- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.481
sağolun arkadaşlar, Allah dermansız dert vermesin. (Allahım sen koru yavrularımızı)
hugocuk tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim, bence benim oğluşum da antibiyotikten ishal oldu. keşke iyileşse de kudursa dedin değil mi?
lalus, senin yerinde olsaydım bende kesinlikle kreşe verirdim. kardeşimi ben büyüttüm, ve 2,5 yaşındayken ben üniversiteyi kazanıp gidince annem kreşe verdi kardeşimi, tavsiye ederim. tek dezavantajı kreşte hasta olma riskleri çok daha yüksek. hııım birde ev işleri de kalıcak sana, kadın oldu mu en azından evi toplasa fayda (ama dediğim gibi kreş diyorum ben) bence daha güvenilir.
Teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın biraz. Kreşin eğitim olarak daha çok şey vereceğine ben de inanıyorum. Bizim ikizlerden biri herşeyi çok çabuk tüketiyor,ona yetemiyoruz, o hazır mesela kreşe ama diğeri daha geriden geliyor ve dışarıya hazır değil gibi.
Bir de güven konusunda kesinlikle haklısın, 4 ayda 6 kadın değiştirdik ki bazıları geldiğinde benim oğlanlar çok sinirli olmuştu, artık ne oluyordu bilemiyorum, annem de evde yani. O yüzden evde yalnız bırakamam kimseyle ama ,gene de sabahları o çocukları evden çıkarmak bana çok acı veriyor. Yataklarında olmayacaklar, kendi evleri gibi özgür davranamayacaklar... Offf canımı sıkıp duruyorum işte.