- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.701
Bizde şimdilik ben herşeye sinirlenen moddayım. Bir de kızınca, ama sen de çok hassassın son günlerde, yaptıklarını gözden geçir istersen şikayetine maruz kalıyorum :) Erkekler kendi hayatlarından, alışkanlıklarından hiç fedakarlık etmiyor, varsa yoksa anne. Ara ver, sen de kendi yaşamından ödün ver deyince hemen bunaldım, daralıyorum moduna geçiyorlar. Kadın tüm yükü çekerken bir de çocukları ekliyor o kadar sorumluluğun üzerine.Benim eşim de haftada bir kez 1 saatliğine halısahada maça giderdi. Doğumdan sonra da bir süre daha devam etti. Çıkışta da en fazla 1 saat muhabbet ederdi oradakilerle. 12 yi geçmezdi gelişi ama. Birgün kızım çok ağladı, beni bunalttı. O akşam dedim ki bu çocuk okula başlayana kadar beni bırakıp gitme akşamları biryere. Aynen seninki gibi tek alışkanlığım bu filan dedi. Benim de var alışkanlıklarim, ben sosyal hayatıma nasıl ara verdiysem, ikimizin çocuğu olduğuna göre sen de ara verebilirsin, derdi azalınca gidersin, hatta birlikte birşeyler yapmaya başlarız dedim. Etkili oldu, deneyebilirsin bence boyle bir konuşmayı.
Özetle; biz kadınlar bile bile yapıyoruz tüm bunları