2012 şubat anneliği tadacak olanlar

Neyse belki saatle yeme durumu alışkanlık yapar doğumdan sonrada böle yemeye devam edersin.Kilo problemi de yaşamazsın hem.Aslında en sağlıklısı az ve sık yemek ama alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor.Benim kontrol 5 aralıkta.Kaçıncıncı haftamda oldugumu hala anlayabilmiş değilim.Her gidişimde değişio :26: Sanırım şu anda 26. haftadayız.
Kızının ismide güzelmiş; sağlıklı bi şekilde doğarda, güle güle kullanır ismini işallah.:nazar: Ben kararsızım ya Masal ismi hoşuma gidiyor ama belli bişey yok.Tavsiye isimlerede açığım :40:

utku, alp, akın, benim sevdiğim erkek isimlerinden bazıları.

Masal benim listemde de vardı çok güzel :)
Rüya, Buğlem, Ahsen ZeyneP, eLİF
Zeynep ailede çok var eledim. Buğlemi eşim hiç sevmedi ama anlamı çok güzel bence. Cenneti müjdeleyen Melek miş

KELEBEKcim MAŞALLAH alışveriş bitmiş nerdeyse sizin....Bizim alışverişte ben hiç alışverişe çıkmadan bitti diyebilirim...Bayramın 3.günü ablamlarla gidip bebeişimizin odasını ve günlük kullanmak için park yatağını aldık,bide küvetimizi:42:..

.Onun dışında başka bişey almadım çünkü eşimin teyzesi ve kayınvalidem giysi ve battaniye olarak bir sürü şey almışlar...Ben de açıkçası hepsini çok beğendim...Sağolsunlar eğer ben gitseydim onu mu alsam bunu mu alsam diye kafam karışırdı şimdi hepsi hazır geldi çok şükür:9:..Biz de büyüdüğü zaman alırız kıyafetlerini,zaten 3ayda büyüyo diyolar:emir_bebek:

Bende biberon alıp almamakta kararsızım,bide göğüs pompası...Eğer olurda süt gelemezse sonra alınırda diyorum ama tam bilemiyorum yine de:26:

Aaaa bu arada bi topikte ne okudum biliyomusunuz bebişler doğar doğmaz emmek için yanınıza getirildiğinde bi damla nar suyu ağzına damlatırsanız hiç gazı olmuyomuş pek çok kişi denemiş ve hepside çok memnun kalmış:26:..Nar minicik bebişin içini yakmazmı ki ama çoğu kişi denemiş ve tavsiye ediyo, bana da ilginç geldide paylaşıyım dedim:44:

KELEBEKcim MAŞALLAH alışveriş bitmiş nerdeyse sizin....Bizim alışverişte ben hiç alışverişe çıkmadan bitti diyebilirim...Bayramın 3.günü ablamlarla gidip bebeişimizin odasını ve günlük kullanmak için park yatağını aldık,bide küvetimizi:42:..

.Onun dışında başka bişey almadım çünkü eşimin teyzesi ve kayınvalidem giysi ve battaniye olarak bir sürü şey almışlar...Ben de açıkçası hepsini çok beğendim...Sağolsunlar eğer ben gitseydim onu mu alsam bunu mu alsam diye kafam karışırdı şimdi hepsi hazır geldi çok şükür:9:..Biz de büyüdüğü zaman alırız kıyafetlerini,zaten 3ayda büyüyo diyolar:emir_bebek:

Bende biberon alıp almamakta kararsızım,bide göğüs pompası...Eğer olurda süt gelemezse sonra alınırda diyorum ama tam bilemiyorum yine de:26:

Aaaa bu arada bi topikte ne okudum biliyomusunuz bebişler doğar doğmaz emmek için yanınıza getirildiğinde bi damla nar suyu ağzına damlatırsanız hiç gazı olmuyomuş pek çok kişi denemiş ve hepside çok memnun kalmış:26:..Nar minicik bebişin içini yakmazmı ki ama çoğu kişi denemiş ve tavsiye ediyo, bana da ilginç geldide paylaşıyım dedim:44:

ben biberon almamıştım ama göğüs pompası aldım.iyiki de almışım bazen göğsüm çok doluyordu.bebek ememiyordu o zaman sağdım birazını.içirmedim sağdığımı sadece rahat emsin diye. o yüzden basit bişey almıştım bebedorun biberonluydu kendisi de zaten.elinin altında dursun zaten kaç tllik sey

:...

