2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

kozmatik;
sağlıkla yatsın bebeğin. bende bebeğin beşiğini kızımın odasına kuracağım sen şimdilikmi koydun oradamı kalacak beşik

şimdilik cnm yatak odamda geniş bi alan açtım ki beşik gelince rahat edelim, o sarıyı yanıma alıcam yani...
gerçi şimdi oğlum "ANNE BEN KARDEŞİMLE YATARIM, ONA BAKARIM "Diyo... arada kıskanmasın diye aynı odadaya alıp ,birlikte yatmalarını sağlarım snırım...

güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah bebişin sağlıklı sıhatli büyüsün annesini hiç üzmesin inş.

yatak odamda yer yok ne yazıkki ondan mecburen kızımın odasına alacağım bide benim kız kıskanır oda bizimle yatmak ister

güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah bebişin sağlıklı sıhatli büyüsün annesini hiç üzmesin inş.
amin cnm inşalllah cümlemizin bebişlerine olsun duan....

yatak odamda yer yok ne yazıkki ondan mecburen kızımın odasına alacağım bide benim kız kıskanır oda bizimle yatmak ister
aslında bendede zor sığıyodu ama yatağımı duvara sıfırladım şimdi bol bol yer oldu
Hatta paylaştım yatağımın resimlerinide...temmuz anneri sayfasında...

duvara dayama imkanım yok canım yatağın sağ tarafında dolap solundada tuvalet aynesı var küçük zaten yatak odam kızımın odasıda hemen yan oda.. eşimde ilk zamanlr ben getirim geceleri sana bebeği diyor bakalım böyle bi deneyelimde olmadı başka yöntem bulacağız

ya yanında olmayınca iki oda arası mekik dokuyosun çok zor oluyo benim bi arkadaşımda senin dediğin gibi odası küçüktü 2 ay port bebede uyuttu bebeğini, o minnacık bişey zaten nereye koysan duruyo öylede yapabilirsin...

Bende beşiği nereye koyacağımı bilmiyorum.. yatak odası küçük.. tuvalet masasını kaldırsam diyorum orayada sığmıyor.. ne yapacağımı şaşırdım..

biz tuvalet aynasına elveda diyeceğiz beşik için üşenip yatağına götürmek istemezsen sana alışabilir ve devamlı tetikte bir uyku hali

Bende beşiği nereye koyacağımı bilmiyorum.. yatak odası küçük.. tuvalet masasını kaldırsam diyorum orayada sığmıyor.. ne yapacağımı şaşırdım..

biz de sığmıyor diye küçük beşik alıyoruz, genişliği 60 cm. sonra başka odaya geçirince daha buyugunu alırız artık. masraf oluyor ama mecbur. zaten annem alıyor beşiği adet böyle.ben 1 yaşında odasını ayırmayı düşünüyorum,kayınvalideme kalsa guvenlik açısından 3-4 yaşına kadar bizim odada yatmalıymış başka torun istemiyo heralde

Ahahhaaa çok güldüm yaaaaa :) başka istemiyo haaa, genelde söylenen; önce ne zaman çocuk yapcaksınız diye ısrar ederler, sonrada e buna bi kardeş lazım diye :) senin ilk bebek mi? Onlarında hepsi ayrı bi alem, çeşit çeşit kaynana var işte napcan Yanlız bende kaynana olcam hayırlısıyla ilerde, bakalım nasıl olcaz Şimdiden diyom ben oğluşumu uzağa vermem diyeeeee (annemden ayrıyım ya onun etkisi herhalde)

ya aslında tek oğluyla evliyim ,ben de anlamadım.. ilk torunu olacak oğlundan ve hemen olmadı bebeğimiz;kadın aylardır bugunleri bekliyo. gene ister torun tabi. ama çocukla aynı odada kalırken olmaz iğrenççç
evet ben de oğlumu vermiycem:)

