2012 Şubat Anneleri

sinemcim sanada çook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez zamanda

Allah razı olsun arkadaşım,teşekkür ederim güzel temennilerin için. yavrularımıza verimli olabilmek için öncelikle biziim iyi olmamız gerekiyor. zaten çalışıyorum diye kendimi suçluyorum, dört dörtlük ilgilenemiyorum haliyle, birde hasta olunca hiç halim olmuyor.

sağol arkadaşım, teşekkür ederim. hem ben hemde oğluşum hastayız. zaten bebişlerle ilgilenmekten kendimize bakamıyoruz ki. bu arada oğlum dün akşam öksürmeye başladı:50: gece uyuyamıyor öksürükten. sende hastasın demek.geçmiş olsun. dökülüyoruz valla. olmazsa eşine söyle 1 güncük izin alsa sende doktora gitsen olmaz mı?

eşim izin alsa bile bebeği kimseye bırakamayız
eşim evde bakar ama işte mehmetin damarı tuttumu yıkar ortalığı
çok ağlamaması bağırmanası lazım larenjiti yeni geçti sayılır üstelemesin diyee

eşim izin alsa bile bebeği kimseye bırakamayız
eşim evde bakar ama işte mehmetin damarı tuttumu yıkar ortalığı
çok ağlamaması bağırmanası lazım larenjiti yeni geçti sayılır üstelemesin diyee

haklısın arkadaşım, bende damarlı bir bebeğe sahip olduğum için seni çok iyi anlıyorum. doğumgününde yıktı ortalığı, yıktı. o kadar gerdi ki ortamı, eşimle bir ara kavga etme noktasına geldik milletin içinde, düşün artık. eğer eski sinem olsaydım çantamı hazırlar çeker giderdim. alperen olduğundan beri kendimi tanıyamaz oldum

slm kızlar...

öncelikle iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..allah razı olsun hepinizden..
doktora gittik..
hamileymişim..kesinleşti!!!!!

ne ara hamile kaldım inanın anlamadım!kısmet böyleymiş demekki.
odadan içeri girdik,doktor tanııdı bizi tabi,ooooo dedi direk bana formuna kavuşmuşsun ,nekadar çok zayıflamışsın falan dedi.
kısa sürücek falan dedim,sanırım yine hamileyim dedim.
ultrasona geçtik.vajinal ultrason yaptı,kese küçüktür büyük ihtimalle ,karından görünmez dedi.evet kese göründü.minicik daha!kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi.
kan tahliileri istedi bide bilirsiniz işte..
ben kasımda adet gördüm en son.aralıkta olmadım.ocakta yani bu ay bu günlerde olmama gerekiyordu,bekliyordum.kasıklaırım falan çok ağırıyordu.
gebeliğiğin hesabınında kese ölçüsüne göre falan belirledik şimdilik.sat ı 23 kasım yaptık.ocak 7-11 arası hamile kalmışsın dedi.
biz 11 ocakta zaten bi korunmasız ilişki olmuştu,nedense not almıştım bi yere.reglim gecikti ya,bi ihtimal belki lazım olur diye.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.

hemşire bende seni merak ediyordum..yavrunu kucağına almışsın..ne mutlu sana..sağlıklı sıhatli büyür inşallah..
darısı başıma..

görüşürüz kızlar..
bizden haberler böyle..

tebrik ederim arkadaşım, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Allah yardım eder bence, ikiside bir arada büyür gider.

teşekkür ederim yorumlarınız için. kim bu demişsinizdir böyle birden giriverince olaylara. kusura bakmayın, 2013 e yazıyorum diye yazmıştım aslında. ama hem uykusuzluk hem biraz üzgün olunca yanlış yere yazmışım. utandım valla. ama sizde arkadaş olmuşsunuzdur zamanında yazışa yazışa. biraz dertleşmek istemiştim.teşekkürler tekrar:))

Selam kızlarr sinem hugo hasta olan arkadaklar geçmiş olsn yeni yıla hastalıklarla girdik hayır olsn inş böyle devam etmez...bana gelince moralim çok bozuk.bilen bilir eşim garson zaten işten geç geliyor 11 12de anca ama iş çıkışı kahveye uğrama huyu başladı 1 de anca gelir olmuştu kızıyorum bu nasıl evlilik boşanalım o zaman diyorum söz diyor tekrar tekrar başa sarıyor dü9 gece 3de geldi uyuyamadım sinirdm oğlum zaten erken yatmıştı yzmıştm buraya çok sinir oldm leş gibi sigara kokuyo belli yine kahveye uğramış napıcm ben bu adamı şimdl..kızsam tek bu alışkanlığım var napayım diyor..sigara içmese bile sigara kadar zararlı ortamlarda ne işi var...konuşmadım hiç.bugünde evdeydi ben anneme çıktm oda çekmiş gitmiş dışarı.aradı açmadım..annemde yüz verme istersen bu akşam burda kal dedi ama oğlum evini arıyor kardeşlermin sesinden uyuyamadı orda geldm şimdi yatırdım yattı...akıl vern ben nasıl bi ceza versm bu kezde feleği şaşırsa...

