2012 Şubat Anneleri

Güneşışığım hayırlı olsun ozaman şimdi gördüm msjını kesin bebek varmış ben geçmişi kaçırıyorum pek giremiyorum bu ara kusura bakmayın...Allah kalbine göre versn herşeyin bi kolayı bulunur üzme kendini...alışması zor belki ama demek senin için böylesi hayırlıymışki rabbim vermiş...sağlıkla doğsun inş...doğum ne zamana denk geliyo acaba...

Esadda sürekli oyun peşinde az canı sıkılsa yakala beni diyoo olmadı dyısıyla oynatıyorum ama çabuk sıkılıyoo tek oynamayı daha çok seviyoo kendi kendine...bütün oyuncakları kepçe tava kullanmadığım ufaklar varsa..tencere kenarları kesmeyen bunlar..aşcı mı olck bilmiyorum daha belliolmazda...Allaha şükür hasta olmadan atlatıyoruz bu kışı inş böylede biter..onun hasta olması herkesinkinden zor evde...Rabbim iyi etsin bütün hasta bebekleri..çeken onlar kahrolanda anaları oluyor çünkü...

Bu tarz süsleri ben de internetten bulup kendim yapıyorum, çok daha ucuza geliyor, gereksiz bir maliyet çünkü, hem kendin yapınca çok daha keyifli oluyor. Sen yazıcıdan renkli çıktı alarak mı yapacaksın bu renkli süsleri??

Hayır renkli çıktı çok kalitesiz durur. Baskı ofisinden sticker şeklinde çıkartacağım sonrasında renkli kartona yapıştırıp, kartonu resme göre keseceğim.

Selam kızlar geçmişe bakamadım ama dayım dün akşam 2 ci kez kalp krizi geçirdi marmara hast. Kalbine stend takıldı 2 ci kez sigarayıda içitordu artık bırakır umarım 52 yaşında daha çünkü..bizi çok korkkuttu ama şuan iyi yoğun bakımda hala sadece yengem görebiliyor normal odaya alınmasını bekliyoruzz

geçmiş olsun sigara insanı yavaş yavaş tüketiyor ama bunu geç farkediyoruz malesef
kızımın hayatıma girdiğine birde bu yüzden şükrediyorum
çünkü onun sayesinde bıraktım bende

Hayır renkli çıktı çok kalitesiz durur. Baskı ofisinden sticker şeklinde çıkartacağım sonrasında renkli kartona yapıştırıp, kartonu resme göre keseceğim.

bende direkt kartona bastıracağım..böyle de fena duracağına sanmıyorum.kızımın bebek magnetlerinin üstüne renkli fotoğrafını bu şekilde yapıp yapıştırmıştık kendimiz güzel olmuştu.buda güzel olur zannediyorum bakalım

Sağol nisane şimdi bırakıcm diyor sigarayı zaten 3 sünde affı olmaz sanırım kalbin...inş bırakır..

Ben esadı yıkadım uyku tulumunu giydirdim erken yattı bu akşam sıpa babamız daha gelmedi..sabahta erken uyanmaz inş...rahatladı oğlum..

Sağol nisane şimdi bırakıcm diyor sigarayı zaten 3 sünde affı olmaz sanırım kalbin...inş bırakır..

Ben esadı yıkadım uyku tulumunu giydirdim erken yattı bu akşam sıpa babamız daha gelmedi..sabahta erken uyanmaz inş...rahatladı oğlum..

geçmiş olsun
bıraksın tabii sigarayı
ben direk korkuturum bu konuda
herkese demem ama sonuçta bırakmazsa hayatına mal olacak kişiler oluyo ve az iyileşince hemen başlıyorlarr
sigarayı biran önce bırak öleceksin o zaman zaten içemeyeceksin
eni sonu bırakıcan bari erken bırak :1:
böyle deyince epey korkutucu oluyoo :1:
benim babam 20 yıl içti hemde samsun günde 1 paket
ama dedem öyle acılar içinde öldüki korkudan babam bıraktı sigarayı 10 yıldır içmiyor içmezde artık
ben hiç içmedim sebebi dedemin ölümüne her anına şahit olmamdır