NİLAYU tatlım Masal ismi de çok hoşmuş,benim aklıma çok fazla kız ismi gelmiyo maalesef,Duru yu seviyorum başkada :44::50:
:

Benimde hoşuma gidiyo masal ismi :3: duru ile ılgında çok hoş.

Vallahi canım bebişimle kendimizi alışverişe verdik, gerçi anneannemiz sağolsun bize pek bişey bırakmamış. Anneme biraz şursuzca alışveriş yapmışsın diyorum. iki bavul dolusu kıyafet var. Bir çoğunu seçtim almadım çünkü bedenleri uymucak benim bebişe yazık boşuna yer tutucak bende hediye götürücem.
Büyük alışverişlerimiz tamam sayılır. Geçenlerde Linkini gönderdiğim Bebek arabasını aldım bugün ama daha kartonundan açmadım kontrol etmek için. Ve nihayet Beşiğe kadar verdim ve geçen hafta onuda aldım. İşte biberon ısıtma ve Sterilizatör aldım. bu hafta birde şampuan ve kremlerini tamamlıcam. biberon ve emziklerinide aldım... artık bebişin pek eksiği kalmıcak. Kendime artık ağırlaşmadan hastane için alışveriş yapıcam. pijama falan. geriye bebek şekerlerimiz kalıyor. kendim yapmak isitiyorum ama malzemeleri nerden alabilirim yorulmadan bilmiyorum. artık bir haftadır bende epey yoruluyorum. sanırım hızlı kilo alımınla alakalı.

bende perşembe günü 27 haftama giricem canım önümüzde ki hafta son artık test için. benim 50 lik açlık 75 tokluk 146 çıkmıştı. sınır 140 mış. ben pek ihtimal vermiyorum 100 lükte bişey çıkıcağına ama bellide olmaz. dr. yediklerine o zamana kadar dikkat et demişti ama ben pek edemedim açıkcası etmek istemedim. normal devam ediyorum. gerçekten bir tehlike varsa bileyim diye. şimdi kesip testde temiz çıkarsa ama aslında dikkat ettiğim için bu sonuçu alırsam daha riskli. en azından çıkarsa bile kendimi ona göre tam disiplin li ayarlarım.

benim kızımın ismide Fatma Melek olucak :)))
...

Masal benim listemde de vardı çok güzel :)
Rüya, Buğlem, Ahsen ZeyneP, eLİF
Zeynep ailede çok var eledim. Buğlemi eşim hiç sevmedi ama anlamı çok güzel bence. Cenneti müjdeleyen Melek miş

Oo sen alışverişi bitirmişin ya ne güzel.Ben henüz hiç bişi almadım.Aslında alışverişe çıkmak istiyorum ama havalar çok soğuduğu için evden çıkmak zor geliyor :50: bi de artık kıyafetlerim hoş durmuyo üstümde.Kendim içinde alışveriş yapmam gerekiyor.Kelebek kızının ismi de güzelmiş güle güle kullanır işallah:34:

KELEBEKcim MAŞALLAH alışveriş bitmiş nerdeyse sizin....Bizim alışverişte ben hiç alışverişe çıkmadan bitti diyebilirim...Bayramın 3.günü ablamlarlenda gidip bebeişimizin odasını ve günlük kullanmak için park yatağını aldık,bide küvetimizi:42:..

Ohh ne güzel ya herkesin kayınvalidesi, teyzesi, annanesi alışverişini yapmış.Bizimkilerde tık yok. :20: hepsine bi trip atıyım bakım.

