2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

Kozmatik sabahlıklı takım çok şık gule gule kullan inşallah,
nerden aldın kaça aldın baska renkleri var mıydı??

cnm eminönü havuzlu han ,2 yada 3. katta kısmet diye bi mağazadan aldım
artış 3lü lohusa pijaması diye geçiyor ,sezon 149 sezon sonu olduğu için 60 tlye aldım ...
kumaşı çok kullanışlı gözüküyo iz yapmaz gibi belden ayarlamalı alt pijamasıda...
valla renk olarak
bu modelde yokda başka bi model daha beğenmiştim oda 3lü ekru,mavi ve kırmızısı vardı...
ya çok güzel modeller var insan karar verirken zorlanıyo...

Kızlar bunlarda benim kuzumun eşyaları ve beşiği,beşiği kendi ellerimle süsledim bide.Tek kuzum kaldı hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde Allah'ım kavuşmayı nasip eder bana inşallah ve herkese,herkes için dileğim bu..........:):):)

Eklentiler

• $PIC_0079.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $PIC_0080.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $PIC_0088.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 68
çok güzellllllllllllllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
RABBİM SAĞLIKLA İÇLERİNDE BEBİŞLERİNİZİ GÖRMEYİDE NASİP ETSİN....
BENDE BİR KAÇ GÜNE KADAR BEŞİĞİMİZİN VS. RESİMLERİNİ BASINA SERVİS EDECEĞİM KISMETSE:))))

çok teşekkür ederim canım
canım havuzlu handan aldım onu 40 tl idi
benotton hırka da hediye geldi canım

bebeğimin herşeyi yıkandı ütülendi abimizle ortak odamıza yerleşti ,bildiğiniz üzere badana boya temizlik vs. de bitti ...
bir ay sonra bi temizlik daha yapıp lohusa yatağıdır,bebeğin beşik ve son hazırlıklarıda elden geçirilirse artık bebişim doğabilir...
oğlumda aldığım odamız...

çocuk odası halımı şimdi sermedim doğuma yakın onuda sererim...
bide yataktaki kaneviçe ilginç oldu biliyorum ama, önü açılan asansörlü sistemdi,oğluşum inip çıkmakda zorlanıyodu, onu söktük sökünce mekanizmalar tuhaf oldu, bende annemden sandık örtüsünü aldım etek niyetine
sarı beşikteki yatağı ve sarı nevresimleri elceğizlerimle diktim...:)

Canım çok şekermiş aldıklarınız,Allah bebeğinle güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde,Hepimize de nasip eylesin gülerek kullanmayı bebişlerle inşallahhhhhh...:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…