Son düzenleme:
Selam kızlar geçmişe bakamadım ama dayım dün akşam 2 ci kez kalp krizi geçirdi marmara hast. Kalbine stend takıldı 2 ci kez sigarayıda içitordu artık bırakır umarım 52 yaşında daha çünkü..bizi çok korkkuttu ama şuan iyi yoğun bakımda hala sadece yengem görebiliyor normal odaya alınmasını bekliyoruzz

Çok geçmiş olsun sizlere ve dayına, neyse ki atlatmış krizi. Sanırım atlattıkları her kriz daha dayanıklı yapıyor, ama sigara içmesi iyi değil tabii. Bu kriz belki uyarıcı olur da bırakır sigarayı,her şerde bir hayır vardır...

Kızlar merhaba size bişey sorucam. Bebekleriniz anne baba demeye başladımı. Benim oğlum 1 şubatta 1 yaşına girecek. Daha demiyor enne filan anlamsız kelimeler söylüyo.

Doğru diyorsun baskı kalitesinde olmaz tabii. Diş buğdayında resimlerden renkli çıktı alıp kartona yapıştırmıştım ama dediğin gibi el yapımı olduğu çok belli oluyor. :) Bu sefer öyle yapayım, bakalım nasıl olacak

Kızlar merhaba size bişey sorucam. Bebekleriniz anne baba demeye başladımı. Benim oğlum 1 şubatta 1 yaşına girecek. Daha demiyor enne filan anlamsız kelimeler söylüyo.
Benim ikizler de demiyor. Bir tanesi arada çok net annneee diyor ama bence gerçek anlamda demiyor. Çünkü kendi kendine konuşurken çıkıyor bu ses ve herhangi bir olarak görüyorum ben bunu. Diğeri ise baaa baaa, deeee deeee, maaaa maaa diyor ama asla anlamsız bile olsa annneee demiyor.

Benim ikizler de demiyor. Bir tanesi arada çok net annneee diyor ama bence gerçek anlamda demiyor. Çünkü kendi kendine konuşurken çıkıyor bu ses ve herhangi bir olarak görüyorum ben bunu. Diğeri ise baaa baaa, deeee deeee, maaaa maaa diyor ama asla anlamsız bile olsa annneee demiyor.

Aynen Aynen aynı şekilde benimkide böyle. Bu arada Allah yardımcın olsun ben bir tanesiyle ugraşırken canım çıkıyor sen iki taneye birden bakıyon.

Aynen Aynen aynı şekilde benimkide böyle. Bu arada Allah yardımcın olsun ben bir tanesiyle ugraşırken canım çıkıyor sen iki taneye birden bakıyon.
Teşekkür ederim iki tane çok zor oluyor,ama herkesin işi zor bence. Bir insan yetiştiriyorsunuz, bunun sorumluluğu çok fazla.
Tabii asıl zorluk yorgunluk değil bende. İkisi de ilgi isterken ya da kucağıma gelmek isterken her seferinde birini tercih etmek zorunda kalmak çok zor. Durmadan adil olmaya çalışıyorsun
İki çocuğu aynı anda büyütünce anlıyorsun ki hiç bir çocuğun gelişimi aynı değil, aynı evde büyüyen , aynı uyarıcıları alan iki kardeş bile farklı. O yüzden de hiçç takmıyorum gelişim süreci şöyle olacak, şu ayda bunu yapacak, bu ayda bunu yapmazsa aman da çocuğunuz çok geri kalır, çok ileri gider. Yok böyle birşey. Her çocuğun karakteri gelişimi çok farklı. Biri konuşma olarak çok ileri giderken diğeri çok başka alanlarda kendini geliştiriyor. Önemli olan iyi taraflarını görüp geliştirmek, eksiklerini tamamlamak. Geri kalanı daha ilk oluştukları anda dna kodlarına işlenen özellikleri ile kendileri halledecek zaten.

