2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım yorumun için,bu sebamed 50 faktör bebişler için de kulanılabiliyo mu bi bilgin var mı canım...

walla :))) ne bulsak yiyoruzz ama en cok meyve yiyoruzz biss ve benn hamile kaldıgımdan beri inanırmısınız hiç kilo almadımmmm bide üstüne 4 kilo werdim

karabocuq ...

maşallah, aman nazar değmesin.... bende c.tesi gitmiştim dr yani 27 hafta 3 günlükken boyu 39cm kilosu 1223 gr demişti drumuz...ama ben çok kilo aldım ve almayada devm ediyorum 52 ile hamile kalmıştım şimdi tartının üstüne çıkmaya korkar oldum en son 64,5 tum. ama canım kızım büyüsünde hiç önemli değil ... gerçi normal doğum istiyorum ne kadar az kilo alırsam okadar iyi olurmuş...sen kilo almamak için özel bişey yapıyormusun...

walla :))) ne bulsak yiyoruzz ama en cok meyve yiyoruzz biss ve benn hamile kaldıgımdan beri inanırmısınız hiç kilo almadımmmm bide üstüne 4 kilo werdim

miniciğimmm,
öncelikle dr seni gördüğü için tavsiyesine uy...ben yaz kış güneş kremi kullananlardanım...güneş olsada olmasada kremsiz çıkmam diyenlerdenim...benim cildim yağlı olduğu için kullandığım güneş kremleri çok yağlıysa isilik yaptı...şuan hamilton 50 faktörlüğünü kullanıyorum çokta memnunum...ama senin cildin kuruymuş çok yağlı kremlerin sana bir zararı olmaz heralde...sen yinede alırken eczaneye sor istersen onlarında bu konuda güzel tavsiyeleri olabiliyor....

Şirince bana çok çok yakın, güzel yerdir zeytinyağlı ürünler hep güzel olur zaten ...

ben de 27artı 4te gittim, 1215 gr kilo ve 37 cm boy. ben de epey kilo aldım :18: nasıl oldu hiç bilmiyorum
doktor bebişin bir hafta önden gittiğini söyledi, iri bebek olabilir diye günaşırı aldığım kalsiyum hapını kesti.
bebeğin gelişiminin iyi olması güzel. güzel de, bu rutinde giderse bi de onu doğurmak var..:18:
az önce yürüyüş yaparken bunu düşündüm. normal doğum istiyorum, 200-300 gram bile çok farkeder.
böyle sipariş verir gibi olacak ama, 3-3,5 kilo arası doğsa benim için idealdir

benimde 1 hafta önden gidiyor bebeğimin gelişimi...ben ferrevit ve gynoferon kullanıyorum günde 1 kez olmak üzere ve kramplar için magvital verdi doktorum...sen hangi ilaçları kullanıyorsun...seninle aynı zamanlarda doğuracağız galiba cena dediğin gibi sipariş verir gibi olacakta 3-3,5 kilo doğsalar iyi olur tabii normal doğum yapmaya düşünen anneler için

Saol canım teşekkür ederim yine de doktorun önerisine uysam iyi olur, şimdi internetten araştırıyorum fiyatları genelde uygun zaten sebamedin...

Şirince bana çok çok yakın, güzel yerdir zeytinyağlı ürünler hep güzel olur zaten ...
Selçuktasın heralde çok şanslısın bende fırsat buldukça gidiyorum bu pazar yine adadaydım ordandan meryem ana sonra izmir e geri geldim ama şirinceyi çok severim bide oranın zeytin yağı hakikatten çok güzel

ben ferrum fort kullanıyordum, günde bi tane. kan değerlerim biraz düşük çıkmış.
doktorum ferro sanol yazdı, günde iki defaya çıkardı. ama onu kullanamıyorum, çok fena mide bulantısı ve çarpıntı yaptı.
arayıp söylicem. o yüzden ferrum forta devam etmeye başladım, ondan alıyorum 2 tane.

doktor kalsiyum için günde 2 bardak süt içmen yeterli dedi, süt de fena midemi bulandırır hiç içemem.
söyleyince bana osteocare diye bi ilaç yazdı. kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitamini kompleksi.
gün aşırı alıyordum onu da.. ama dediğim gibi bebek iri olacak dedi, bıraktırdı osteocare'i.

