- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.921
Kizlar iyi dualariniz hepinizecok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden cok seyler kattiniz bana en onemlisi insanligin komsulugun arkadasligin oldugu bu zamanda sorunlarimizi dile getirdik yeri geldi esleri cocuklari soyledik herkeste elinden gelen yardimda bulundu cok tesekkur ediyorum bir gun kaldi heyecandan bayilcam simdi evim temizleniyo kadin az once geldi ogleden sonra kuafor felan aksam dus hazirliklarim tamamdir insallah acicak yaaaaa tirsiyorum.basima gelecekleri bilmem hem iyi hem kotu:))ama yinede iyi kisim agir basiyo .
Hugocuk ben mecburiyetten o bicak altina yatmaya korkarken kiz sen estetik icin nasil cesaret ediyosun arkadasim tbr ediyorum seni bence gel bosver hayat zaten kisa esinde seni begenmiski almis artik annesin hicbir zaman eskisi gibi olamayiz hepimiz yarin bigun yine hamile kalsan ayni seyler olur bosveeer oglusunu buyut zayifla guzelce:)))tabi bu benim ameliyat oncesi psikolojim sadece sahsi fikirr:))kisisel tercihlere saygim sonsuz hakkinda hayirlisi olsunn.
benim de iki evladım var.inan ki çok güzel anlatılması tarifsiz bir duygu.kalbin iki sevgi ile doluyor.her ikisi için de için titriyor:)) hele ki ikisini uyurken izlemek var ya tarifi yok.inşallah sağlıkla kucağına alacaksın minik yavrunu:))