2012 Şubat Anneleri

bütün gece uyumamıştı hep kıvranmıştı 1 saat gündüz uyudu ağlayarak uyandı çorba verd,m içmedi bişey yemek istemiyo sadece mama meyve suyu ,ç,yo
mamyıda az içiyo zar zor meyve püresi yedi çok mızmız devamlı ağlıyo kıvranıyo
şimdi uyudu inşallah uyur birazda rahatlar

Hugocuk geçmiş olsun yavrum, üstesinden gelir minik canavar üzme kendini.

Kızlar bebekleriniz hiç dalıyor mu, Atoş bazen dalıyor büyük adam gibi. Ne derdin var yavrum gözün dalıyor diyorum, göz doktoruna götürdüğümde herhangi bir sorun yok, dalması olağan demişti.

çook geçmiş olsun diclecim. hep aynı arkadaşım ya, diş sıkıntısı, uykusuzluk, huysuzluk büyüyoruz işte. işlerim yoğundu, bunun dışında kafam çok karışıktı, uzun zamandır kendime araba almak istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum, kendi maaşımla ödeyerek kendi arabamı alayım dedim veee dün aldım:nazar::52: en çok oğluşum için istedim, eve tıkıldık kaldık, yani o yüzden de gelemedim buralara. artık kafam kulağım rahat. inşallah Allah ödeme kolaylığı verir.

hayırlı olsun araban canım..sağlıklı sıhatle güzel güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah..

bütün gece uyumamıştı hep kıvranmıştı 1 saat gündüz uyudu ağlayarak uyandı çorba verd,m içmedi bişey yemek istemiyo sadece mama meyve suyu ,ç,yo

bu gece belki böyle sıkıntılı geçer ama ilaca başlamışsınız ,etkisini gösterir yarına bişeyi kalmaz memonun..

ayy kızlar bu ara bi dalgınlıktır gidiyor bende.
umutu uyuyttum,beşiğine yayırdım.odaya geldim telefonumu alıp,mutfağa geçicem.laptıp masasınında mausla telefon yanyana duruyor.ikisinide görüyorum karşımda ama algılama durumu olmadı sanırım oan:)) telimi alacağıma mausu aldım elime,mutfağa geldim,hiç hissetmiyorum elimdekinin maus olduğunu kafam nerdeyse artık:))
nasıl olduysa sonradan farkettim..

bugünde
sabah dişlerimi fırçalıcam,eşimle ben diş fırçalarımızı değiştirdik.eski fırçam pembe beyazdı,onunki mavi beyaz.ben yeniye geçtim ,o daha geçmeiş.şimdiki fırçamın rengi yeşil-mavi.bugün fırçalıyorum kendi kendğimede düşünüyorum:bu fırça daha dün sertti,zor fırçalıyordum ,ne güzel yumuşamış bir günde diye düşünürken bi baktım eşimin fırçasıymış!!!!!!
:)))))

Kızlar bebekleriniz hiç dalıyor mu, Atoş bazen dalıyor büyük adam gibi. Ne derdin var yavrum gözün dalıyor diyorum, göz doktoruna götürdüğümde herhangi bir sorun yok, dalması olağan demişti.

5-6 aylıkken bi kaç kez görmüştüm ,gözü dalmış gibi duruyordu.sanırım bişeye odaklanıyorlar oan,dikkatlerini çeken bişey oluyordur.
artık olmuyor,hiç rastlamadım.çocuklarda olur ..

Netten araştırma yapmayacağım dedim, kendimi tutamadım ya.
Bebeklerde göz dalması epilepsi hastalığına işaret olabilirmiş jkhsdkjfhdsdjklsdhfskdjhsdjghkdj offffff içime kurt düştü!

