2012 Şubat Anneleri

selam hugocuk rahatlamışsın çok sevindim hiç kafana takma benim kızım da koca kafalı aynı arkadaşlar gibi ama doktorum gelişim önde dedi hiçbir sorun yok dio ki gelişim baştan ayağa doğrudur önce bebeklerde baş gelişir daha sonra vücut gelişir o yüzden kafanın büyük olması normal.akıllılar ya bu yeni nesil o yüzden böyle bence tabi hiç kafana takma yok hiperaktifmiş öyleymiş böyleymiş Allaha şükür çocuklarımız çok sağlıklı öle böyle büyürler.Hiperaktivite zaten beraberinde dikkat eksikliğiyle beraber teşhis ediliyor ama bizim bebeklerde anlayamaz zaten dikkatleri çok sınırlı :) sen memoyla ilgilen bu zamanlar bir daha gelmeyecek :)

selam hugocuk rahatlamışsın çok sevindim hiç kafana takma benim kızım da koca kafalı aynı arkadaşlar gibi ama doktorum gelişim önde dedi hiçbir sorun yok dio ki gelişim baştan ayağa doğrudur önce bebeklerde baş gelişir daha sonra vücut gelişir o yüzden kafanın büyük olması normal.akıllılar ya bu yeni nesil o yüzden böyle bence tabi hiç kafana takma yok hiperaktifmiş öyleymiş böyleymiş Allaha şükür çocuklarımız çok sağlıklı öle böyle büyürler.Hiperaktivite zaten beraberinde dikkat eksikliğiyle beraber teşhis ediliyor ama bizim bebeklerde anlayamaz zaten dikkatleri çok sınırlı :) sen memoyla ilgilen bu zamanlar bir daha gelmeyecek :)

evet canım çok haklısın :9:
adam diyor 13 aylık olunca çocuğu baskılayıcı kontrol altına almak için tedaviye başlayacağım sanki biz kabul ettik

kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.
10 önce de yapmıştım tek çıkmıştı!!!
ben şimdi nezaman hamile kaldım!!!!!!!!!!!!!!!111
umutu sütten mi kesmem gerekiyormuş.annem dedi.
bugün randeu aldık doktora gidicez.

kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.

hadi yaaaaaaa..bence çok güzel bir haber..eğer tekrar çocuk istiyorsanız zamanlama bence güzel,umut nerdeyse 1 yaşında
yoksa henüz çocuk düşünmüyor muydunuz?
sağlıkla kurtulun inşallah..doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.
sütten kesme konusunda herkes farklı şeyler söylüyor doktorun ne diyecek acaba?

hadi yaaaaaaa..bence çok güzel bir haber..eğer tekrar çocuk istiyorsanız zamanlama bence güzel,umut nerdeyse 1 yaşında
yoksa henüz çocuk düşünmüyor muydunuz?
sağlıkla kurtulun inşallah..doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.
sütten kesme konusunda herkes farklı şeyler söylüyor doktorun ne diyecek acaba?

ikinci çocuğu düşünüyorduk ama şimdi asla değil!
tek üzüldüğüm şey dediğim gibi sütten kesme olacak.memeyte çok düşkün çünkü.
hayırlısı böyleymiş.
aman belkide test yanlıştır.
gelince yazarım kızalr..

Kizlaaar mrb hepinize gunisigim hamileymiss hayirli olsun sevindim senin adina.

Herkesin bebegi iyidir insallah.beni sorarsaniz dogum yaptim iki hafta oldu emziriyorum bebegimi cok sukur cok guzel bi duyguymus kizlar bunu yasamadigim icin cok eksikmisim:(sezaryen oldum bildiginiz gibi ilk gunler coook zordu her zamanki gibi simdi iyiyim kosturuyorum pek yatamadim kizim ikgi bekliyo malum.tavsiye ederim iki cocuklu olmak cok zor yorucu ama birkac yila ikiside buyurse rahat ederim diye dusunuyorum:)

Herkesin bebegi iyidir insallah.beni sorarsaniz dogum yaptim iki hafta oldu emziriyorum bebegimi cok sukur cok guzel bi duyguymus kizlar bunu yasamadigim icin cok eksikmisim:(sezaryen oldum bildiginiz gibi ilk gunler coook zordu her zamanki gibi simdi iyiyim kosturuyorum pek yatamadim kizim ikgi bekliyo malum.tavsiye ederim iki cocuklu olmak cok zor yorucu ama birkac yila ikiside buyurse rahat ederim diye dusunuyorum:)

hemşire bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..emmezse diye korkuyordun çok şükür bebeğin emiyormuş..senin için koşturmaca esas şimdi başladı..Allah kolaylık versin inşallah bebeğin gazsız,iştahlı ve uykucu bir bebek olur :) bebeğin adını merak ettim:1: kızın kıskanıyor mu?