sinemaksungur nerelerdesin? senin bebiş de hastaydı nasıl oldu? haftasonu oğlunun yaşgünü kutlaması vardı umarım herşey yolundadır

benimolan çok geçmiş olsun..benim kayınpeder de geçen hafta anjio oldu ana damar tıkalıymış o yüzden yarın tekrar operasyon yapılacak, stent takılacak
Rabbim bütün hastalara şifa versin

sağol cnm inş bi daha içmez sigara..yoksa kurtuluşu yok...kayınpederine şifa dilerm inş oda iyi olur...

merhaba kızlar

uzuuuun zamandır annemlerde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamadım. hepinizi çok özledim :)

hugocuk geçmiş olsun canım memoyu öp bizim için

günışığım hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin

cat cim d gününüz kutlu olsun darısı basımıza artık ...

bugun sağlık ocagından hemsire aradı beni, kızamık salgını var, getir tunAyı erkenden yapalım dedi
sizin bi duyumunuz oldu mu acaba
yarın dr unu arıcam yaptır derse yaptırcam artık

Arkadaslar benim cimcime kizim cok fena oldu :) hic yerinde durmuyoo surekli hareket ve sonucunda dusmeler. Ayrica bu ara gece uyumak istemiyo uykuya direniyi resmn gozlerindn uyku akiyo ama uyumuyo sallarkn cigliklar atiyo kaldir gulucukler atiyo. Ayrica uykusundada surekli aglayarak korkark kalkiyo. Dun yaklasik yarimsaatte bir falan kalkti. Sizde bu donemde benzer seyler yasiymsunz

slm kızlar..hamileleliğimle ilgili iyi dileklerde ulunan herkese çok teşekür ederim,sağolun..bende yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.

umut hasta.3 gündür öksürüyordu,bugün hırıltılıya çevirince iyice üstelemesin diye doktora götürdük.pazartesi aşısı var ,bekleyip pazartesi götürecektik iyiki bugün götürmüşüz.
kulağında iltihap,boğazında faranjit,göğsündede hırıltı var mış.nezaman nasıl bukadar nerde üşüdü anlamadım.
antiibiyotik,ateş düşürücü birde öksürük şurubu verdi.
3 gündür bişey yemiyordu zaten.bugünde kustu biraz.şuruplarını içiremiyoryum,kusuyor.
bişeyde yemedi.allahtan ateşi çok yüksek değil.
hırıltısı artarsa pazartesi kontorle çağırdı,beklemeyin cuma getirin hava veirriz dedi.
ilk hastalığı umutun.
haftasonu doğum gününü yapacaktık.kayınvalidemlerde bnde,çocuk iyice huysuzlaştı.düzeni bozulldu kucaktan kucağa.uykusu geliyor uyuması lazım,ama anlamıyorlar.aaa niye ağlıyor bu deyip kucaktan kucağa taşımalar falan,uyku saatide geçince iyice huysuzlanıyor.
,sinir stres içindeyim.
:37:

merhaba kızlar

uzuuuun zamandır annemlerde olduğum ve orda da internet olmadığı için yazamadım. hepinizi çok özledim :)

hugocuk geçmiş olsun canım memoyu öp bizim için

günışığım hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin

cat cim d gününüz kutlu olsun darısı basımıza artık ...

bugun sağlık ocagından hemsire aradı beni, kızamık salgını var, getir tunAyı erkenden yapalım dedi
sizin bi duyumunuz oldu mu acaba
yarın dr unu arıcam yaptır derse yaptırcam artık

hoşgeldinn özlettinn
az kalmadımı aşı zamanına bence yaşını bekle tunayı eve kapat dışarı çıkartma salgın bulaşmaz korunmuş olurr
olurmukii :44:

slm kızlar..hamileleliğimle ilgili iyi dileklerde ulunan herkese çok teşekür ederim,sağolun..bende yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.

