2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım..ay inşallah ufaklığa bulaşmadan atlatırsınız.
sizdemi 1 şubat!bizde 1 şubat doğumluyuz.1 şubat cuma,eşim cumartesi yarım gün çalıştığı için,bizde pazar yapıcaz.pazarteside aşısı var.
siz kalabalıksınız baya.bizde okadar insan olmayacak.uzakta herkes.

şuan bi yanım inan vicdan azabı çekiyor şu pastayı niye yapmadım diye.bi yanımda öfkeli ve kırgın.ama ben bu vicdan azabına dayanamıcam gidip yapıcam galiba.haklısın galiba eşlerin artık hiiç kaybetme korkusu kalmadı.o yüzden çok rahat davranıyorlar.:14:

1 şubat bizimki de. Çok kalabalık ve curcuna olacak hayırlısyla bir atlatsak rahatlıyacağım ben de.

Eğer haklıysan yapma bence pastayı.

kızımın dün geceden beri ateşi var
38,5 - 39 arası gidip gidip geliyor c
burnu tıkalı herzamanki gibi
sürekli hapşırıyor canım çok sıkkın
şu calpolda bi işe yaramıyor sanki
vermeme rağmen düşmüyor bi türlü
sürekli elini yüzünü yıkıyorum incecik dolaştırıyorum bu seferde korkuyorum ya üşüyorsa diye
nefes alamıyor resmen sabahtan beri uyuyamıyor doğru düzgün bu yüzden de dinlenemiyor ememiyor
offff valla bu çocuklar ağlasın huysuzluk etsin,uyumasın ama hasta olmasınlar
onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı tuzu yok:((

Geçmiş olsun. Hemencik iyileşsin minnoş

selam kızlar bende kaç gündür yazamadım telden giremiyorum bu ara zaman bulupta..kısaca yazıp özetleyip çıkayım..
nisane geçmiş olsn kızına...inş iyi olur cnm..mozp sanada çok geçmiş olsn balım inş iyi olursun ahh bu havalar tam hastalık zamanlarıı...bende kaçgündür eşimin facesinde bazı beğenmeler olmuş habersiz bin küsür tane onu silmekle uğraştım hallettim sonunda..canım çıktı ama oldu..facede oluyormuş böyle habersiz beğeni toplamk için çok gıcık bişey..eşim gslı fenerbahçeye bile beğeni olmuş yani o kadar gıcık bişeydi...hallettim ama...eşim facede yeni çünkü pek fazla girmez ama ben yaptm..esad bu ara çok iyi..iştahı düzeldi ama çok yaramaz..nerde ne varsa oda orda..beni çok yoruyor ama napalım katlanacağızz....benden haberler böyle..grüşürüz inş...hugooo öptm cnmmm

selam kızlar bende kaç gündür yazamadım telden giremiyorum bu ara zaman bulupta..kısaca yazıp özetleyip çıkayım..
nisane geçmiş olsn kızına...inş iyi olur cnm..mozp sanada çok geçmiş olsn balım inş iyi olursun ahh bu havalar tam hastalık zamanlarıı...bende kaçgündür eşimin facesinde bazı beğenmeler olmuş habersiz bin küsür tane onu silmekle uğraştım hallettim sonunda..canım çıktı ama oldu..facede oluyormuş böyle habersiz beğeni toplamk için çok gıcık bişey..eşim gslı fenerbahçeye bile beğeni olmuş yani o kadar gıcık bişeydi...hallettim ama...eşim facede yeni çünkü pek fazla girmez ama ben yaptm..esad bu ara çok iyi..iştahı düzeldi ama çok yaramaz..nerde ne varsa oda orda..beni çok yoruyor ama napalım katlanacağızz....benden haberler böyle..grüşürüz inş...hugooo öptm cnmmm

çok hızlısın kızz

arkadaşlar bişey sormak istiyorum daha doğrusu tecrübelerinizden faydalanmak

küvet aldım büyük boylardan ve file ama file küvete olmuyor en büyük boylara olmuyormuş da satıcı kız söylemeyi unutmuş:37:

