- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.181
teşekkür ederim catcim siizede çokk geçmiş olsun ateş benimde en korktuğum şey..özellikle bi gün gece ateşlenirde uyuyakalıp farketmezsem diye çok korkuyorumiyi geceler kızlar...
nisanecim geçmiş olsun canım. aşılar ağır gelmiş demek ki minik prensese. biz de 1 yaş aşımızı olduk ama hangileri hatırlamıyorumiki ayrı koldan oldu, daha sonra temmuzda geleceksiniz dedi.
ömer de, duru da öksürüyor iki-üç gündür. ömerciğin burnu da akıyor ve iki gecedir ateşi çıkıyor. havale mevzusundan sonra ateş bende fobi oldu.çok korkuyorum ama altıncı hastalıktan dolayı olduğu için bir daha olmaz diye umut ediyorum, Allah'a dua ediyorum olmasın diye. nasıl anladın demişti bir arkadaşım burada, kayınvalidemlerde olduğum için o zaman yazamamıştım. Allah yaşatmasın kimseye ama anlamamak zaten mümkün değil. çok kötü bir görüntüsü var. neyse geçti bitti. çok da yazmak istemiyorum
durumun da ayak bilekleri ağrıdı birkaç gün. büyüme ağrısı olabilir diye doktora göstermedik. geçti zaten
kızlar ben çorba çeşidi konusunda çok tıkandım. ne olur bana değişik tarifler verebilir misiniz?
aslında tahili yapılmadan bu sonuca varmak saçma ama ben kan ilacını hiççç kullanmadım desem yeridir..o yüzden şüpheleniyorum bendeNisanecim yazını görünce duramadım benim de 26 şubat doğumlu bir kızım var.Senin söylediğin gibi benim kızımda da ip tüy gibi hatta halıda ne görürse yeme isteği var elinden alınca da çığlık çığlığa ağlar.Şu aralar biz yerden birşeyi ağzına atmasına kızıyoruz diye kıyıda köşede saklanıp atmaya başladı biz görmeyelim diye.Daha 15 gün önce kan tahlili yaptırdık doktorumuz kan değerlerinin iyi oldugunu soylemişti.Kan ilacı da yazmadı zaten.Bilgin olsun diye yazmak istedim.Bizimki yemeye çok düşkün yiyecek sanıyor sanırım yutamayınca kendisi de çıkarıyor hemen.Hatta eliyle dilinden alamadıysa bana dilini çıkarıp geliyor al hemen diye:)
bu yeme yutma işini durduramıyorum bi türlü..normalde benimki yemek yemekten nefret eden bi tip.tabağı görürmez görmez başlıyor daha öğğhh demeye..ama yerse bişey bulsun,bulamadıysa halının veya patiğinin tüylerini yolup ağzına atıyor..göremediğim zamanlar oluyor ister istemez..bunlar midede sindirilemeyen türden maddeler..o yüzden hep tetikteyim ama yinede hepsini yakalayamıyorum malesef