- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.161
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim biraz oku oku bitmedi vazgeçtim yine .. herkes iyidir inşallah bizler iyiyiz hala nilin yemek konusundaki acayiplikleriyle uğraşıyorum hanım efendi yoğurt yemeyi bırakmştı uzun zamandır ekşi olmasın diye günlük mayalıyorum ama yok yemiyordu dün bayaa erken yemişti öğle yemeğini akşam ne yaptıysam birşey yemedi yoğur meyve vs.. vs.. herşeyi reddetti biliyorum ama aç olduğunu 12 kadar yatmadı hatta muhtemelen aç olduğu için yatmadı en sonunda yoğurdu kaltım çorba yaptım tuzda koydum yesin diye artık 2 koca kase yedi
kaşık geç kalsa kızıyordu okadar acıkmış sonra biraz daha uğraştırdı yattı uyudu en sonunda çorba şeklinde olmassa birşey yemiyor illaki yemek olacak şöyle pişmiş falan yani.. ne biçim damak tadıdır anlamadım sevdiği şeyi tıkabasa yer sevmedimi açlıktan bayılacağını bilse yemiyor akşamları çorba yapçam yine mecbur yoğurdunu o şekilde yesin bari acaba besleyıciliği azalıyormudur böyle pişirince? ama başka şekildede yemiyor kesinlikle