2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar ve guzel bebislerrrr, dun seker yuklememiz vardi. Sabah ac karna gittigim icin oglusum da uyuyordu bize hc poz vermedi arkasini donmus yatiyordu yuzunu goremedik bu sefer. Hersey haftasiyla uyumlu cikti,961 gr olmusuz:) seker sonucumda once 82, 1 saat sonrada 106 cikti. Baska tahlillerde yapildi onlarin sonucunu bekliyorum o zaman doktorumla konuscam. Seker sonucum sizce nasil, cogu arkadas yaptrdigi icin bnden daha tecrubelidir bu konuda.

Masallah hapsuucm, senn kizda bizim oglan gbi nazlanmis poz vermemis

bu ay, bebişler çok nazlı. benimki de totoyu döndü uyudu sağlık olsun bea yaav!!
sanırım 50likyükleme yaptırmışsın benim gibi, benim sonucum da bir saatin sonunda 92 çıkmıştı. bildiğim kadarıyla üst sınır 140.
üzerinde çıkarsa 75 veya 100lük istiyor doktor. ama seninki temiz çıkmış, gönlün ferah olsun.. atlattın şeker yüklemesinii

Evet artik nazlanmalara basladilar minnoslar bende verilen aralik degerlerine gre kndimce yorumlamaya clstim normal gbi geldi. Sende soleynce icim rhtladi sagol cnm:)

günaydın canım evet calışıyorum bende akşam olunca hiç biyerim tutmuyor daha cok var 1 ay nasıl dayancam ben bilmiyorum bebekte sag kaburgama baskı yapıyor canım cok yanıyor

evet canım ya fazla nazlı olucak temmuz bebekleri :)

gunaydın herkese:) ve bebıslerınıze .
5 tane test yaptırdım . tıroıd hormon ıdrar seker gizli sarılık vs .. hepsı temız cıktı sukurler olsunnn . tam 13 gun sonra gıdecegız bıdaha . ozamana kadar durabılırmıyım bılmıyorum daaa
20 haftadan sonra zaman hıc gecmıyor sankı .. off dogurmak ıstıyorum ben yaaaa

banda doktorum 27 temmuz da doğum dedi senle aramızda 3 gün var

çok şükür iyi çıkmış işte :)
az kaldı çok şükür az daha sabır 35.de doğsa yeter

nerede oturuyorsun ki?? orada bi sürü bebek mobilyası satan mağza var.orada kesin buna benzer bulursun..metrobüste gelyr .nette modesa yaz çıkar.ya da tarif ederm nerede oturduğunu söylersen..

zeytinburnundayım burda mobilyacı varsa daha iyi olur
yok sa kayseriye gidicem ordan alıp yollatcam

bende doğurmak istemiyorum sanırım tırsıyorum:18:

hava kasvetli, ayaklarım yorgun, midem bulanık..
ammaaa bulutlar biraz dağıldı, yağmura yakalanmadan biraz yürüyeyim ben. gelirim yinee.. öpüldünüz..

banda doktorum 27 temmuz da doğum dedi senle aramızda 3 gün var

çok şükür iyi çıkmış işte :)
az kaldı çok şükür az daha sabır 35.de doğsa yeter

bebegım bna dr cugum dedı kı . senın en gec 24 unde dogum yapman lazım . 4 temmuzdan ıtıbaren dogum bekleyeceksın . 37 haftda bebek mıyadını doldurur dedı ..ne dogum cantası hazıradım ne kıyafetlerını yıkadım ayy üşengec mıyım neyım yoksa erken dye mı yapasım gelmıyooo

:)zeytinburnunda bildiğim yok ..ama kayseri gidip göndermek daha uzak değil mi ve daha masaraflı

zeytinburnunda en fazla iki vesaitr canım ..

haklısın canım da benim eşim zaten hergün dşardayım gece gündüz gidemem diyor
ilk çocuk olunca birazda acemiyiz eşim gezip fiyat almayıda sevmiyor
kayseride doğum yapcam ben ordan kargoluyorlar biizm eşyalarda öyle geldi düğünde

aboooooooooo canım niye yıkıyorsunuzki kıyafetlerini yeni olduğu belli olmuyor
ben çantası haricinde içindekilerin hepsine aldım pijamama kadar
bi bebek bezi ve beberonu şunu bunu kaldı onuda kayseride alcam
uçağa fazla yük etmek istemiyorum almazlar zaten

Canım çok teşekkür ederim, ahhh ahh bu eşler, neyse strese sokma canım kendini de bebişi de,yavaş yavaş alırsın herşeyini zaten sen bilinçli bi annesin canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…