boncukk yaa ben o pompaları düşündükçe içim bi acaip oluyor. ne biçim bişey onlar öyle. hiç hoşlanmıyorum almayacağım heralde. sağılmak hoşuma gitmeyecektir eminim![]()
ya bu arada sürekli karnı acıkan var mı aranızda?bulantımın olduğu zamanlarda neredeyse hiç yemek yiyememiştim ama son bir aydır hep bi yemek yeme halindeyim. 3 kilo almışım bir ayda:2:
![]()
ZAMAN ZAMAN ben de sağmak nasıl olur diye düşününce bi tuhaf oluyorum ama başka bi topiği daha takip ediyorum ordaki arkadaşlar göğüsleri çok sızladığı için sağmanın daha kolay olduğunu yazmışlar o yüzden bu göğüs pompası işi kafamı karıştırıyo..Bakalım ilerleyen zamanda alınır herhalde:))))
Sürekli karnı acıkanlardan biride benim 3.ayıma kadar fazla yiyemiyodum ama şimdi önüme ne koysalar silip süpürüyorum..Bide ben de çok fazla aşerme durumu olmamıştı,eşimde hiç bişey istemiyorum diye söyleniyodu ben de şimdi aklıma geleni istiyorum çok canım çekmesedeeee:)))))))
Kıslar ben ilaç kullanmıyorum.Doktor; zaten kilon var eğer vitamin kullanırsan daha çok alırsın dedi ve vermedi.Bu normal mi?
Bende normal doğum istiyorum ama bakalım.
Canım ilk başlarda folbiol kullanmışsındır herhalde..Sonrasında de elevit verebiliyo doktorlar...Benim doktorumda vermemişti sağlık ocağına gittiğimde ordaki aile hekimi verdi..Sen de gittiğinde bi danış istersen...Demek ki kan düzeyinde iyi ki demir hapına falanda gerek görmedi..Ama bundan sonra ki haftalarda kramplara karşı magnezyum verir büyük ihtimalle:))))
tşkler arkadaşlar. biraz uyudum baş ağrım geçti ama benim minik hala uyuyor sanırım. Balakım gecede hissetmezsem yarın doktorumu ararım.
Zaten bugüne kadarhiç 4 haftayı bekleyemedim kontrol için hep 3. haftadan sonra kendimi orda buldum hatta 3 hafta önce gittim en son. Sonra 2 gün sonra çok az kanamam oldu. Gece 12 de aradım saolsun beni rahatlattı. Sabah gel dedi gittim. Sakın çekinme istersen hergün gel ben seni muayne ederim dedi :)))
Sizin Doktorunuzla aranız nasıl?
Benim bebişim 3 Hafta önce 330 gr 21,5 cm di yani 19 + 4 de..
KELEBEKcim benim doktordan yana 2hafta öncesine kadar pek şansım yoku ama artık iyi bi doktor buldum gibi:)))Ayrıca bebişinin kilosu boyu çok iyiymiş MAŞALLAH miniğine:))