2012 Şubat Anneleri

evet reflor kullanmaya başladık bugün
ya ben dün akşam sordum çocuk hastanesindeki doktora antibiyotik iğne isal yapamı dedim yok dedi
hastanede iğnesini vurunca başladı ilkkez
iğne bitti şurup kullanıyoruz şimdi antibiyotik

Selam hugocuk ayni hastaligi bizde yasadik daha once burda bahsetmistim,reflor bizde kullandik fakat bu tur ilaclarisali gecirmeyedegil sadece azaltmaya yardimci,reflorise yaramayinca doktorumuz nbl probiyotic atp verdi buda toz vitamin gida takviyesi ve sindirim sistemi duzenleyici belki bu isine yarar tekrar gecmisolsun.
:emir_bebek:

Kızlar dün arkadaşımın eşi evi terk etti. Biri iki, diğeri dört yaşında iki çocukları var. Başka bir kadına aşık olup, İstanbul'a gitmiş. Arkadaşım resmen bitik durumdaydı, yanında olmaya çalıştım. Adam da çok beyefendi, evinden pek çıkmayan biriydi. İnternette bulmuş kadını, çok şaşırdım ya. Hiç aklıma gelmezdi, konduramazdım. Arkadaşım bebeklerine sarılıp sarılıp ağlıyor.

....

Hugo, perişan oldunuz kıyamam size ya. Ama okuduğum kadarıyla ishali kalmış bir tek memoşun o da geçer kuzum az daha sabır. Eski günlerine çarçabuk dönecek kuzu. Hasalığın her türlüsü tatsız, umarım bu son olur.

....

Nisane, büyük ihtimalle stresten azaldı sütün. Rahatlamaya çalış, boğazını da ihmal etme canım.

Canim erkekligin %90 i kacmaktir zora gelemezler simdi gittigi kadindanda yapar vay o gunahsizlarin haline.Allah bu erkekleri nasil biliyorsa oyle yapsin asil sesizinden korkacaksin yavas atin ciftesi pek olur.En kotusude kadinin kadina yaptigi kotuluk bilmiyormu bu adam evli 2 gunahsiz yavrusu var.Eslere dikkat artik acima duygusu,utanma haya kalmadi arkadasina buyuk gecmis olsun bizden tam destek yanliz birakma bugun ona yarin bize Allah korusun

Canim erkekligin %90 i kacmaktir zora gelemezler simdi gittigi kadindanda yapar vay o gunahsizlarin haline.Allah bu erkekleri nasil biliyorsa oyle yapsin asil sesizinden korkacaksin yavas atin ciftesi pek olur.En kotusude kadinin kadina yaptigi kotuluk bilmiyormu bu adam evli 2 gunahsiz yavrusu var.Eslere dikkat artik acima duygusu,utanma haya kalmadi arkadasina buyuk gecmis olsun bizden tam destek yanliz birakma bugun ona yarin bize Allah korusun

Ne kadar adi bi yaratikmis o yaa agzimi bozcam simdii cok sinir oldum bu internet evlere girdi gireli herkesin huyuu bozuldu bende paranoya gibi bakiyom surekli kontrol ediyom insanoglu bu can sikintisindan bi girim der oyle oyle bulasir birine evinden cocugundan sogur Rabbim esirgesin yaa

Selam hafta sonu diye kimse yazmamış bende bugün alışveriş yaptm evdeydim hep sonra...hava buz gibi burda temizlik esad derken banyomuda yaptm uyurken bi bakayım size dedim...hugo memo kıskandımı kızı acaba...yaramaz oyuncağı kapmış...uyanık olck..

Esadda evi çekmeceleri döktü şuan fırsattan istifade yazıyorum bende...yatar birazdan...gece elini sivri ısırmış bu havada bile sivri var pes.

Güneşışığım gittimi dr a acaba...gerçekmi acep...:97:

kızlar doğum günümüzü kutladığınız için tekrar teşekkürler... iyi ki varsınız... Allah cümlemizin yavrularına sağlıklı sıhhatli, analı babalı ömür versin.:nazar:

hugocum biz de eşimle evliliğimizin ilk yıllarında, yani çocuklardan önce, deli gibi play station oynardık. ben o zaman çalışıyordum. 3-4'e kadar ps oynayıp, 6'da kalkıp işe gittiğim günler olurdu :1: şimdi nerdeeee :31:

Selam hugocuk ayni hastaligi bizde yasadik daha once burda bahsetmistim,reflor bizde kullandik fakat bu tur ilaclarisali gecirmeyedegil sadece azaltmaya yardimci,reflorise yaramayinca doktorumuz nbl probiyotic atp verdi buda toz vitamin gida takviyesi ve sindirim sistemi duzenleyici belki bu isine yarar tekrar gecmisolsun.
:emir_bebek:

dişi çıkacak dedi doktor o yüzden sıvı yapıyor reflor verince düzene giriyor ama geçmezse doktora sorucam