Kızlar bu arada ben büyüyen beşik almak istiyorum.Evim küçük o yüzden bebek odası almak istemiyordum ama, bi kaç sitede resmleri gördüm çok güzel görünüyorlar.Acaba büyüyen beşikle, dolapla mı alsam:26: Bi de tavsiye edeceğiniz bi site varsa bakabilirim.
Sizler ne yaptınız? Ne almaya karar verdiniz?

Hayırlı,güzel bi gün diliyorum tüm hamişlerimizeeeee:7::4:
Kıslar ben de bugünün sorusu olarak bebişlerinizin isimlerini sorucaktım ama anladığım kadarıyla kimsenin ki henüz kesinleşmemiş:50:...

YETTO ve PANADOLcum ben erkek ismi olarak Selim,Ahmet Miraç,Eymen,Enis,Ensar isimlerini beğeniyorum belki bi fikir olur size de:26:...

NİLAYU tatlım Masal ismi de çok hoşmuş,benim aklıma çok fazla kız ismi gelmiyo maalesef,Duru yu seviyorum başkada :44::50:

KELEBEK canım demek sen alışveriş peşinde olduğundan görünmüyodun ortalarda..Neler aldın bebişine,tamam mı alışverişler...:40:Tatlım bu akıntı mevzusu cidden tatsız bi mevzu ama çok rahatsız edici kaşıntı,yanma gibi bi his yoksa çok önemsemiyo doktorlar:40:Senin kaçıncı haftaydı, 50lik yüksek mi çıkmıştı ki 100lük istediler:51:

Boncuk canım çok teşekkürler artık doğduktan sonra karar verecegiz sanırım bu gidişle sen nasılsın umarım daha iyisin..

Yağmurlu bi İstanbul sabahından herkeslere hayırlı sabahlarrrr:42:

Kızlar bu arada ben büyüyen beşik almak istiyorum.Evim küçük o yüzden bebek odası almak istemiyordum ama, bi kaç sitede resmleri gördüm çok güzel görünüyorlar.Acaba büyüyen beşikle, dolapla mı alsam:26: Bi de tavsiye edeceğiniz bi site varsa bakabilirim.
Sizler ne yaptınız? Ne almaya karar verdiniz?

NİLAYU canım biz büyüyen karyola,3kapılı gardrop ve 4 çekmeceli şifonyerden oluşan bi takım aldık...Yatağı ve uyku setide içinde 1500lira+10taksit..Beyaz sade bi takım belki çok çok kaliteli değil ama hoş duruyo bide en önemlisi boyası falan zararlı madde içermiyomuş...Bence çok aşırı eşyanız yoksa bi tek büyüyen karyola bile yetebilir,çünkü bu bizim aldığımızın 4çekmecesi var..Ama asılcak eşyaları için gardrop lazım:26:Ben link atmayı pek bilmiyorum oda takımımızın resmini koymak isterim bi deniyim yapamazsam sitenin ismiyle bakarsınız artık:40:

Boncuk canım çok teşekkürler artık doğduktan sonra karar verecegiz sanırım bu gidişle sen nasılsın umarım daha iyisin..

PANADOL canım siz yinede 1-2isim belirleyin kafanızda da doğduktan sonra apar topar bişey koymaya kalkmayın paşanıza:nazar:Bu arada ben iyiyim tatlım bugün kontrolüm var,1hafta oldu insüline başlayalı bugün kontrole gidip doz ayarlaması yapılcak,bakalım kociş işlerini ayaralayabilirse gitcez İNŞALLAH:44:
Sen nasılsın,artık iyice ağırlaşmaya başladın mı,iş güç nasıl gidiyo,bu arada neler aldınız küçük beye anlat bakalım..Şaka maka 29.haftamıza girdik bugün itibariyleee:nazar::emir_bebek:

ben biberon almamıştım ama göğüs pompası aldım.iyiki de almışım bazen göğsüm çok doluyordu.bebek ememiyordu o zaman sağdım birazını.içirmedim sağdığımı sadece rahat emsin diye. o yüzden basit bişey almıştım bebedorun biberonluydu kendisi de zaten.elinin altında dursun zaten kaç tllik sey