hugocuk sen 42 cm falan deyince ben bi düşündümde kızımın 6 veya 7.aylarda o civardaydı kafa ölçüsü.ve ben küçükmü acaba diye endişe ediyordum.bazı doktorlar insanları telaşa götürmekten başka işe yaramıyorlar gerçekten.sizin adınıza herşeyin düzelmesine sevindim bununla geçmiş olsun..
cat,ömerciğe mutlu umutlu sağlıklı dopdolu yeni yeni yaşlar diliyorum:nazar:kocaman delikanlı olsun annesini yemeğe götürsün;)) (ben hep öyle hayal ederim de..:))
günışığımmmmmmmmmm:))))))):52:tebrik ederim canımmmm:46:sizin küslüğün üstüne bu haber iyi gelecektir;))güzel haberlerini paylaş mutlaka..
hemşirecim seni gördüğüme sevindim 2 bebişli hayat eminim çok zordur ama sen başarırsın ayrıca emzirebildiğine çok sevindim..inşallah sonuna kadar dolu dolu emer bebiş.kızçen nasıl kıskanma olmuyordur inş;)
durasella valla ne güzel görünüyorlar abur cubur isteğimi uyandırdın yine:) sen menülere başlamışsın bile bakalım ben ne yapıcam az kaldı çok heyecanlıyım..

ve biz bugün karne verdik.okuldaki yavrularımı tatile yolladım evimdeki yavrucumla 15 gün tatil bizi bekliyor:46:bu bize iyi gelecek.ama bi yere gitmicem evde oturup kızımla doya doya vakit geçirmek istiyorum..ama hasta hala:((eşimi bekliyorum az sonra doktora götürcez.öksürük hırıltı hala devam ediyor.birde yine diş çıkarmış ne zaman diş çıkaracak olsa hasta oluyor:((inş iyileşir bian önce yavrum

ikinci çocuğu düşünüyorduk ama şimdi asla değil!
tek üzüldüğüm şey dediğim gibi sütten kesme olacak.memeyte çok düşkün çünkü.
hayırlısı böyleymiş.
aman belkide test yanlıştır.
gelince yazarım kızalr..

canım süt konusunda gerçekten her doktor farklı konuşuyor.sadece emmeye devam ederse göğüs uçları kasılmayı tetiklediğinden erken doğum riski oluşturuyor başka bi zararrı yok diye biliyorum.bakalım doktorun ne diyecek

Saolun kizlar oglumun adi ahmet.kizim anlamiyo baslarda o aglayinca kizimda agliyodu sonradan alisti bakiyo inceliyo boyle oyuncak bebek mantiginda sanirim emzirirken dolaniyo etrafimdada o kadarda olur:(kardesi oldu kolaymi bu hayatta artik yanliz deil anne baba bi yere kadar birbirlerine destek olurlar insallah

ben daha doğumgününde ne yapıcam düşünemedim hastalıklardan
pasta alıcaz yanına poğaça yaparım diye düşünüyorum
memoş iyileşsinde kolay
ama memoya doğumgünü hediyesi hazır :1:
annem pilsanın bisikletini aldı
daha doğrusu sipariş verdik burda bulamadık
netten araştırdık çok sağlam filan diye zaten memoyada öyle bişey lazım
bi tane kurabiye kavanozu var renkli ışıklı dans ediyo
önce korkardı ondan şimdi parçaladı nerdeyse
çalıştırınca deli gibi saldırıp sesi ışığı nerden geliyo nasıl çalışıyo anlamaya çalışıyodu dün çözmüş kapağını açıp pillerini çıkarıyo takmaya çalışıyo filan
dönencesinide çözmüş açıyo kapatıyo ışığını yakıp söndürüyo
Pilsan Kontrollü Best Bike - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

canıım böyle keyfinin yerinde olması ne güzel :) bu bisikletten bizdede var oğlum 7 aylıkken almıştık yastıklarla destekleyip kullandık hep şimdi kendi oturabiliyo gerçi
çok kullanışlı bişey, iyi günlerde kullansın mehmet

hayırlı olsun canım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım hoş geldin, senin ve bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun koşturmalarında

şok oldum :53:
çift çizgi varsa yanlış çıkmazz :ssz:

Saolun kizlar oglumun adi ahmet.kizim anlamiyo baslarda o aglayinca kizimda agliyodu sonradan alisti bakiyo inceliyo boyle oyuncak bebek mantiginda sanirim emzirirken dolaniyo etrafimdada o kadarda olur:(kardesi oldu kolaymi bu hayatta artik yanliz deil anne baba bi yere kadar birbirlerine destek olurlar insallah

canım hayırlı olsunn :nazar: allah kolaylık versinn
beraber arkadaş olarak büyüyeceklerr

canıım böyle keyfinin yerinde olması ne güzel :) bu bisikletten bizdede var oğlum 7 aylıkken almıştık yastıklarla destekleyip kullandık hep şimdi kendi oturabiliyo gerçi
çok kullanışlı bişey, iyi günlerde kullansın mehmet

hayırlı olsun canım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım hoş geldin, senin ve bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun koşturmalarında