selamlarr :9:
hafta sonu kimseler yok
memoda bir huysuz bir huysuz sormayın gitsin
devamlı mızlanma ağlama halinde
daha öncede diş çıkarırken böyle olmuştu
eşim akşam sma 3 almış gelmiş üzerinde 1-3 yaş bebekler için yazıyor
neyse verdim içti
dünde iştahsızlığı sürüyordu
gece deliksiz uyumuş sabahh anneeeeeeee diye çığlıkla uyandım :53:
çok acıkmış dobiş
mamayı yapıp getirene kadar yıktı ortalığı
150 ml içti yatırdım bende yattım hastaydım zaten
yatağından sürekli beni kesiyo bende uyuyo numarası yapıyorum kıvranıyo yorganıyla güreşiyo dönüyo filan uyku tutmuyo derken kalktı dürttü beni aldım geldim bağırıp duruyo tekrar mama yaptık 150 ml daha içti :53: biraz oynadı etti tekrar başladı yine yaptık 50 ml içti ve yattı tam üç saat uyudu
son aptamil kutusunda bişey var ama anlamadım çocuk içmek istemiyor az içip bırakıyordu
sma 3 vanilyalı çok hoş kokusu vardı aromalı sanırım

peynirli patates püresiini değiştirdim
patatesleri soyup doğruyorum su yerine süt koyuyorum sütle pişirip blendrdan geçirip peynir ekleyip eriyene kadar ocakta tutup tereyağını ekliyorum

eneeeeeeeeeeem ömer oğlan 1 yaşına girdi gelsin sütler ballar :52:
ben süt vermeye çalışıyorum ama memonun süt içeceği yok varsa yoksa mama :31:
mamasını su yerine sütle yapsammıki :44:

peynirli patates püresiini değiştirdim
patatesleri soyup doğruyorum su yerine süt koyuyorum sütle pişirip blendrdan geçirip peynir ekleyip eriyene kadar ocakta tutup tereyağını ekliyorum

Hugocuk
Bunu hangi öğünde veriyorsun? Baya besleyici bir yiyecek oluyor. Peynir kaşar falan mı

hugo:
bende sütle denedim geçende şu patateslii tarifini,çok daha güzel oldu yedi.
yavaş yavaş süte alıştırıyorum bende.
yumurtasınıda arada sütlü yumurta şeklinde yapmayı düşünüyorum.
peynirli yapıuorum genelde,onuda yiyor.

sanada geçmiş oldun ne oldu ki?gripmi?

benimolan:

evde test yapıp çift çizgi çıktığı güm doktora gittimiştim ben zaten,yazmıştım burayada,sen kaçırmışsın :hamileymişim.
sadece keseyi gördük.2 hafta sonra kalp atışları için gidicez kısmetse.

iiyi dilekleriniz için aklıma isimleri gelmeyen arkadaşalar çok sağolun.
allah yardımcım olsun.

çok vakitsiz,çok plansız,zamansız bi hamilelik oldu.
2.ciyi tabiki düşünecektik ama şimdi değil.
üzüldüm demek istemiyorum ama sevindim de diyemiyorum.
hayırlısı böyleymiş belki diiyorum.
umuta üzülüyorum birtek.onu ihmal etmekten korkuyorum.
tam oyun çağına giricek ,yürüyecek,peşiden her daim koşmam gerekecek,yaz gelecek ama ben hamile halimle nekadar yetiebiileceğim,o halimle umutu nasıl zaptedicem hiç bilmiyorum..((
ailem uzak,vs...vs.....
daha çok erken belki ama herşeyi herşeyi düşünüyorum..
eşim çok mutlu,o zaten yaş farkı çok olmasın istiyordu.
haftaya cumartesi umutun doğumgününü yapıcaz kısmetse.ben 1 hafta gireem kızlar belki,girsemde yazamam kayınvalidemler 1 hafta önceden geliyorlar soğumgünü için..:37:
kendinize iyi bakın..

eneeeeeeeeeeem ömer oğlan 1 yaşına girdi gelsin sütler ballar :52:
ben süt vermeye çalışıyorum ama memonun süt içeceği yok varsa yoksa mama :31:
mamasını su yerine sütle yapsammıki :44:

:1::1: valla gelsin gelsiinnn :21: nedense ömer 1 yaş barajını geçince içime bir ferahlık geldi :1:

yumurta beyazı yiyoruz artık, annemlerdeyken de annem balla tanıştırdı, şapur şupur bir hoşuna gitti, inşallah sever hep.

süt için de aile hekimliğindeki hemşire acele etme, nasılsa anne sütü alıyor dedi. ne zaman vermeye başlasam ki günlük sütlerden? sizler ne zaman başlayacaksınız? sen başlamışsın hugocum, normal bildiğimiz şişe sütlerden mi verdin?

tam oyun çağına giricek ,yürüyecek,peşiden her daim koşmam gerekecek,yaz gelecek ama ben hamile halimle nekadar yetiebiileceğim,o halimle umutu nasıl zaptedicem hiç bilmiyorum..((
ailem uzak,vs...vs.....
haftaya cumartesi umutun doğumgününü yapıcaz kısmetse.ben 1 hafta gireem kızlar belki,girsemde yazamam kayınvalidemler 1 hafta önceden geliyorlar soğumgünü için..:37:
kendinize iyi bakın..

günışığım Allah yardımcın olsun canım, ediyor da merak etme.

ben de annemlerden uzakta oturuyordum, aynı ildeyiz ama ayda bir ya da üç haftada bir falan görüşüyorduk, bu yaz yakına taşındık yine çok yakın değil ama eskiye nazaran yakın. iki çocuğumu da kendim büyüttüm, yardımsız. Allah yardım ediyor, herşey olacağına varır. bir bakmışsın kocaman olmuşlar. en azından beraber büyüyecekler. sıkıntıyı baştan çekip, sonra sefasını süreceksin inşallah.