Kızlar bunlarda bizim en son aldığımız ciciler bundan sonrası artık doğumdan sonra inşallah...
Odamız olmadığından beşik yatak odamda yanımda yerini aldı içindede hastane çantalarımız Bayadır hazır bekliyolar sizin için açtım çektim ne güzel ütüleyip koymuştum ama ister istemez kırışmışlar.
Kırmızı pijama ve pembe geceliği yanımda götürcem, mor olan öylesine evde giymeye, kremler mevlüt için. Hepsini lohusa pijaması almadım bi daha nerde giycem ayrıca onlar bunların 3 katı fiyatta hiç gerek duymadım buranın sosyete pazarından tanesi 15 tlye aldım sadece mevlütlük olan ist.dan 50-55 tldi.
Mıknatıslı lavantalı magnetlerimizde hazır ama kutusunu iyice bantlayıp kaldırdığımdan açmak zor geldi netten aynısını koydum. Gittigidiyordan güzel bi pazarlıkla 150 tane + kargo onlardan 100 tlye aldım çokta beğendim.
Bebişe bu hastane çıkışını yeni aldım çiçekli falan çok hoşuma gitti battaniye bakmaya girdim bunu aldım çıktım yanına bi beyaz bide pembe 2 tane 5'li takım daha ekledim yedek zıbın çorap vs işte.
Molfix aldım bezlerini göbek oyuntulu falanmış ya pampers premiumcare biraz daha farklı daha yumuşak ama fazla kalın geldi gözüme ilk zamanlar bol bol kaka yapcak çok durmıcak zaten. Migrosta indirim vardı 2.paket %40 indirimliydi yanında ıslak mendilide var niveadan indirim çeklerimiz vardı onlarıda kullandık ıslak mendil ve şampuan aldık chicconun setide var ıslak mendilimizde bi dünya oldu indirimden aldık baya işimize yaradı:)
Nohut desen beyaz battaniyeyi yeni aldım ya penye yada çok kalınlar vardı yeni doğduğunda üşür diye aldım pembe poları kipadan aldık 5-6 tlye düşmüştü yüz örtüsüde benim bebeklik yüzörtüm:)
Göğüs kalkanı, göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs pompası, emzirme sütyeni, iç çamaşırı, çorap, terlik, havlu, makyaj malzemesi, hasta bezi, orkid, küçük su ısıtıcı, humana süt çayı, plastik bardak, peçete, ıslak mendil, kolonya çantama eklediklerim. (kurabiye ve lokum eklencek)
Emzik, küçük biberon, deneme boy pişik kremi, ağız mendili, canbebe alt açma bebeğin çantasına eklediklerim. Yazmayı unuttuklarım olabilir.
Kurabiyeleri yapınca eklerim kısmetse... Allahım hayırlısıyla kullanmaı nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar dün kızımın odası geldi kuruldu. perdeleri takıldı. halısı ve avizesi alıncak onlar tamamlansın ve biraz havalansın içini silip yerleştircez en kısa sürede fotoğraflarını çekip koymak istiyorum.

Krem rengi pijama takımın çok güzelmiş.. Güzel günlerde giyersin İnşaallah..

cnm hepsi çok güzel güle güle kullanın inş...
nivea indirim kuponu migros için olanmı bendede var indirim ile kaça gelio?

Teşekkür ederim kızlar.
KOZMATİK canım evet nivea çekleri migrosta kullanılanlardan hediyeler gelmişti nerden unuttum onlarla beraber gelmişti seninde öyledir büyük ihtimalle.
Migrosta bikaç hafta önce indirim vardı ıslak mendiller baya indirimliydi ben bide bu çekleri verdim 1 pk ıslak mendil 2 tl civarı oldu. Bisürü ıslak mendil aldım komili markalı falanda aldım.
Bide niveanın şampuanını aldım evdede chicconunki vardı 10 tlden 7 tlye inmişti çekide kullandım bide öyle indi ne kadar ödedim tam hatırlamıyorum. Pişik kremi yoktu bulursam onuda alırım. Humana süt çayını almıcam bitki çaylarından tiksiniyorum sadece 1 pk yollamışlar ya onu yanıma hastaneye alcam bide huggies bez indirimleri vardı ama ben beğenmiyorum o markayı tercihimi molfixten yaptım ikidebir bez markası değiştirmekte iyi değil dediler o yüzden almadım.

cnm tşk bilgiler için...
ama ilk bez olarak ben kesinlikle primanın yenidoğanını tavsiye ediyorumm acaip rahat bebek çok rahat ediyor...

Bugun kontrolumuz vardi nst ye falan girdik hala tik yok. Bu cocugun gelesi yok valla. Doktora sordum 40 haftadan sonra hala gelmezse sikinti olur mu diye. Yurt disinda 42 haftanin sonuna kadar bekliyorlarmis. Ama turkiyede 41 haftanin sonuna kadar bekleniyormus. Senin tutumuna bagli dedi. Ben normal dogum istiyorum. Hastanin tutumuna gore sezeryan yapiyorlarmis. Bekliycez artik bakalim kavusma anini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…