sağol mozpcumm bizimkide sever
doktorla konuşunca çok rahatladım
zaten göz muayemesinde sorun çıkarsa bi ihtimal olabilir demişti o adam
göz muayenesi tam olamadı ama olduğu kadarıyla sorun yok göz hareketleri normal demişlerdi
göz muayemesi isteme sebebinide sonradan anladım o hastalıkta gözler batan güneş gibi bakarmış ondan istemiş ama kağıtta göz hareketleri normal diyordu doktorda baktığım kadarıyla normal dedii
annem diyormuşki babama mehmete bişey olursa ben yaşayamam ölürüm :53:

mehmet bugün yedi yemeklerini
ama yeni huyu var
kendine ayrı yemek yapıldığını biliyor ve onu yemek istemiyor bizimkilere sulanıyor :1:
etsuyu çorba yapmıştım bize ondan verdim istemedi önce sonra ben yedim o da yedi 1 kase
hurma kuruincir portakal tahinpekmez sütten muhallebi yaptım yemedi ben yiyor gibi yapınca o da yedii :1:

mehmet bugün yedi yemeklerini
ama yeni huyu var
kendine ayrı yemek yapıldığını biliyor ve onu yemek istemiyor bizimkilere sulanıyor :1:
etsuyu çorba yapmıştım bize ondan verdim istemedi önce sonra ben yedim o da yedi 1 kase
hurma kuruincir portakal tahinpekmez sütten muhallebi yaptım yemedi ben yiyor gibi yapınca o da yedii :1:

hugocuk yağmurda aynı şekilde..zaten bu dönem kişiliklerini ortaya koymaya ben büyüdüm havalarına girmeye başlarlarmış.
yediğimiz içtiğimiz herşeye bakıyor..bu ara çaylara musallat oldu..bende pekmezi sulandırıp çay niyetine veriyorum..acayip hoşuna gidiyor
sizin içtiğinizden ben de içiyorum diye:1:
yemeklerimizi de hemen hemen ayrı yapmıyorum artık..onun yiyebileceği şekilde bize de hazırlıyorum..zaten biz az tuzlu az salçalı yiyorduk..yağmurada onlardan yediyorum.
onun için günlük mutlaka bir çorba yapıyorum ama..dediğin gibi biz ne yiyorsak onu istiyorlar..demek ki artık bizimle aynı şeyleri yiyecek kıvama gelmişler..istiyorsa yesin tatsın acayip hoşlarına gidiyor

hugocuk yağmurda aynı şekilde..zaten bu dönem kişiliklerini ortaya koymaya ben büyüdüm havalarına girmeye başlarlarmış.
yediğimiz içtiğimiz herşeye bakıyor..bu ara çaylara musallat oldu..bende pekmezi sulandırıp çay niyetine veriyorum..acayip hoşuna gidiyor
sizin içtiğinizden ben de içiyorum diye:1:
yemeklerimizi de hemen hemen ayrı yapmıyorum artık..onun yiyebileceği şekilde bize de hazırlıyorum..zaten biz az tuzlu az salçalı yiyorduk..yağmurada onlardan yediyorum.
onun için günlük mutlaka bir çorba yapıyorum ama..dediğin gibi biz ne yiyorsak onu istiyorlar..demek ki artık bizimle aynı şeyleri yiyecek kıvama gelmişler..istiyorsa yesin tatsın acayip hoşlarına gidiyor

dün az bişey çikolata yedi :1: görsen keyfini çıkaara çıkara yedi yalaya yalaya :1:

slm kızlar...

öncelikle iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..allah razı olsun hepinizden..
doktora gittik..
hamileymişim..kesinleşti!!!!!

ne ara hamile kaldım inanın anlamadım!kısmet böyleymiş demekki.
odadan içeri girdik,doktor tanııdı bizi tabi,ooooo dedi direk bana formuna kavuşmuşsun ,nekadar çok zayıflamışsın falan dedi.
kısa sürücek falan dedim,sanırım yine hamileyim dedim.
ultrasona geçtik.vajinal ultrason yaptı,kese küçüktür büyük ihtimalle ,karından görünmez dedi.evet kese göründü.minicik daha!kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi.
kan tahliileri istedi bide bilirsiniz işte..
ben kasımda adet gördüm en son.aralıkta olmadım.ocakta yani bu ay bu günlerde olmama gerekiyordu,bekliyordum.kasıklaırım falan çok ağırıyordu.
gebeliğiğin hesabınında kese ölçüsüne göre falan belirledik şimdilik.sat ı 23 kasım yaptık.ocak 7-11 arası hamile kalmışsın dedi.
biz 11 ocakta zaten bi korunmasız ilişki olmuştu,nedense not almıştım bi yere.reglim gecikti ya,bi ihtimal belki lazım olur diye.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.

hemşire bende seni merak ediyordum..yavrunu kucağına almışsın..ne mutlu sana..sağlıklı sıhatli büyür inşallah..
darısı başıma..

görüşürüz kızlar..
bizden haberler böyle..

benim doktor emzirmeye devam edebilirsin zararı olmaz dedi.ama annemler falan sütten kesicen diyor.kafam karıştı.
ilk 3 aya kadar emziririm,sonra yavaş yavaş keserim heralde.14 aylık olana kadar falan emmiş olur.

Back
X