bi de bu gidişimde magnorm diye bi ilaç yazmış, magnezyum. ama ( elhamdülillah, şeytan kulağına kurşun)
hiç kramp olmuyor. ben de içmiyorum. ama yine de almak mı gerek acabaa :44:

Merhaba kızlar
bugün bir konu aklıma geldi, belki birçoğumuzun aklına gelmez ama bebek doğduktan sonra en azından ilk 6 ay birçok tehlikeyle karşı karşıya. ani bebek ölümleri ve benzeri şeyler yaşanabiliyor. Elimizden geldiğince bu konuda bir şeyler yapabilmek adına çeşitli önlemler alabiliriz. o nedenle bebeğimizi yatıracağımız yatakların sağlıklı ortopedik olması, görüntüsünden daha önemli. kemik gelişimi için en azından.bebeklerimizin cildi de çok hassas olduğundan %100 pamuklu organik ürünleri tercih etmemiz gerekecek. yazın sinek çok oluyor cibinlik kullanmamız gerekecek. sonra bebeklerimiz çok kusabilir Allah korusun uykusunda bile olabilirmiş. güvenlikli yastıklar var onlardan da tedarik etmemiz gerekecek. belki bu değindiklerim tatsız konular ama çok önemli.birbirimizi bu konularda da uyaralım önlemler alalım...

Yastık örnekleri: Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
Sevi Bebe Boğulmayı Önleyici Yastık | Sevi Bebe Yastık ve Yorganlar | Hizlial.com

cena, benimde krambım 2-3 kez filan oldu bende çok olmuyor diye düzenli içmiyorum magvitali(magnezyum tozunu) ama doktorum her gidişimde soruyor? bende içmemekle hata mı yapıyorum acaba diyorum...doktorlarımıza güvenip verdiği ilaçları içmemizde fayda olacak galiba

canım benimde mide bulantılarım yanmam artmıştı reflü çıktı oligofer şurup olanını kullanıodum değiştirdi doktor banada ferro sanol hap verdi ferro sanol midede değil ince bağırsakta çözülüyor miden başka sebepten rahatsızdır doktoruna sor bence

saol canm tşk ederis seninde bebişne maşallah.allahım saglıcakla kucaklarımza almayı nasip eder inş.valla kilo almamak için özel yaptgm bişey yok aksine agzım hiç boş durmuo ama az yıyorum sık yıyorm bide beyaz ekmek yiyemiorm hamle kaldıgımdan beri kepekli ekmek yiyorm belki ondandır hergün mutlaka yürüyüşümü yapıorum canm

Arkadaslar bugun dr a gittim cok sukur guzel gecti Allahima sukur bir sorun yok bebegimle ilgili fakat, dr um sezeryana karsi oldugu icin bana hic bir sansimin olmadigini normal dogum yapabilecegimi soyledi. ben cok israr ettim korkuyorum ilkindede korkdugum icin sezeryan oldugumu soyleyince daha cok ustume geldi. saglikli olani normal dogumdur adi ustunde dedi. ve doguracagin gunu bekleyecegiz sezeryan gerekirse zaten mudahale edecegiz ama gerekmezse normal normal doguracaksin dedi. Ayyy kizlar cok korkuyorum ben yaaa vallahiiii ayy ben cikaramam dedim guldu merak etme ben sana yardim ederim demezmi gicik oldum iyice:2: napicam ben yaaa

hamilelikten önce 3 ay folik asit kullandım.şimdi 7. aydayım.
ve her gün bir tane bile olsa ilaç alıyorum ya, sanırım sıkıldım. :120:
ama haklısın, magnezyumu alayım bundan sonra. zaten şurada doğuma ne kaldıı

doktorum da, ilacı yazarken söylemişti bağırsakta çözünüyor diye.
bende mide bulantısı sıkıtısı yok uzun zamandır. ilacı içtikten yaklaşık bir saat sonra bulantı başlayınca ona yordum.
dün de, gece yatmadan aldım ilacı, uykuda olucam diye. inan defalarca uyandım, midem dönüyordu. bilmiyorum yaa..

ayy kıss ben saten tombiş bişeydim hep diodum ay ben hamile kalınca kesin basket topu gibi bişey olcam diodum ama cok şükür kilo almadım bebişim aaldıı kiloyuu

hıhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…