şimdi ya küveti değiştiricem ki uzun süre kullanabilmek için en büyük boy almmıştım
yada sünger alıcam ama kararsız kaldım süngermi daha kullanışlı file mi??

cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ikinizede gecmis olsun mozp ve nisane. Allah sifa versin.nisane dolven daha etkili geliyo bana bize dr hep dolven ve calpol donusumlu ver diyo. Dolvenin icerigi fitile bneziyomus. Ben fitil verince kizim kaka yapiyo bu ara hemencik. İse yramiyo o yuzden dolven veriyorum.

:1:

yok kız dunurum vakıt buldukca gelıyorum ask olsun :37:
evet bızımkıler kesım azcuk oynar olsun yıne okumak ısteyen gece okusun ne yapım kı baska?
ayrıca esadın da o gozlerını yerımmmm

yok bea denk gelıyo :1::1:

yarım fıtıl ver cnm ıse yarar ılık sudada banyosunu yaptır gecmıs olsun ates cok zor

evet bızden yenı haberler kızım sonunda taytay yapıyor 15 20 sn kadar bı adım atıyor ıkıncı adım yok :):nazar:
ve ayrıca bugun babası dusurdu
taytay yaparken yıgılmıs esım yuruyecek sandı galıba:)
bayagı canı yanmıskı agladı epeyce...
neysekı bıse olmadı
bızden bu kadar son gunler dogum gunu ıcın:):46::46::46::46::46::46: nıhle gıbı alkıssss :))):52:

gecmisolsun herkese ne oldu boyle insallah cabucak atlatirsiniz bu gun sinierim cok bozuldu yine, isimiz vardi disarida avm ye gittik artik bu tarz kalabalik yerlere gitmekten hic hoslanmiyorum ..neyse isimiz var dedik gittik esim birseyler yemek istedi oturduk bende nile corbasini yedirecektim kadinin biri geldi basladi sevmeye bebek arabasindan cikardi sormadan sapsup optu bide ustune aldi kocasina gosteriyor zor aldim cocugu delimi ne cok sinir oluyorum ya birine soylesen digerine soylenmiyor gunde 10 kisiyle ugrasiyorsun boyle elalemin cocugunu opmek ne oluyor yahu cocugun boynuna opmeyin ellemeyin diye isikli tabelami asalim sıkıldim insanlarin bu tacizlerinden

selamlar
mozp ve nisane çok geçmiş olsun
nisane ateş için en iyisi fitil veya bize minoset şurup çok iyi geliyordu
dolven ve carpol pek işe yaramamıştı bizde

mozpcum sanırım sen dinlenemiyosun üsteledikçe üsteliyor izin alabilirsen çok iyi olur yediğine içtiğinede dikkat et kuvvetli beslen ciğerlerine inmesin

Geçmiş olsun. Hemencik iyileşsin minnoş

teşekkürler kızlar..bugün ateşi düştü daha ii
sonuç:alttan 3.dişini çıkarmış:nazar:böylelikle 7 dişimiz olmuş oldu:))

küvet aldım büyük boylardan ve file ama file küvete olmuyor en büyük boylara olmuyormuş da satıcı kız söylemeyi unutmuş:37:

şimdi ya küveti değiştiricem ki uzun süre kullanabilmek için en büyük boy almmıştım

bence file daha ii çünkü kirli su fileden akıp gidebilir süngerse bu suyu çeker

Köpüklü gibi bir file kullanmıştık biz. İçinde küçük toplar vardı bez fileden memnun kalmamıştım. Çok büyük küvet çok gerekli değil bence belki ilerde küvette yıkanmak istemiuecek en ucuzundan standart boy en iyisi.