HAZOS ben de Lansinohun manuel olanını almayı düşünmüştüm,Ama geçen gün başka bi topikte bi arkadaşımız doktoruna pompa meselesini sorduğunda''' en iyi pompa çocuğun kendisidir boşver pompayı sen sürekli emzirmene bak''' karşılığını almış, bende bu yüzden bi duraksadım,senin dediğin gibi el atında durmasıda gerekli gibi,bilemedim belki aldırırım,teşekkürler tavsiyen için:42::26:

Yağmurlu bi İstanbul sabahından herkeslere hayırlı sabahlarrrr:42:

NİLAYU canım biz büyüyen karyola,3kapılı gardrop ve 4 çekmeceli şifonyerden oluşan bi takım aldık...Yatağı ve uyku setide içinde 1500lira+10taksit..Beyaz sade bi takım belki çok çok kaliteli değil ama hoş duruyo bide en önemlisi boyası falan zararlı madde içermiyomuş...Bence çok aşırı eşyanız yoksa bi tek büyüyen karyola bile yetebilir,çünkü bu bizim aldığımızın 4çekmecesi var..Ama asılcak eşyaları için gardrop lazım:26:Ben link atmayı pek bilmiyorum oda takımımızın resmini koymak isterim bi deniyim yapamazsam sitenin ismiyle bakarsınız artık:40:
:

Hayırlı olsun kuşum, güle güle kullanın.İyi almışın takımı.Bende beyaz istiyorum.Kenarına köşesine pembiş aksesuarlar takarım diye düşündüm.Çok kaliteli bişey olmasına gerek yok zaten ya ne kadar kullanabilecek ki?Bende öle bişi istiyorum kuzum.Link atamıyorsan sitenin adresini yazda bende bir göz atıyım.

Güzel bi sonbahar sabahından herkese hayırlı cumalarrrrrrr:42:

NİLAYU tatlım bakalım link vermeyi becerebilicek miyim erol mobilya sitenin ismi bebek odaları başlığından çıkıyo..Bide BEBEFIX diye bi site var aynı oda orda da var,istersen oraya da bakabilirsin... Royal 3 Kapl Byyen Beikli Bebek Odas Takm işte mobilyanın ismi bu bakalım tıklayınca açılcak mııııı:26:

Hehehheehh denedim tıklayınca açılıyo afferin banaaaa:)))Biz pendikti başka mağazadan aldık takımı orda 1100liraydı yatak ve uyku setide alınca 1500tl tuttu...

Son düzenleme:
Kuzum linki yollaman çok iyi oldu bi tane büyüyen beşik beğendim.Bebefix e bende baktım.Ama onun imalathanesi Sivas ta.Ben gidip görmek istiyorum.Pendik te olması çok ii bende anadolu yakasında oturuyorum çünkü :49:

NİLAYU canım demek sende bu taraftasın ben Kayışdağında oturuyorum sen hangi mevkilerdesin bakiiim..Annemler pendik kaynarcadalar bende o taraftan aldım mobilyayı..

Gitmek istersen sana tarif ediyim,eskiden pendikte alt geçit vardı şimdi yenisi yapıldı ama benim dediğim eski olan, ordan geçiyosun, sonra sola doğru bi bakıyosun Mini Çarşı diye bi mağaza var,işte biz oda takımını,park yatağı falan ordan aldık,giderseniz pazarlık etmeyi falan unutmayın:49:Bide o linkini verdiğim Erol mobilyada güzelyalıdaymış, ben oraya gitmedim ama bu dediğim yere giderseniz oraya gitmenize gerek kalmaz bence,Çünkü takımların yanısıra sade büyüyen beşiktede baya çeşit vardı:42:Bilginiz olsun şekercimmm:emir_bebek:

