selam kızlar canım çok sıkkın
evet hugocum tam da dediğin gibi bize aşıların tamamını birden yaptılar ama keşke yapmasalardı
2koldan 1i bacaktan yapılmıştı aşıların..kollarda sıkıntı çok olmadı ama bacağına yapılırken çok ağladı yavrum sıkı sıkı tuttuk bizde..
ama bu seferde hem canı daha çok yandı hemde çok korktu..
aşıdan 4 saat sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.sürekli ağlama,huzursuzluk..saat biraz daha geçince baktıkki aşı olan bacağını hiç kımıldatmıyor.emeklemiyor,kesinlikle adım atmıyor,kucakta bile ağlıyor..ateş olmadı ama ağrısını azaltsın diye gece uyurken calpol verdim
yavrum sabaha kadar sağına soluna dönmeden sırt üstü yattı durdu ama uyumadan tabi sürekli mızmız
gece 4 ten 6 ya kadar babası ayağında sallayark hem onu uyuttu hem kendi uyudu..
neyse sabahı ettik ama değişen bişey yok daha da fena.oturuyor,otururken yana doğru hafif eğiliyor ama kendini toparlayıp doğrulamıyor acısından..altını almak mmümkün değil çıığlık kıyamet

(
neyse okuldan geldim aldık tekrar doktorun yolunu tuttuk.anlatık durumu baktı muayene etti,kızarıklık şişlik yok dedi..dokundu bacağına ama bizimki zaten ağlıyordu..bişey yok dedi o anı unutamamıştır ondandır ddedi ama benim canım sıkıldı..eve geldik yine aynı emekleyemiyor,oturamıyor,kucakta bile duramıyor

(hareket etmek isteyip yapamadıkça daha da sinirleniyor..offf inş bi an önce biter bu sıkıntı
buarada ben bacaktan yapılanı su çiçeği sanmıştım ama değilmiş
bacaktan yapılan pnömokokmuş:S