Hugocuk
Bunu hangi öğünde veriyorsun? Baya besleyici bir yiyecek oluyor. Peynir kaşar falan mı

bu akşam yemeğinde verdim azda çorba içer diye çorbada hazırladım ama bunu o kadar çok sevdiki başka bişey istemedii :1:
peynirim normal inek peyniri
peynirciden alıyorum

hugo:
bende sütle denedim geçende şu patateslii tarifini,çok daha güzel oldu yedi.
yavaş yavaş süte alıştırıyorum bende.
yumurtasınıda arada sütlü yumurta şeklinde yapmayı düşünüyorum.
peynirli yapıuorum genelde,onuda yiyor.

sanada geçmiş oldun ne oldu ki?gripmi?

benimolan:

evde test yapıp çift çizgi çıktığı güm doktora gittimiştim ben zaten,yazmıştım burayada,sen kaçırmışsın :hamileymişim.
sadece keseyi gördük.2 hafta sonra kalp atışları için gidicez kısmetse.

iiyi dilekleriniz için aklıma isimleri gelmeyen arkadaşalar çok sağolun.
allah yardımcım olsun.

ailem uzak,vs...vs.....
kendinize iyi bakın..

öyle kötü şeyler düşünme allah kolaylığımı verir
biraz daha büyüyüp akıllanacaklar zatenn

:1::1: valla gelsin gelsiinnn :21: nedense ömer 1 yaş barajını geçince içime bir ferahlık geldi :1:

yumurta beyazı yiyoruz artık, annemlerdeyken de annem balla tanıştırdı, şapur şupur bir hoşuna gitti, inşallah sever hep.

süt için de aile hekimliğindeki hemşire acele etme, nasılsa anne sütü alıyor dedi. ne zaman vermeye başlasam ki günlük sütlerden? sizler ne zaman başlayacaksınız? sen başlamışsın hugocum, normal bildiğimiz şişe sütlerden mi verdin?

yok burda günlük şişe süt bulamıyorum ben
verdimde içmiyoki
içine şeker koydum yok
sonra cicibebe koydum yine yok
varsa yoksa mama

mehmet geceleri azda olsa ateşleniyor
fitil verdim sonra gece yatmadan şurubu vardı verdim uyudu şimdi
burnu devamlı akıyo kronik sümüklü olduu
neyseki yemesi düzeldi mamaları içip dobiş dobiş yatıyo
bu viral enfeksiyon çok zormuş yaww hala geçmedi

$kuş.webp $a.webp $t.webp $a.webp

Günaydın kızlar bu Ata'nın doğum günü süslerinden biri, isteyen olmuştu. Bu şekilde mutlu yıllar Ata yazacak. Bunlardan çıktı alacağım aralarını kurdele ile bağlayıp duvara asacağım.

$m.webp

Bu da kenarları tırtıklı yuvarlak kesilerek altından kürdan gibi bir çöp ile tutturularak keklerin üzerini süsleyecek.
Maliyet bu şekilde çok düşüyor, internetten bu tip temalara baktım çok pahalı değmez kendiniz çıktı alın ama sticker şeklinde çıkarın.

Son düzenleme:
hugocuk yağmurda aynı şekilde..zaten bu dönem kişiliklerini ortaya koymaya ben büyüdüm havalarına girmeye başlarlarmış.
yediğimiz içtiğimiz herşeye bakıyor..bu ara çaylara musallat oldu..bende pekmezi sulandırıp çay niyetine veriyorum..acayip hoşuna gidiyor
sizin içtiğinizden ben de içiyorum diye:1:
yemeklerimizi de hemen hemen ayrı yapmıyorum artık..onun yiyebileceği şekilde bize de hazırlıyorum..zaten biz az tuzlu az salçalı yiyorduk..yağmurada onlardan yediyorum.
onun için günlük mutlaka bir çorba yapıyorum ama..dediğin gibi biz ne yiyorsak onu istiyorlar..demek ki artık bizimle aynı şeyleri yiyecek kıvama gelmişler..istiyorsa yesin tatsın acayip hoşlarına gidiyor
Aaaa, bu sulu pekmez fikrine bayıldım, hemen uygulayacağım!!! Bizimkiler de ne yesek içsek ondan istiyorlar. Kahve içiyorduk geçenlerde, oğullarımdan biri istedi, ne yapacağımı bilemedim, fincana su koyup getirdim mecburen, durmuyordu yoksa.İçti biraz ama sonra vazgeçti. Pekmez aklıma gelseydi çok mutlu olurdu eminim, rengi de kahveye benziyor.

Back
X