Eeeeeeeeee diğer kızlarrrrrr hanisiniz,nerdesiniz yahuuuuuu,neler yapıyonuz bi anlatıverin:34:...Bu arada akşamları alttan alttan bazen sancım oluyo, sizde de oluyo mu böyle şeyler:26:Dün doktora gitmiştik 2hafta sonra gel nstye bağlıycaz dedi,ondan sonrada her hafta gitcekmişim...Normalde nstye 32.haftada başlanıyomuş, ama bizim şeker olayı yüzünden, biz erken başlıycaz anlaşılan:44:

merhaba güzel anne adaylarıı:emir_bebek:

nasılsınız bakalım, umarım herşey yolundadır:3: biz oğluşumla gayet iyiyiz. 900 gram olmuş beyfendi. kafasınıda miğdeme dayamış gayet rahat. ama bebeğin duruşundan dolayı böbreğimde 1.5 cm büyüme olduğunu söyledi doktorum. ve bu büyüme 4 cm ye ulaşırsa, anneye çok zarar veriyormuş ve bebeği doğurtmak zorunda kalıyorlarmış, o yüzden biraz tedirginim :18:

allahtan şeker yüklememde hiçbir problem yok. ama sürekli sol omzuma yatmak zorundayım ve bol su içmeye mahkumum sıpam yüzünden, o biraz sıkıntı yaratıyor:17:

bebek alışverişine gelinceeee, bayramda ailemin yanına gittim eminönünden aldık bütün ihtiyaçlarını. ama büyük kalemleri değil tabii. kıyafet, nevresim, battaniye vs. hemen hemen hiçbişeye ihtiyacı yok oğlumun.

bide beşiklere baktık, bütün odalarım dolu olduğu için yatak odama beşik koymayı düşünüyorum. anneannesiyle beşik bakıyoruz günlerdir. ucuz olanları çok eğreti duruyordu 200 liraya bile beşik var yoksa ama biz bunları beğendik. sizden de fikir alayım istedim :)

biri bu, bembeyaz olanı beğendim ben GÖRKEM BEBEK ODASI MİNİ | Ahşap Bebek Odası Mobilyası | ALEGNO 2011 BEBEK ODALARI MODELLERİ. Bebek Odaları Hakkında

birde bu beşiği beğendim Okyanus | Belis

fiyatlarıda 600 civarında.

hepinizi öpüyoruum:16:

ZAMAN ZAMAN demek İstanbula geldin geri döndün mü evine,alışverişiniz büyük parçalar hariç tamam herhalde:21:Bu arada böbrek büyümen umarım daha da ilerlemez,doktorunun dediklerini uygulamayı ihmal etme:1:

Canım verdiğin linklerdeki beşiklerin ilki daha sade olduğu için ben onu daha çok beğendim,ben mobilyada figür falan sevmiyorumda o yüzden...
ama 2.beşikteki avantajında şu olabilir hem sonradan karyola olabiliyo,hemde bebişin eşyalarını koymak için bir sürü çekmecesi var...Tabi senin içine hangisi sinerse onu al, ama sonradan eşyaları koymak için yer aramak zorunda kalmazsın eğer büyüyen beşik alırsan:7:

Bende kısmet olursa şubat annesı olucağım aranıza katılmka ısterım öncelıkle hepınız bebgını saglıkla kucagına alırsnız işllahhh :)

NİLAYU canım demek sende bu taraftasın ben Kayışdağında oturuyorum sen hangi mevkilerdesin bakiiim..Annemler pendik kaynarcadalar bende o taraftan aldım mobilyayı..