günaydın
mehmet gece çok hastalandı hiç uyumadı devamlı döndü çığlık attı bağırdı ağladı
sabaha karşı mama verdim içmedi çok sıkıntısı var
yastığa yattı yanıma
bende kendi yastığı vardı uyku setinin onu koydum beşiğine yatırdım uyuyakaldı şimdi
uyansın önce sağlık ocağına götüreceğim doktora bi baksın
antibiyotiksiz geçmeyecek sanırıım
olmazsa taksi tutup çocuk doktoruna götürücem
şimdi uyuyo ateş düşürücü verdim

geçmiş olsun hugocum hem hastalık hem yemek yememesi insanı ne kadar yıpratıyoo annelik ne kadar da zormuş:ssz:

kızlar dün denizi sağlık ocağına ölçüme götürdüm kilosu 9600 boy 76 cm bunlar güzel ama hemşire rengini biraz garip buldu sanki demir depoları boşalmış gibi görünüyo dedi ve acaip canımı sıktı uff.. daha önce kan tahlili yaptımıştım sınırda demişti doktorumuz yani ciddi bişey olsa çıkmaz mıydı?

selam kızlar,
önceki gece yusuf'u 03.30a kadar uyutamadık, zar zor uyuduktan sonra sabah 06.00 gibi kalktı baya bi ateşi vardı ölçtük 40 dereceye yakındı
hemen soyduk sildik fitil attık biraz düştü ateşi sonra işede gitmedim doktoruna götürdük hemen
doktor bu sıralar çok hasta olduğu işin ve ateşi yüksek olduğu için acaba mikrop yada enfeksiyonmu var diye şüphelendi ne olur ne olmaz diye kan tahlili,idrar tahlili ve iç organlar için ultrasonla kontrol ettirdik
çok şükür hepsi temiz çıktı her hangi bir enfeksiyon yada mikrop yok
dr. bu kadar yüksek ateşin 6.hastalık olabileceğini söyledi
birkaç gün yüksek ateş sonra döküntüler filan olacakmış
2 gün daha izin aldım işten, bugünde yüksekti ateşi, yarında bekliyoruz ateş

calpol ve dolveni 4 saat arayla dönüşümlü veriyoruz ateş için çok çıkarsada fitil atıyoruz
arada ılık duş aldırıyoruz
böyle işte rabbim şifa versin oğluma

heralde dalacak o bir kova burcu
netten böyle şeyleri araştırıp boşuna sıkmayın canınızı
kova burcunun özeliklerine bakın yeterli :1:
onlar birer minik dahi ve gördüklerini düşünerek evrenin sırrını çözmeye çalışıyorlarr

selam kızlar,
önceki gece yusuf'u 03.30a kadar uyutamadık, zar zor uyuduktan sonra sabah 06.00 gibi kalktı baya bi ateşi vardı ölçtük 40 dereceye yakındı
hemen soyduk sildik fitil attık biraz düştü ateşi sonra işede gitmedim doktoruna götürdük hemen
doktor bu sıralar çok hasta olduğu işin ve ateşi yüksek olduğu için acaba mikrop yada enfeksiyonmu var diye şüphelendi ne olur ne olmaz diye kan tahlili,idrar tahlili ve iç organlar için ultrasonla kontrol ettirdik

calpol ve dolveni 4 saat arayla dönüşümlü veriyoruz ateş için çok çıkarsada fitil atıyoruz

geçmiş olsun mehmette hasta

mehmet yarım saate uyandı uyumadı
ama çorba içti bunada şükür
burnu tıkanıyo uyanıyodu
kayınvalidede arayıp duruyo nasıl oldu diye
bende dedim kayınpeder buharmakinası alıp gelebilirmi eşim geç gelecek o saatte açık yer bulunmaz çok sıkıntısı var dedim
üstelik burdaki beyaz eşya bayiini tanıyo arkadaşı ordan arasa sorsa dedim
ıyk mıyk akşam oluyo dükkan kapanmıştır bik bik
bahane üretti kapattı sonra yine aradı beyaz eşya bayinin telini bulamamışmış kayınpederde gripmiş yatıyomuş akşam oğluma söyle dedi birsüüde akıl verdi yok viks sür vs.. bik biik
eşime desem ailen böyle böyle yaptı diye inanmaz biton laf eder haklı çıkarır en iyisi hiç konuşmamak
canım sıkıldı kırk yıln başı zorda kaldım istedim
keşke istemeseydim kendimede kızdım sonradan