umut hasta.3 gündür öksürüyordu,bugün hırıltılıya çevirince iyice üstelemesin diye doktora götürdük.pazartesi aşısı var ,bekleyip pazartesi götürecektik iyiki bugün götürmüşüz.
kulağında iltihap,boğazında faranjit,göğsündede hırıltı var mış.nezaman nasıl bukadar nerde üşüdü anlamadım.
antiibiyotik,ateş düşürücü birde öksürük şurubu verdi.
3 gündür bişey yemiyordu zaten.bugünde kustu biraz.şuruplarını içiremiyoryum,kusuyor.
bişeyde yemedi.allahtan ateşi çok yüksek değil.
hırıltısı artarsa pazartesi kontorle çağırdı,beklemeyin cuma getirin hava veirriz dedi.
ilk hastalığı umutun.
haftasonu doğum gününü yapacaktık.kayınvalidemlerde bnde,çocuk iyice huysuzlaştı.düzeni bozulldu kucaktan kucağa.uykusu geliyor uyuması lazım,ama anlamıyorlar.aaa niye ağlıyor bu deyip kucaktan kucağa taşımalar falan,uyku saatide geçince iyice huysuzlanıyor.
,sinir stres içindeyim.
:37:

geçmiş olsun canım
mehmette uykusu geldimi yatağına yatacak illa kıyameti kopartır
sen dinleme onları uykusu geldi de al ellerinden git yatır uyut ben öyle yapıyorum önce bıdı bıdı ediyorlardı şimdi ses etmiyorlar alıştılar :ssz:

Yağmur bugün yine nöbetçi :) 2 deuyandı emzirdim yatırdım geri kalktı..uyumak istemiyor..ağlamıyor ama yok gecesi gündüzü karıştı galiba bizim cadının..umarım bu durum kalıcı değildir..şimdi salonda dört dönüyor gece gece bu enerji nerden yaw:1:

Arkadaslar benim cimcime kizim cok fena oldu :) hic yerinde durmuyoo surekli hareket ve sonucunda dusmeler. Ayrica bu ara gece uyumak istemiyo uykuya direniyi resmn gozlerindn uyku akiyo ama uyumuyo sallarkn cigliklar atiyo kaldir gulucukler atiyo. Ayrica uykusundada surekli aglayarak korkark kalkiyo. Dun yaklasik yarimsaatte bir falan kalkti. Sizde bu donemde benzer seyler yasiymsunz

canım aynı benim oğlumu tarif etmişsin. 3 gecedir uyutamıyoruz, kalkıyo oyun oynuyo yatırdığımız anda avazı çıktığı kadar ağlıyo
geçen gece sabah 7'ye kadar uyutamadım sonra zaten anneme bıraktım işe gitmek için toplasan 1 saatlik uykuyla çalıştım
bir önceki gece annemde kaldı ben uykusuzum diye oradada aynı şekilde hiç uyumamış
dün gecede 4'e kadar oyun oynadı zor uyuttuk
normalde 11-11,30 gibi yatırınca sabaha kadar uyurdu neden böyle anlamıyorum
diş olabilirmi acaba bizde sadece altta 2 diş var başka yok :44:

Bizimki de dün gece 1 de başladı mızırdamaya 2den 3 e kadar çığlık çlığa ağladı kucaktan bırakınca.4.30da anca uyudu. Büyüdükçe düzene gireceğine iyice düzen falan kalmadı.

Hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun.

canım aynı benim oğlumu tarif etmişsin. 3 gecedir uyutamıyoruz, kalkıyo oyun oynuyo yatırdığımız anda avazı çıktığı kadar ağlıyo
geçen gece sabah 7'ye kadar uyutamadım sonra zaten anneme bıraktım işe gitmek için toplasan 1 saatlik uykuyla çalıştım
bir önceki gece annemde kaldı ben uykusuzum diye oradada aynı şekilde hiç uyumamış
dün gecede 4'e kadar oyun oynadı zor uyuttuk
normalde 11-11,30 gibi yatırınca sabaha kadar uyurdu neden böyle anlamıyorum
diş olabilirmi acaba bizde sadece altta 2 diş var başka yok :44:
Herhalde herkes aynı şeyleri yaşıyor bu dönemde. Benim ikizlerden biri de aynı şekilde, yan yatırmaya başlayınca nasıl bir bağırma ağlama anlatamam. Kaldırınca da öyle güzel bir gülüşü var ki :1: insan yatırmaya kıyamıyor. Kandırarak, eline oyuncak vererek yatağa yatırıyorum. Son günlerde de sırtını sıvazlayarak yatırıyorum, çok işe yaradı bu. Ama her gece ağlayarak uyanıyor, 5-6 defa ki normalde sabaha kadar deliksiz uyuyan bir çocuktu, bazen bu çocuk uzun süredir aç mama vereyim deyip uykuluyken yedirirdim gene de uyanmazdı. Sanırım dişleriyle ilgili problem bunlar. Yeni dişleri sorun yaratıyor galiba...

Back
X