annesi neden böyle söylüyosun

onu sana veren rabbim sabrını da verir. ya benim yerimde olsan ne yapardın? hem çalışıyorum, hemde 1 kap yemek bir tas çorba pişirenim yok. daha oğlumu bırakıp kaş aldırmaya geçen hafta yani doğumdan neredeyse 1 yıl sonra gidebildim. benim oğlumda aynı, kesinlikle yanımdan ayrılmaz, elektrik süpürges yaparken bile o da tutar süpürgeyi düşün yani. ama ne yapalım her bebek bir değil bizimkilerde böyle. birgün büyüyecekler ve bu sevimli hallerini çooooooook özleyeceğiz. en azından annen var 5 dk nefes alabiliyosun, düşün akşam işten eve geliyorum daha kapıdan girer girmez kayınvalidem çekip gider,wc ye bile giremem,o üstümle başımda hemen yemek yaparım, alperen paçamdan ayrılmaz, hemde evde çocuğuma kendim bakamamanın azabıyla tepeme çıkartıp şımartırım, ama yinede oğlum sağlıklı diye rabbime şükrediyorum.(her çalışan annede bu psikoloji vardır, tüm gün çalışır ve eve gelince kendini affettirmek istercesine çocuğun etrafında dört döner, ve her çalışan annenin bebeği anneye daha çok eziyet eder)
bence biraz daha sabırlı olmalısın.
bende çok beğendim doğumgünü pastanızı, Rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin. ee daha neler yapıyorsun arkadaşım?
bu arada bizde arka arkaya diş çıkarıyoruz, şuan 6 dişimiz var. 4 dişimiz geldi gelecek