- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.281
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? ben dün prensesimi gördüm yüzünü göstermedi yine 929 gr olmussuz. ölcumlerde 26+1 cıktı bır yıne bir hafta geriden geliyor ama gelişimde bir problem yok benim gibi minyon olucak :)
gunaydin kizlar ve guzel bebislerrrr, dun seker yuklememiz vardi. Sabah ac karna gittigim icin oglusum da uyuyordu bize hc poz vermedi arkasini donmus yatiyordu yuzunu goremedik bu sefer. Hersey haftasiyla uyumlu cikti,961 gr olmusuz:) seker sonucumda once 82, 1 saat sonrada 106 cikti. Baska tahlillerde yapildi onlarin sonucunu bekliyorum o zaman doktorumla konuscam. Seker sonucum sizce nasil, cogu arkadas yaptrdigi icin bnden daha tecrubelidir bu konuda.
bu ay, bebişler çok nazlı. benimki de totoyu döndü uyudusağlık olsun bea yaav!!
sanırım 50likyükleme yaptırmışsın benim gibi, benim sonucum da bir saatin sonunda 92 çıkmıştı. bildiğim kadarıyla üst sınır 140.
üzerinde çıkarsa 75 veya 100lük istiyor doktor. ama seninki temiz çıkmış, gönlün ferah olsun..atlattın şeker yüklemesinii
yatağımıza karar verdik
Çilek > Büyüyen Bebek Karyolası
alcaz bakalım nerde uygun
sizce nasıl kızlar
günaydın GOZDENUR...
sanırım sende benim gibi çalışıyorsun...işte hiçbirşey yapmasamda artık çok yorucu geçiyor...37 haftaya kadar dayanıpta doğumdan sonra doğum iznini kullananlar nasıl dayanabiliyor acaba ??? 4 hafta sonra kısmetse 32 haftada bırakacağım bu gidişle bu yorgunlukla başı çıkamayacağımmm ........
istanbul da mı oturuyorsun ??eyüp modesa mobilyacılar çarsısı var ..orada uygun bulabilirsin..bu arada model çok ciici:)
gunaydin kizlar ve guzel bebislerrrr, dun seker yuklememiz vardi. Sabah ac karna gittigim icin oglusum da uyuyordu bize hc poz vermedi arkasini donmus yatiyordu yuzunu goremedik bu sefer. Hersey haftasiyla uyumlu cikti,961 gr olmusuz:) seker sonucumda once 82, 1 saat sonrada 106 cikti. Baska tahlillerde yapildi onlarin sonucunu bekliyorum o zaman doktorumla konuscam. Seker sonucum sizce nasil, cogu arkadas yaptrdigi icin bnden daha tecrubelidir bu konuda.
Masallah hapsuucm, senn kizda bizim oglan gbi nazlanmis poz vermemis
evet canım istanbul avrupa yakasındayım :)
hımm tam olarak nerde
gunaydın herkese:) ve bebıslerınıze .
5 tane test yaptırdım . tıroıd hormon ıdrar seker gizli sarılık vs .. hepsı temız cıktı sukurler olsunnn . tam 13 gun sonra gıdecegız bıdaha . ozamana kadar durabılırmıyım bılmıyorum daaa
20 haftadan sonra zaman hıc gecmıyor sankı .. off dogurmak ıstıyorum ben yaaaa
nerede oturuyorsun ki?? orada bi sürü bebek mobilyası satan mağza var.orada kesin buna benzer bulursun..metrobüste gelyr .nette modesa yaz çıkar.ya da tarif ederm nerede oturduğunu söylersen..
gunaydın herkese:) ve bebıslerınıze .
5 tane test yaptırdım . tıroıd hormon ıdrar seker gizli sarılık vs .. hepsı temız cıktı sukurler olsunnn . tam 13 gun sonra gıdecegız bıdaha . ozamana kadar durabılırmıyım bılmıyorum daaa
20 haftadan sonra zaman hıc gecmıyor sankı .. off dogurmak ıstıyorum ben yaaaa
zeytinburnundayım burda mobilyacı varsa daha iyi olur
yok sa kayseriye gidicem ordan alıp yollatcam
banda doktorum 27 temmuz da doğum dedi senle aramızda 3 gün var
çok şükür iyi çıkmış işte :)
az kaldı çok şükür az daha sabır 35.de doğsa yeter
:)zeytinburnunda bildiğim yok ..ama kayseri gidip göndermek daha uzak değil mi ve daha masaraflı
zeytinburnunda en fazla iki vesaitr canım ..
bebegım bna dr cugum dedı kı . senın en gec 24 unde dogum yapman lazım . 4 temmuzdan ıtıbaren dogum bekleyeceksın . 37 haftda bebek mıyadını doldurur dedı ..ne dogum cantası hazıradım ne kıyafetlerını yıkadım ayy üşengec mıyım neyım yoksa erken dye mı yapasım gelmıyooo
miniciğim kusura bakma cnm şimdi ancak gördüm yarın güya eminönüne gitcektim, eşim "annemsiz tek başına bu halinle gitme diye buyurunca, bende el mahkum kayınvalidemin keyfine kaldım.... oda maşallah her niyetlendiğimizde hastalanıyo ,yarında gidemiyorum afffffff.... sinirlerim 300-500 anlıycannn .....neyse artık hayırlısı...
linki verdim cnm...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...li-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar-7.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?