merhaba kızlar hugo hala sürüyor demek memonun ishali dr antibiyotikten demişsse öyledir canım inşallah ama tabii insan en ufak bir ihtimali bile gözden kaçırmak istemiyo..r alır o kilosunu tekrar meraketme su kaybediyor normale döndümü çabuk toparlar
bende dün nili kabızlığından dolayı çocuk gastrologu ve beslenme dr götürdüm 2 aydır hiç bitmeyen bir kabızlık sorunumuz var artık endişelenmeye başlamıştım keçi kakası gibi yapıyordu kakasını hep, baktı muayene etti herşey normal gelişimi çok iyi dedi kol ve kafa çapını ölçüp gizli gelişim geriliği varmı falan değişik değişik birşeyler yaptı kabızlığa sebep olan bir yığın şey varmış meğer yeni doğan sarılığından tutun doğuğunda ilk 24 saatte kaka yapmasına kadar sordu ben hep korkuyordum birşeye alerjisimi var diye oluyor acaba diye eğer vücutta döküntüde olsaymış besin alerjisinden şüphelenirdim ama bir sorun görmüyorum dedi çok şükür fizyolojik bir sorunu yok lifli posalı beslemeye dikkatet dedi meğer kabızlıktada patates ve muz yedirilmiş lif oranı yüksek diye ben hep uzak duruyordum dedim evet ishalede iyi gelir ama kabızlıktada lif ve posa oranından dolayı verilmelidir dedi aslında bildiğimiz şeyleride söyledi birde havuçlu kayısılı incirli kekler yap dedi artık sütte verebilirmişim 1 yaşını geçene kadar verilmemeliymiş dedim yok dedi 9 aydan sonra veredebilirsin dedi sonuçta mamalarda yoğurtta bildiğimiz süt dedi ide benim kız 9 kiloymuş meğer çırılçıplak tarttı bezi bile yoktu üstünde 9 kilo geldi bizim normal takibini yapan dr 8,5 kilo tartıyor hemde üstünde bezi badisi çorabı olduğu halde

ama bu birkaçkere daha olmuştu başka bi yerde tarttırdım fazla çıkıyor bizim doktor az tartıyor anladımki bizim doktorun tartısı az tartıyor çünkü bu bir kaç kere daha olmuştu