Son düzenleme:
çook geçmiş olsun diclecim. hep aynı arkadaşım ya, diş sıkıntısı, uykusuzluk, huysuzluk büyüyoruz işte. işlerim yoğundu, bunun dışında kafam çok karışıktı, uzun zamandır kendime araba almak istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum, kendi maaşımla ödeyerek kendi arabamı alayım dedim veee dün aldım:nazar::52: en çok oğluşum için istedim, eve tıkıldık kaldık, yani o yüzden de gelemedim buralara. artık kafam kulağım rahat. inşallah Allah ödeme kolaylığı verir.

araban hayırlı olsun..kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah..Allah ödeme kolaylığı versin oğluşunla güzel güzel gezin

mehmet yarım saate uyandı uyumadı
ama çorba içti bunada şükür
burnu tıkanıyo uyanıyodu
kayınvalidede arayıp duruyo nasıl oldu diye
bende dedim kayınpeder buharmakinası alıp gelebilirmi eşim geç gelecek o saatte açık yer bulunmaz çok sıkıntısı var dedim
üstelik burdaki beyaz eşya bayiini tanıyo arkadaşı ordan arasa sorsa dedim
ıyk mıyk akşam oluyo dükkan kapanmıştır bik bik
bahane üretti kapattı sonra yine aradı beyaz eşya bayinin telini bulamamışmış kayınpederde gripmiş yatıyomuş akşam oğluma söyle dedi birsüüde akıl verdi yok viks sür vs.. bik biik
eşime desem ailen böyle böyle yaptı diye inanmaz biton laf eder haklı çıkarır en iyisi hiç konuşmamak
canım sıkıldı kırk yıln başı zorda kaldım istedim
keşke istemeseydim kendimede kızdım sonradan

canım kendini üzme birkaç gün sıkıntısı olur mehmetin sonra yine eski haline döner..burnuna okaynus suyu pükürtebilirsin..serum fizyolik bizde işe yaramamıştı.
izotonik deniz suyu alıp onu püskürtüyordum burnuna..burun aspiratörü varsa onunla da burnunu temizleyebilirsin..sen elinden geleni yapıyorsun düzelecek merak etme annesi..
kayınvalidene gelince senin ihtiyacın olmuş istemişsin..oğlun için uğraşıyorsun kendine kızma..insanın çocukları sözkonusu olunca yapmam dediklerini bile yapıyorsun...

mozp çok geçmiş olsun..bu 6. hastalık bu ara salgın galiba , birçok kişiden duydum..Allah acil şifalar versin

buklee geçmiş olsun..daha önce yaptırdığın tahlili ne zaman yaptırmıştın?demir eksikliği var mı diye tekrar tahlil yaptırabiliyorsan yaptır en azından için rahat eder

selam kızlar,

bizde atlattık 6.hastalığı merak etme döküntüler başlayınca ateş falan kalmıyor çok geçmiş olsun inş kısa sürede atlatır bebeğin..
mozp çok geçmiş olsun..bu 6. hastalık bu ara salgın galiba , birçok kişiden duydum..Allah acil şifalar versin

buklee geçmiş olsun..daha önce yaptırdığın tahlili ne zaman yaptırmıştın?demir eksikliği var mı diye tekrar tahlil yaptırabiliyorsan yaptır en azından için rahat eder

saol diccllee 2 ay önce yaptırmıştım tahlili yaşında tekrar yaptırıcam içim rahat etsinn

Hayırlı olsun.:nazar:ben de 2010da krediyle almıştım. 2012 haziranda bitmişti arabamın kredisi. Maaşımın bayağı bir kısmı krediye gidiyordu. Ama bitti çok şükür.:32:

Çok geçmiş olsun hugocuk.

bu ay regl olamamanın verdiği sıkıntı ve 55 kiloya inmenin vermiş olduğu rahatlıkla arka arkaya yenen 6 tatlı kaşığı nutella ve 1 tadelle..
şimdi vicdan azabı çekiyorummm.....:37:

iyigeceler kızlar....

benim sıpa uyumadı henüz....:((

selam kızlar sinem araban hayırlı olsun enn güzelini yapmışsın :) kendime okadar kızıyorumki bebek olmadan önce araba kullanmayı öğrenmediğim için heleki çocuk olduktan sonra insanın eli kolu oluyor .
hugocuk mozop çokk geçmişolsun çabuk atlatırlar inşallah allah sizede kolaylık versin hasta oldularmı hem üzüntü hem yorgunluk :50:

Back
X