Gitmek istersen sana tarif ediyim,eskiden pendikte alt geçit vardı şimdi yenisi yapıldı ama benim dediğim eski olan, ordan geçiyosun, sonra sola doğru bi bakıyosun Mini Çarşı diye bi mağaza var,işte biz oda takımını,park yatağı falan ordan aldık,giderseniz pazarlık etmeyi falan unutmayın:49:Bide o linkini verdiğim Erol mobilyada güzelyalıdaymış, ben oraya gitmedim ama bu dediğim yere giderseniz oraya gitmenize gerek kalmaz bence,Çünkü takımların yanısıra sade büyüyen beşiktede baya çeşit vardı:42:Bilginiz olsun şekercimmm:emir_bebek:

Eeeeeeeeee diğer kızlarrrrrr hanisiniz,nerdesiniz yahuuuuuu,neler yapıyonuz bi anlatıverin:34:...Bu arada akşamları alttan alttan bazen sancım oluyo, sizde de oluyo mu böyle şeyler:26:Dün doktora gitmiştik 2hafta sonra gel nstye bağlıycaz dedi,ondan sonrada her hafta gitcekmişim...Normalde nstye 32.haftada başlanıyomuş, ama bizim şeker olayı yüzünden, biz erken başlıycaz anlaşılan:44:

Daha da neler :52: Bende Kayışdağında oturuyorum, bu kadar tesadüf mü olur :1: Yeri tarif etmen de ii olmuş kuzucum bi ara gidip bakarız eşimle.

merhaba güzel anne adaylarıı:emir_bebek:

nasılsınız bakalım, umarım herşey yolundadır:3: biz oğluşumla gayet iyiyiz. 900 gram olmuş beyfendi. kafasınıda miğdeme dayamış gayet rahat. ama bebeğin duruşundan dolayı böbreğimde 1.5 cm büyüme olduğunu söyledi doktorum. ve bu büyüme 4 cm ye ulaşırsa, anneye çok zarar veriyormuş ve bebeği doğurtmak zorunda kalıyorlarmış, o yüzden biraz tedirginim :18:

allahtan şeker yüklememde hiçbir problem yok. ama sürekli sol omzuma yatmak zorundayım ve bol su içmeye mahkumum sıpam yüzünden, o biraz sıkıntı yaratıyor:17:

bebek alışverişine gelinceeee, bayramda ailemin yanına gittim eminönünden aldık bütün ihtiyaçlarını. ama büyük kalemleri değil tabii. kıyafet, nevresim, battaniye vs. hemen hemen hiçbişeye ihtiyacı yok oğlumun.

bide beşiklere baktık, bütün odalarım dolu olduğu için yatak odama beşik koymayı düşünüyorum. anneannesiyle beşik bakıyoruz günlerdir. ucuz olanları çok eğreti duruyordu 200 liraya bile beşik var yoksa ama biz bunları beğendik. sizden de fikir alayım istedim :)

biri bu, bembeyaz olanı beğendim ben GÖRKEM BEBEK ODASI MİNİ | Ahşap Bebek Odası Mobilyası | ALEGNO 2011 BEBEK ODALARI MODELLERİ. Bebek Odaları Hakkında

birde bu beşiği beğendim Okyanus | Belis

fiyatlarıda 600 civarında.

hepinizi öpüyoruum:16:

meraba kuzum.Senin miniğin niye öle bişi yapmış.Merak etme bence daha fazla o pozisyonda durup annesini rahatsız etmez :49: şekerinde sorun olmamsına sevindim.Bakalım benmki nasıl çıkcak?

Bebek alışverişinde sen bari ufak tefekleri yapmışın.Biz prensesime hiç bişi almadık daha :26:
Bebek takımlarından okyanus olan benim çok hoşuma gitti ya :49:

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri-f316/

Bu kategoride

2012 Şubat Anneleri ve diğer senelere ait iubat annlerinin başlıkları bulunmaktadır. 2012 Şubat anneleri başlığı dışında yaptığınız alışverişleri, bebek odası fotograflarını, hamile kıyafetlerinizi ve tüm gebelik sürecince yaşadıklarınızı paylaşabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri bu başlığı tıklarak direk 2012 şubat annelerine dahil olabilirsiniz.

Bu başlık misyonunu tamamladığına göre kapatmak ve oradan paylaşıma devam etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Back
X