- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.321
canım bende sebamed kullanıyorum 50 factor hemde hamıle kalmadan oncede onu kullanıyodum guneş lkesi oluyo yuzumde cıldım hassas cunku .fiyatıda ıı markada ıı genelde cılt toktorları sebamed onerıyo zaten bence gonul rahatlıgıyla kullanabılırısn ben cok memnunum.
walla :))) ne bulsak yiyoruzzama en cok meyve yiyoruzz biss ve benn hamile kaldıgımdan beri inanırmısınız hiç kilo almadımmmm bide üstüne 4 kilo werdim
walla :))) ne bulsak yiyoruzzama en cok meyve yiyoruzz biss ve benn hamile kaldıgımdan beri inanırmısınız hiç kilo almadımmmm bide üstüne 4 kilo werdim
Kızlar herkes ve bebişleri iyidir umarım,
Benim sise bi sorum olcaktı
Ben bu hafta güneş kremi almayı düşünüyorum,cildimde daha lekelenme olmadı çok şükür ama artık havalar ısınmaya başladı,kullanan var mı hangi kremi öneriyorsunuz,ben biraz araştırdım doktorum sebamed önerdi biraz yağlı bi kremmiş ama benim cildim zaten çok kurudur yazın bile kremsiz duramam,sizin önerileriniz nelerdir...:26:
Ben doktora sormadım sirinceye gezmeye gittim hakiki zeytin yağlı kremler var onlardan aldım tüm vücuduma ondan sürüyorum yuzumede eczanelerdede var zeytin yağlı kremler dalan in d,olive si fiyatida çok uygun 3 lira gibi bisey tam bilmiorum tavsiye ederim
bende c.tesi gitmiştim dr yani 27 hafta 3 günlükken boyu 39cm kilosu 1223 gr demişti drumuz...ama ben çok kilo aldım ve almayada devm ediyorum 52 ile hamile kalmıştım şimdi tartının üstüne çıkmaya korkar oldum en son 64,5 tum.ama canım kızım büyüsünde hiç önemli değil ... gerçi normal doğum istiyorum ne kadar az kilo alırsam okadar iyi olurmuş...sen kilo almamak için özel bişey yapıyormusun...
ben de 27artı 4te gittim, 1215 gr kilo ve 37 cm boy. ben de epey kilo aldım :18: nasıl oldu hiç bilmiyorum
doktor bebişin bir hafta önden gittiğini söyledi, iri bebek olabilir diye günaşırı aldığım kalsiyum hapını kesti.
bebeğin gelişiminin iyi olması güzel. güzel de, bu rutinde giderse bi de onu doğurmak var..:18:
az önce yürüyüş yaparken bunu düşündüm. normal doğum istiyorum, 200-300 gram bile çok farkeder.
böyle sipariş verir gibi olacak ama, 3-3,5 kilo arası doğsa benim için idealdir
miniciğimmm,
öncelikle dr seni gördüğü için tavsiyesine uy...ben yaz kış güneş kremi kullananlardanım...güneş olsada olmasada kremsiz çıkmam diyenlerdenim...benim cildim yağlı olduğu için kullandığım güneş kremleri çok yağlıysa isilik yaptı...şuan hamilton 50 faktörlüğünü kullanıyorum çokta memnunum...ama senin cildin kuruymuş çok yağlı kremlerin sana bir zararı olmaz heralde...sen yinede alırken eczaneye sor istersen onlarında bu konuda güzel tavsiyeleri olabiliyor....
Anladım canım önerini dikkate alıcam ama güneşten ve lekelenmeden korur mu bu zeytinyağlı kremler acaba?
