2012 Şubat Anneleri

mehmet akşamkötüydü yine ağladı durdu
eşime buhar makinası al dedim gidip aldı
fitilde verdim dokuz gibi uyudu ama zor uyudu çünkü tıkanıklıktanmıdır nedir uykuya dalamıyo hemen sıçrayıp ağlıyodu
o uyurken buhar makinasıını çalıştırdık çok sessiz zaten anlamadı hiç
11 gibi antibiyotiğini içirmek için kaldırdım seside gitmiş
baktım burnu akmıyo açıktı burnu ama boğazında hırıltı vardı
antibiyotiğini içirdim tekrar yattı uyuyo şimdi
rahat gözüküyo şimdilik inşallah gece boyu rahat uyur

Mozp, hugocuk, bebişlerinize geçmişler olsun, en kısa zamanda atlatırlar inşallah. Bu 6. hastalık beni korkutmaya başladı artık, ne kadar çok duyuyoruz, salgın var herhalde. Aşısını filan bulsalar artık bunun da, madem salgın oluyor, etkilenmesin bebişler.

Benim_olan poliplerden kurtulmuşsun, çok geçmiş olsun, bana da dertlerinden kurtul diyorsun ama bunun için işimi bırakmam gerek :50: Hiçbirşey sağlığımızdan önemli değil ama bu günleri de atlatacağımı umuyorum.

Sinem, araban hayırlı olsun, kazasız, iyi günlerde kullan.

Durasella, evine hoşgeldin ama buralara kadar geldin de uğramadın, çağırmıştım halbuki evime :34: Bir de buz gibi iklime gittik demişsin, seni uyarmıştım :1: Sizin burada olduğunuz zamanlarda çok soğuk günler vardı gerçekten, bugün biraz daha ılık.
Bebeğin dalıp gitmeleri için kötü şeyler okumuşsun internetten. Daha önce titremelerle ilgili de bir konu geçmişti, onun için de epilepsi belirtisi olabilir yazıyormuş internet, kim yazdığını hatırlamıyorum, kötü şeyler yazıyor deyince ben bakmamıştım tekrardan. Birkaç arkadaş da daha oluyormuş bizde de oluyor, idrar sırasında da titreyebiliyorlar. Şu internete bakmayı bırakabilsek, daha huzurlu olacağız, hep en kötüsünü yazıyorlar, veya biz onları görüyoruz hemen. Aklına kötü şeyler getirme.

Son düzenleme:
mehmet uyandı sesi çok kötüydü çok ağladı acile gittik orda soğuk buhar verdiler iğne yaptılar bişey daha verdiler soğuk buhar gibi
yıktı hastaneyi bizimki
faranjit dedi doktor ciğerlerinde değil dedi
iğneyle rahatladı biraz
yarında polikliniğe gelin dedi
şimdi geldik eve
annemede gel dedim yarın gelecek sanırım
eşimde izin alabilirse yarın devlet hastanesine götürcez
of hastalık çok zor o bağırıp ağladıkça benim sırtımdan ter boşandı sucuk gibi olduk ikimizde hele iğne yapılırken bacaklarını ben tuttum bayılıverecektim
soğuk buhar verince korktu bana sarılıyo gözümün içine bakıyo kurtar diye of of mahvoldum

mehmet uyandı sesi çok kötüydü çok ağladı acile gittik orda soğuk buhar verdiler iğne yaptılar bişey daha verdiler soğuk buhar gibi
yıktı hastaneyi bizimki
iğneyle rahatladı biraz
şimdi geldik eve
of hastalık çok zor o bağırıp ağladıkça benim sırtımdan ter boşandı sucuk gibi olduk ikimizde hele iğne yapılırken bacaklarını ben tuttum bayılıverecektim
soğuk buhar verince korktu bana sarılıyo gözümün içine bakıyo kurtar diye of of mahvoldum

ahh canım ya kıyamam size..çok geçmiş olsun..anneni çağırdığın iyi olmuş..kaç gündür sen de yıprandın
nazar değdi kuzucuğa..inşallah kısa zamanda atlatacak mehmet..

selam kızlar sinem araban hayırlı olsun enn güzelini yapmışsın :) kendime okadar kızıyorumki bebek olmadan önce araba kullanmayı öğrenmediğim için heleki çocuk olduktan sonra insanın eli kolu oluyor .
hugocuk mozop çokk geçmişolsun çabuk atlatırlar inşallah allah sizede kolaylık versin hasta oldularmı hem üzüntü hem yorgunluk :50:

günaydın canım. teşekkür ederim, darısı başına. ben tam 12 yıldır araba kullanıyorum ama bebekten önce hiç arabam olsun demedim ama oğlum olduktan sonra arabanın ihtiyaç olduğunu iyice anladım. cmt. günleri eşim çalışıyor, çocukla tıkılıyoruz eve, tüm gün temizlik yemek v.s. çok yoruluyorum, en azından oğlumu alır avm lere arkadaşlara rahat rahat gideriz dedim

hayırlı olsun sinem :nazar: kazasız belasız güzel günlerde oğluşunla gezin :nazar:

çok teşekkür ederim arkadaşım. bu arada memikto nasıl oldu? tekrardan geçmiş olsun. hastanede beni kurtar der gibi gözlerimin içine baktı dedin ya gözlerim doldu, ne kadar çaresizler aslında değil mi? evde ne kadar kudursalarda bizi çileden çıkardıkları olsa da biz olmayınca ne kadar mazlum oluyorlar. nazları bize. oyy kıyamam yaa, Allahım yavrularımız önce sana emanet, onları koru gözet yarabbim. tırnakları taşa dokunmasın.

bu arada sen 4 ocaktı sanırım memiktoyla pazara gittik kesin hasta olucak demiştin, acaba o gün mü kaptı şifayı?

hayırlı olsun araban canım..sağlıklı sıhatle güzel güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah..

bu gece belki böyle sıkıntılı geçer ama ilaca başlamışsınız ,etkisini gösterir yarına bişeyi kalmaz memonun..

ayy kızlar bu ara bi dalgınlıktır gidiyor bende.
umutu uyuyttum,beşiğine yayırdım.odaya geldim telefonumu alıp,mutfağa geçicem.laptıp masasınında mausla telefon yanyana duruyor.ikisinide görüyorum karşımda ama algılama durumu olmadı sanırım oan:)) telimi alacağıma mausu aldım elime,mutfağa geldim,hiç hissetmiyorum elimdekinin maus olduğunu kafam nerdeyse artık:))
nasıl olduysa sonradan farkettim..

bugünde
sabah dişlerimi fırçalıcam,eşimle ben diş fırçalarımızı değiştirdik.eski fırçam pembe beyazdı,onunki mavi beyaz.ben yeniye geçtim ,o daha geçmeiş.şimdiki fırçamın rengi yeşil-mavi.bugün fırçalıyorum kendi kendğimede düşünüyorum:bu fırça daha dün sertti,zor fırçalıyordum ,ne güzel yumuşamış bir günde diye düşünürken bi baktım eşimin fırçasıymış!!!!!!
:)))))

teşekkür ederim canım. bu arada bir ara bende de müthiş bir dalgınlık oldu, elimde cep telefonum cep telefonumu aramaklar, kapıyı açıp kilidi üzerinde unutmaklar daha neler neler ama ben eminim benimki uykusuzluktan oldu. (oğlumun canı sağolsun:1:)

Hugocuk okurken içim titredi, o acildeki halini hayal edebiliyorum ama geçecek. Memik oğlan üstesinden gelir, sen yıpratma kendini. Annen de destekçin olur bu kötü dönemi kolaylıkla atlatırsınız, dua ediyorum tospiğe.

cozget
İletini okumamışım yav, yoksa iletişim kurmak isterdim. Ablam Eskişehir'de yaşıyor., gelirim yine. Bir dahaki gelişimde görüşürüz mutlaka.

Bu internetten araştırma huyumu bırakmam gerek aptap saptal kendimi dolduruyorum. Dün anneme söyledim Atoş dalıyor diye, çok kızdı ne var bunda dedi. Doktora götürüp çocuğa boşuna radrasyon aldıracaksın dedi de biraz rahatladım.

Hayırlı olsun.:nazar:ben de 2010da krediyle almıştım. 2012 haziranda bitmişti arabamın kredisi. Maaşımın bayağı bir kısmı krediye gidiyordu. Ama bitti çok şükür.:32:

teşekkür ederim arkadaşım. senin arabanda hayırlı olsun. zaten borçlandığın zaman mecbur ödüyorsun, ben çok gereksiz para harcamaya başlamıştım. iş yerimin altında migros var , her öğle arası gidip birşeyler alıyordum, maksat almak ama ihtiyaçtan değil. artık iyice saçmalamaya başlamıştım. dedim en iyisi borca gir, hemde rahat et.

yıktı hastaneyi bizimki
iğneyle rahatladı biraz
şimdi geldik eve

:(((( Oy canımm yaaa, çok üzüldüm oğlunun haline, diğer mesajlarını okumadım hala, umarım düzelmiştir oğlun. Çok zor ya, çok geçmiş olsunn:43:

selam kızlar,
önceki gece yusuf'u 03.30a kadar uyutamadık, zar zor uyuduktan sonra sabah 06.00 gibi kalktı baya bi ateşi vardı ölçtük 40 dereceye yakındı
hemen soyduk sildik fitil attık biraz düştü ateşi sonra işede gitmedim doktoruna götürdük hemen
doktor bu sıralar çok hasta olduğu işin ve ateşi yüksek olduğu için acaba mikrop yada enfeksiyonmu var diye şüphelendi ne olur ne olmaz diye kan tahlili,idrar tahlili ve iç organlar için ultrasonla kontrol ettirdik
çok şükür hepsi temiz çıktı her hangi bir enfeksiyon yada mikrop yok
dr. bu kadar yüksek ateşin 6.hastalık olabileceğini söyledi
birkaç gün yüksek ateş sonra döküntüler filan olacakmış
2 gün daha izin aldım işten, bugünde yüksekti ateşi, yarında bekliyoruz ateş

calpol ve dolveni 4 saat arayla dönüşümlü veriyoruz ateş için çok çıkarsada fitil atıyoruz
arada ılık duş aldırıyoruz
böyle işte rabbim şifa versin oğluma

Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir umarım tatlı oğlun

Bu dalgınlık bende de en üst seviyede. Dışarı çıkacağız Ata'nın ayakkabısını almışım kendi ayağma sokmaya çalışıyorum şok oldum, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

mozp
Geçmiş olsun canım, 6.hastalıksa birkaç gün yüksek ateş olacak mecbur, içini ferah tut.

teşekkür ederim canım. bu arada bir ara bende de müthiş bir dalgınlık oldu, elimde cep telefonum cep telefonumu aramaklar, kapıyı açıp kilidi üzerinde unutmaklar daha neler neler ama ben eminim benimki uykusuzluktan oldu. (oğlumun canı sağolsun:1:)

Bu dalgınlık bende de en üst seviyede. Dışarı çıkacağız Ata'nın ayakkabısını almışım kendi ayağma sokmaya çalışıyorum şok oldum, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

dalgınlıklarımızın sebebi:miniklerimiz tabiki..ahhh yok mu onlar,aklımızı başımızdan aldılar valla..:=)

slm kızlar

hugo nbr?memo nasıl oldu bugün?
içim cız etti, o acildeki halini düşününce!:(((
iyileşecek ve eski i iştahına ve enerjisine geri dönecek merak etme sen..
geçmiş olsun canım..

günaydın herkese, memikto nasıl oldu hugocuk

annem geldi
şimdi biraz daha iyi ama gece kötü oluyo
hala bişey yemek içmek istemiyor ilaçlarınıda içiremedim
öğleden sonra randevu aldım doktorumuzdan
belkide yatırır bilmiyorum
sesi o kadar kötüki kocaman insan sesi gibi

annem geldi
şimdi biraz daha iyi ama gece kötü oluyo
hala bişey yemek içmek istemiyor ilaçlarınıda içiremedim
öğleden sonra randevu aldım doktorumuzdan
belkide yatırır bilmiyorum
sesi o kadar kötüki kocaman insan sesi gibi

canım geceleri ağırlaşır nedense öyle oluyor hastalandılarmı yemekten kesiliyorlar malesef şuruplarını şırıngayla içirmeyi denedinmi kaşığa ağzını açmıyorlar o şekilde kolay oluyor. yatırmaz merak etme inşallah gerek kalmaz, iyi haberlerle gelin inşallah

kızlar dün denizi sağlık ocağına ölçüme götürdüm kilosu 9600 boy 76 cm bunlar güzel ama hemşire rengini biraz garip buldu sanki demir depoları boşalmış gibi görünüyo dedi ve acaip canımı sıktı uff.. daha önce kan tahlili yaptımıştım sınırda demişti doktorumuz yani ciddi bişey olsa çıkmaz mıydı?

Bukleecim
Demir ile ilgili ne yaptın merak ettim.
Bende geçen gün oğlumu doktora götrdm. Gitmişken boy ve kilosuna baktı. Bana doktor boyunu fazla söylemiş gibi geldi. 81 cm dedi. şimdi sende76 deyince benim dr yanlışmı ölçüyor diye düşünmeye başladım. çünkü diğer çocuklardan çok farklı durmuyor. ha birde senin bebeğin koz mı erkek mi o da fark ediyor.
diğer arladaşlarda fikirlerini yazarsa sevinirim. Bu arada doktor oğlumun kilosuna da 11800 dedi.

Bukleecim
Demir ile ilgili ne yaptın merak ettim.
Bende geçen gün oğlumu doktora götrdm. Gitmişken boy ve kilosuna baktı. Bana doktor boyunu fazla söylemiş gibi geldi. 81 cm dedi. şimdi sende76 deyince benim dr yanlışmı ölçüyor diye düşünmeye başladım. çünkü diğer çocuklardan çok farklı durmuyor. ha birde senin bebeğin koz mı erkek mi o da fark ediyor.
diğer arladaşlarda fikirlerini yazarsa sevinirim. Bu arada doktor oğlumun kilosuna da 11800 dedi.

yanlış ölçmemiştir arkadaşım, neredeyse 12 kg bebeğin boyu zaten en az 80 cme yakın olur. benim oğlumda şuan 12 kg. boyu 81 cm. 5 gün sonra 1 yaşını dolduracak.

Back
X