Yeni yaşı da kutlu olsun oğlunun. Yaşgünü için neler planlıyorsun? Bu günlerin en önemli sorusu bu benim için bu aralar:1: Benimkiler de 16 şubat doğumlu. Partilerini organize etmeye çalışıyorum da, her türlü fikre açığım.

sabah dokuzda uyandı memo
hemen dönencesini açtı beni dürttü anne diye kalktık geldik salona değiştirdim üstünü filan altını aldım
önce 180 ml mama içti sonrada 100 ml daha içti
uyumak istedi dişleri bu sefer çok yordu onu
mehmette bişey istediğinde anne der net şekilde ve bilinçli ama bişey isterse ağlarsa filan der
iki gündür baba diyor sürekli bunu heceliyor

Yeni yaşı da kutlu olsun oğlunun. Yaşgünü için neler planlıyorsun? Bu günlerin en önemli sorusu bu benim için bu aralar:1: Benimkiler de 16 şubat doğumlu. Partilerini organize etmeye çalışıyorum da, her türlü fikre açığım.

Yaş pasta siparişini verdim. Resimli olucak pastamız böyle büyük gösterişli bişey.Üzerine basılacak resmin tasarımını ben yaptım grafikerimde :) börek, tatlı-tuzlu kurabiyeler, kısır, sarma yapıcam. evi süslemek için süsler aldım. 1 vigürlü masa örtüsü peçeteler alıcam işte böyle cnm.

Yaş pasta siparişini verdim. Resimli olucak pastamız böyle büyük gösterişli bişey.Üzerine basılacak resmin tasarımını ben yaptım grafikerimde :) börek, tatlı-tuzlu kurabiyeler, kısır, sarma yapıcam. evi süslemek için süsler aldım. 1 vigürlü masa örtüsü peçeteler alıcam işte böyle cnm.

bende gelemmi :52: :52: :52: :52:

mutfakta kilim vardı her ne kadar soğuk olmasada yerler soğuktu ve çoğu zaman mutfağı kapatırdık
ama gündüz mehmet muhakkak dolanıyo oralarda hastalığıda tam geçmeyince dün kayınvalideden halı istedim
akşam eşim gidip almış iki tane kalın yolluk vermiş teki tam geldi mutfağa serdim üzerinede kilim serdim tekinide mutfaktan salona açıklık vardı oraya serdim
mehmet sabah top yuvarlayacaktı epey dolandı mutfakta açık yer aradı bulamayınca söylene söylene salona döndü :1:

önce herkese merhaba uzun zamandır bakıp okuyup çıkıyorum öncelikle günışığım hayırlı olsun allah kolaylığını verir..
catlover ömerin yeni yaşı ailecek hepinize mutluluk getirsin hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah..
benimolan çok geçmişolsun allah tekrarından korusun
nurumm lalus un dediği gibi bütün çocukların gelişimleri farklı benim kızım çok uzun zamandır anne diyordu ama son 1 2 aydır bilinçli söylemeye başladı çağırmak için yada kucağıma gelmek için ayyee diye bağırıyor gel diyor oyuncaklarına,
birde meme istediğinde mem der bunları bilinçli söylüyor ama benim kızda mesela son bir haftadır ayağa kalkmaya başladı daha öncesinde yerden kalkıp oturamıyordu bile sürekli sürünüyordu başka hiçbirşey yoktu düşün yaşını bitirmesine ne kaldıki ama bir hafta öncesine kadar 6 7 aylık bebek gibi yerde sürünmekten başka hiçbirşey yoktu sonra bir anda ayağa kalkmaya başladı rahatça yerden kalkıp otumaya başladı birazda sıralıyor bunların hepsi bir haftada oldu hatta doktora götürmeyi düşünmeye başlamıştım neredeyse bir yaşında çocuk niye yerinden kalkmıyor diye kafamı çok kurcalıyordu ama zamanı gelince oluyormuş meğer

Back
X