni baby nin fiyatını görmüş olabilir. bu ay uni baby indirimdeydi.
ya da sadece o güne özeldi.

Pazar günü aldım ben, Migroslarda fiyatlar aynı oluyor ama hafta sonu ve hafta içi fiyatları farklı. Nivea soft cumartesi pazar indirimdeydi, gitmeden katologları incelemekte yarar var. Netten de bakılabiliyor.

Aaaaa bizimkinin inmedi ama hiçde böyle bişey söylemediler bana,ben sürekli giydiriyorum külotlu çorap hiç çıkarmıyorum hatta korktum bak şimdi :18:

Erkeklerin dar boxer giymesi varikoseli tetikliyor bundan yola çıkarak külotlu çorabın testiste ısı etkisi yaratabileceği bir gerçek. Alanya çok soğuk değil zaten, ben evde giydirmiyorum dışarı çıktığımızda pantolon içine giydiriyorum, bacakları açılıp üşümesin diye.

Valla ben bişey anlamadım oğlumun pipisinden anlamadım toplar elime gelmedi bende zorlamadım kızar diye...dıştan bi sorun yok gibi duruyo ama....mozp sen doğar doğmazmı sünnet ettirdin cnm...çok sevindim iyi olduğuna...maşallah oğluna....anestezi etkiside gider yakında inş....

Hugo aynı bizim esad gibi.analarına düşkünbunlar.....büyüyünce karıları olunca dahada bizi tanımazlar anca şimdi sık boğaz etsinler bizi...ahhh esad ahhhh

evet canım yenidoğan sünneti yaptırdım ben çok rahat geçti, göbek düşmeden dikişleri düştü

Günaydın herkeseee

Çoook uykuummm vaarr :(
Ayaz sağolsun 06.20 de bi uyandı uyumadı 7 buçuğa kadar .
Ben de öyle işe geldim yazık bana ben çıkarken beyfendi uyuyoduu mışıl mışıl beni düşünen yok tabii :19:

Allah kolaylık versin canım, çok iyi bilirim uykusuz işe gitmeyi :50:

Allah kolaylık versin, kzıına da sana da.

Yağmur bi günden anadolu yakasından selam milettt:34: sabah gözümü yağmurla açtım dahada hiç bi iş yapmadım yuhhh bana ama hava o kadar kasvetliki anlatamam iş yapası gelmiyo insanın sadece sıpanın çamaşırları makinede sonra ben bi migros yapacağım...bahsettiğiniz ıslak mendileri merak ettim....esadı anneme bırakacağım mecbur.onun dışında berfincim çok geçmiş olsun kızına...olmadı nane limon kaynat içir.azda şeker koy belki şekersiz içmez terletir atar inş...iştahıda azalmıştır onun şimdi yavrum benm....2 ciye hamileymişin allah tamamını erdirsin....kazamı oldu acep.benmde bu ay günüm geçiyorya çok endişeliyim.inş emzirdiğim içindir...hala bekliyorum...bi kaza olmadı ama veren rabbim inş beni zamansız böyle bişeyle sınamasın valla ....esad tek başına yetiyor bana çünkü....neyse kızlar iş beklemesin ben kaçtm....bayy bayyy:8:

günaydın..

dün akşamki külotlu çorap önerileriniz için sağolun kızlar,biran önce almak istiyorum.
niye daha önce kimse yazmamışki külotlu çorap giydirdiğinizi!benim çok geç aklıma geldi!:))

berfin:

kızına geçmiş olsun canım..düzelir inşalah..
mozp:
eve döndübüz demek,şimdi daha hızlı yileşir oğlun..

hugo:
dün verdiğin çorba tarifini bugün deeendim,pek bi güzel oldu,sağol tekrar.ben biraz değişiklik yaptım ama,1 havuç rendeledim içine öylede bi dene,güzel oldu.

açıkçası senin verdiğin tarifin nasıl olduğunu unutmuşum ben,sabahta nete girmek,bilgisayarı açmak zor geldi.şimdi baktım da farklı yapmışım ben ama böylede oldu.
ben 1 kaşık unu yağsız kavurdum,kokusu çıkmaya başalayınca,etli et suyunu birazda normal su koydum,soğuk olarak.sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirdim,rendelenmiş havuçlarla birlikte.kaynayınca kasede yumurta sarısını,limonu ve dövülmüş darmısağı çırpıp yavaş yavaş çorbata ekledim,birazdaha kaynatıp kapattım.
çok az tereyağ ekledim kapatınca.
inşallah beyenir.

kızlar bişey sorucam.
dokun hisset mi,elle hisset öğren mi diye kitaplar varmış.kullanan oldumu bebeğine?

herkese merhaba berfincim geçmişolsun inşallah kısa zamanda atlatır bizde yeni atlattık bu gün yine anneye yapışma günü kucağımdan inmiyor sabahtan beri şimdi baby tv yi açtım onunla oyalansın biraz günışığım ben 1 2 ay önce aldım o kitaplardan başta anlamadı tabii fırlatıp atıyordu ama daha sonra sayfalarını çevirip resimlerine bakmaya başladı mesela sayfadaki köpeğin tüyleri var onlara dokunup inceliyor güzel birşey yani şimdi eline kitap dergi geçsin sayfalarını çevirip resimlerine bakıyor masal kitabıda aldım parçalamıyor bakıyor resimlerine birlikte oturup bakıyoruz ben şekilleri yada hayvanları söylüyorum oda yüzüme bakıp dinliyor dokun hisset kısmındaki yerlere dokunuyor bu tarz şeyler buldukça alıyorum

maşallah bi bebiş daha varmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım ıhlamur içiyosa içir iyi gelirr

kızlar kızamık salgını var diye sağlık ocakları aramıştı bazı arkadaşları bizi hala aramadılar annemde geçen gün tv de kızamık salgını var diye söylediler dedi ben dışarı çıkarmaya korkuyorum bu soğuklarda gidebildiğimiz bir avmlerdi onada gidemem bu korkuyla artık sağlık ocağında erkenden yaptıran oldumu bu aşıyı

arkadaşım suçiçeği aşısı alıp yaptırmış 90 tlmiş
perşembe yaptırmış ve bugün olmuş ateşi düşüp düşüp çıkıyomuş hiç belli olmuyo dedi
bu aşı hakkında fikri olan yaptırmak isteyen varmı kızlar

oğlumun burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanıyordum, ama çok kullanıldığı için yetiştiremiyorduk
doktora sordum alternatif bişey varmı diye, 1 şişe serum al şırıngayı üzerine sapla o hep kalsın, iğnesiz olan kısmıylada burnuna sık dedi
dr. kendi çocukları içinde aynısını yapmış

şimdi onunla temizliyoruz burvet bizde oenunu, hem içinde zararlı bişey yok, hemde daha uyguna geliyo

Evet bizde hep oyle kullandik dr daha 3 aylik falandi soylemisti burnunu iyi aciyorda sabah saglik ocagina kan vermek icin gittim malum hamilelikte yapilan genel kan tarama testi icin 3 tup kan aldilar, ilac yazdirirken kizida kontrol ettirdim, bogazlarida kotu olmus budun spreyi verdi antibiyotik (ilk defa kullanicaz hic kullanmadik) birde caprolmu ne surup verdi antibiyotigi bebeklerde sevmiyorum ama kullanicaz mecbur
Kuzum iyi olsunda baska bisey istemem.

Back
X