küveti büyük almana gerek yok ilk birkaç aydan sonra kullanamayabilirsin banyoda duşun altında yıkamaya başlıyorsun zaten ben file kullanmıştım ve çok rahat etmiştik bence çok kullanışlı ama benim bebiş o zamanlar tombuldu bayaa taşımamaya başlayınca erken bırakmak zorunda kaldık yani bebişin kilosuda önemli bu durumda :) birde özellikle bebişin kızsa kesinlikle akar suda yıkamalısın yani pis suyun içinde tutma çişini yapabilir yada kakasını.. kız çocukları böyle şeylerden kolayca mikrop kapıp idrar yolu enfeksyonu olabiliyor yine en iyisi file sanırım pis suyla temasını engelliyor çünkü

teşekkür ederim mozpcum sana da çok geçmiş olsun
hiç kimsecikler hasta olmasın yaa
şu kış ne zaman bitecek:27:

ikinizede gecmis olsun mozp ve nisane. Allah sifa versin.nisane dolven daha etkili geliyo bana bize dr hep dolven ve calpol donusumlu ver diyo. Dolvenin icerigi fitile bneziyomus. Ben fitil verince kizim kaka yapiyo bu ara hemencik. İse yramiyo o yuzden dolven veriyorum.

selamlar
mozp ve nisane çok geçmiş olsun
nisane ateş için en iyisi fitil veya bize minoset şurup çok iyi geliyordu
dolven ve carpol pek işe yaramamıştı bizde

mozpcum sanırım sen dinlenemiyosun üsteledikçe üsteliyor izin alabilirsen çok iyi olur yediğine içtiğinede dikkat et kuvvetli beslen ciğerlerine inmesin

Çok geçmiş olsun

çok sağolun kızlar, hugomun dediği gibi dinlenmeye pek fırsat olmuyo, hele birde banka gibi bir yerde çalışınca hergün dolusuyla insanla muhattap oluyoruz ister istemez geçmiyo
şubenin yarısı hasta zaten, yarın nasıl gitcem bilmiyorum bütün vücudum ağrıyo, olmazsa dayanamazsam tekrar dr.a gidip rapor alırım ama inşallah gerek kalmaz biran önce iyileşmek istiyorum, oğluma hasret kaldım resmen onada geçmesin diye 2 gündür hiç yaklaşmadım annemde kalıyo geceleride
inşallah bu 2. kutu antibiyotikle geçer hastalık :(

bugün pazardan enginar aldım bir tane
kadın saplarınıda kullan dedi
kesti sapını soyunnca içini gösterdi bu da aynısıdır enginarın dedi
yarın memiktoya enginar çorbası yapıcam

İyi geceler kızlar esadda uyudu şimdi bi bakem size çıkammm :) nisane hayırlı olsn dişler cnm esadın daha gözükmüyor ama bakalım elbet görürüm inş....

Semi cnm bence küveti ufak al zaten bi zaman sonra kullanılmıyor gerekte kalmıyoo...

Hugo geçmiş olsn cnm rabbim korusun neden oluyo deprem acaba...inş geçer cnm...bişey olmaz inş...

Benimde yarın kadın doğuma randevum var çok tırsıyorum ama gitmem lazm inş sağ sağlim atlatırım

iyi geceler....bana dua edinde dayanıklı olayım orda...

İyi geceler kızlar esadda uyudu şimdi bi bakem size çıkammm :) nisane hayırlı olsn dişler cnm esadın daha gözükmüyor ama bakalım elbet görürüm inş....

Semi cnm bence küveti ufak al zaten bi zaman sonra kullanılmıyor gerekte kalmıyoo...

Hugo geçmiş olsn cnm rabbim korusun neden oluyo deprem acaba...inş geçer cnm...bişey olmaz inş...

Benimde yarın kadın doğuma randevum var çok tırsıyorum ama gitmem lazm inş sağ sağlim atlatırım

iyi geceler....bana dua edinde dayanıklı olayım orda...

canım deprem dün ege denizinde oldu istanbulda etkilendi ama küçüktü deprem bugün yine bozcaadada oldu

Back
X