- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.301
haklısın canım da benim eşim zaten hergün dşardayım gece gündüz gidemem diyor
ilk çocuk olunca birazda acemiyiz eşim gezip fiyat almayıda sevmiyor
kayseride doğum yapcam ben ordan kargoluyorlar biizm eşyalarda öyle geldi düğünde
o zaman tamam canım hayrlı olsun:)
ilknu sana bi şey sorucam geçen gün doktora gidecektn bebek kasıklarımda diyrdun doktora sordun mu merak ettmde benim ki de hala öle hep aşagıda hissedyrm..
sorun muymuss benm kontorlume daha 15 gün var ya...
sLM kızlarrr nasılsınızz bis doktordan geldikk oğluşumla buluştuk kocaman olmş benim oglum1.500 kilo olmuşş doktor dio maşallah gelişimi falan cok güsel dio cok hareketli kıpır kıpır bi bebek bu dio hiç durmuo yerinde dio :))) ayy yesin annesi onuuu
gunaydin kizlar ve guzel bebislerrrr, dun seker yuklememiz vardi. Sabah ac karna gittigim icin oglusum da uyuyordu bize hc poz vermedi arkasini donmus yatiyordu yuzunu goremedik bu sefer. Hersey haftasiyla uyumlu cikti,961 gr olmusuz:) seker sonucumda once 82, 1 saat sonrada 106 cikti. Baska tahlillerde yapildi onlarin sonucunu bekliyorum o zaman doktorumla konuscam. Seker sonucum sizce nasil, cogu arkadas yaptrdigi icin bnden daha tecrubelidir bu konuda.
maaşallah nazar değer vallahi
ne yiyorsun ne içiyorsun
benimkide küçücük
haklısın canım da benim eşim zaten hergün dşardayım gece gündüz gidemem diyor
ilk çocuk olunca birazda acemiyiz eşim gezip fiyat almayıda sevmiyor
kayseride doğum yapcam ben ordan kargoluyorlar biizm eşyalarda öyle geldi düğünde
aboooooooooocanım niye yıkıyorsunuzki kıyafetlerini yeni olduğu belli olmuyor
ben çantası haricinde içindekilerin hepsine aldım pijamama kadar
bi bebek bezi ve beberonu şunu bunu kaldı onuda kayseride alcam
uçağa fazla yük etmek istemiyorum almazlar zaten
sordum canım kız bebekleri aşağıda oluyormuş 6,5 ken yukarı çıkıyormuş benim bi midemde bide altta oynuyor
bir ayağı biri eli diyorum
sonra aşağıya iniyormuş doğum için
kıyafetlerin yeni olduğu belli olmuyor ama onun cildi çok hassas oluyor ya bi yıkamak gerekiyor ve extra durulama şart sonrada ütüle kaldır annesi
saol canım benm ki erkek ya hep aşagıda hiç midem de hisstemedm sorduğum da doktr ayaklarını uzatmıs demişti ama yine tedirgin oluyrm tabi ...bu gittiğimde tekrar bi sorucam ..
sLM kızlarrr nasılsınızz bis doktordan geldikk oğluşumla buluştuk kocaman olmş benim oglum1.500 kilo olmuşş doktor dio maşallah gelişimi falan cok güsel dio cok hareketli kıpır kıpır bi bebek bu dio hiç durmuo yerinde dio :))) ayy yesin annesi onuuu
benn hamile kaldıgımdan beri inanırmısınız hiç kilo almadımmmm bide üstüne 4 kilo werdim
Kızlar herkes ve bebişleri iyidir umarım,
Benim sise bi sorum olcaktı
Ben bu hafta güneş kremi almayı düşünüyorum,cildimde daha lekelenme olmadı çok şükür ama artık havalar ısınmaya başladı,kullanan var mı hangi kremi öneriyorsunuz,ben biraz araştırdım doktorum sebamed önerdi biraz yağlı bi kremmiş ama benim cildim zaten çok kurudur yazın bile kremsiz duramam,sizin önerileriniz nelerdir...:26:
Ben doktora sormadım sirinceye gezmeye gittim hakiki zeytin yağlı kremler var onlardan aldım tüm vücuduma ondan sürüyorum yuzumede eczanelerdede var zeytin yağlı kremler dalan in d,olive si fiyatida çok uygun 3 lira gibi bisey tam bilmiorum tavsiye ederim
Ben doktora sormadım sirinceye gezmeye gittim hakiki zeytin yağlı kremler var onlardan aldım tüm vücuduma ondan sürüyorum yuzumede eczanelerdede var zeytin yağlı kremler dalan in d,olive si fiyatida çok uygun 3 lira gibi bisey tam bilmiorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?