Selçuktasın heralde çok şanslısın bende fırsat buldukça gidiyorum bu pazar yine adadaydım ordandan meryem ana sonra izmir e geri geldim ama şirinceyi çok severim bide oranın zeytin yağı hakikatten çok güzelŞirince bana çok çok yakın, güzel yerdirzeytinyağlı ürünler hep güzel olur zaten ...
benimde 1 hafta önden gidiyor bebeğimin gelişimi...ben ferrevit ve gynoferon kullanıyorum günde 1 kez olmak üzere ve kramplar için magvital verdi doktorum...sen hangi ilaçları kullanıyorsun...seninle aynı zamanlarda doğuracağız galiba cenadediğin gibi sipariş verir gibi olacakta 3-3,5 kilo doğsalar iyi olur tabii normal doğum yapmaya düşünen anneler için
ben de 27artı 4te gittim, 1215 gr kilo ve 37 cm boy. ben de epey kilo aldım :18: nasıl oldu hiç bilmiyorum
doktor bebişin bir hafta önden gittiğini söyledi, iri bebek olabilir diye günaşırı aldığım kalsiyum hapını kesti.
bebeğin gelişiminin iyi olması güzel. güzel de, bu rutinde giderse bi de onu doğurmak var..:18:
az önce yürüyüş yaparken bunu düşündüm. normal doğum istiyorum, 200-300 gram bile çok farkeder.
böyle sipariş verir gibi olacak ama, 3-3,5 kilo arası doğsa benim için idealdir
ben ferrum fort kullanıyordum, günde bi tane. kan değerlerim biraz düşük çıkmış.
doktorum ferro sanol yazdı, günde iki defaya çıkardı. ama onu kullanamıyorum, çok fena mide bulantısı ve çarpıntı yaptı.
arayıp söylicem. o yüzden ferrum forta devam etmeye başladım, ondan alıyorum 2 tane.
doktor kalsiyum için günde 2 bardak süt içmen yeterli dedi, süt de fena midemi bulandırır hiç içemem.
söyleyince bana osteocare diye bi ilaç yazdı. kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitamini kompleksi.
gün aşırı alıyordum onu da.. ama dediğim gibi bebek iri olacak dedi, bıraktırdı osteocare'i.
bi de bu gidişimde magnorm diye bi ilaç yazmış, magnezyum. ama ( elhamdülillah, şeytan kulağına kurşun)
hiç kramp olmuyor. ben de içmiyorum.ama yine de almak mı gerek acabaa :44:
ben ferrum fort kullanıyordum, günde bi tane. kan değerlerim biraz düşük çıkmış.
doktorum ferro sanol yazdı, günde iki defaya çıkardı. ama onu kullanamıyorum, çok fena mide bulantısı ve çarpıntı yaptı.
arayıp söylicem. o yüzden ferrum forta devam etmeye başladım, ondan alıyorum 2 tane.
doktor kalsiyum için günde 2 bardak süt içmen yeterli dedi, süt de fena midemi bulandırır hiç içemem.
söyleyince bana osteocare diye bi ilaç yazdı. kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitamini kompleksi.
gün aşırı alıyordum onu da.. ama dediğim gibi bebek iri olacak dedi, bıraktırdı osteocare'i.
bi de bu gidişimde magnorm diye bi ilaç yazmış, magnezyum. ama ( elhamdülillah, şeytan kulağına kurşun)
hiç kramp olmuyor. ben de içmiyorum.ama yine de almak mı gerek acabaa :44:
çok teşekkür ederim canım yorumun için,bu sebamed 50 faktör bebişler için de kulanılabiliyo mu bi bilgin var mı canım...
ay ay, maşallah subhanalallah
nedense sana gıcık olmaya başladım..
karabocuq ...
maşallah, aman nazar değmesin.... bende c.tesi gitmiştim dr yani 27 hafta 3 günlükken boyu 39cm kilosu 1223 gr demişti drumuz...ama ben çok kilo aldım ve almayada devm ediyorum 52 ile hamile kalmıştım şimdi tartının üstüne çıkmaya korkar oldum en son 64,5 tum.ama canım kızım büyüsünde hiç önemli değil ... gerçi normal doğum istiyorum ne kadar az kilo alırsam okadar iyi olurmuş...sen kilo almamak için özel bişey yapıyormusun...
cena, benimde krambım 2-3 kez filan oldu bende çok olmuyor diye düzenli içmiyorum magvitali(magnezyum tozunu) ama doktorum her gidişimde soruyor? bende içmemekle hata mı yapıyorum acaba diyorum...doktorlarımıza güvenip verdiği ilaçları içmemizde fayda olacak galiba
canım benimde mide bulantılarım yanmam artmıştı reflü çıktı oligofer şurup olanını kullanıodum değiştirdi doktor banada ferro sanol hap verdi ferro sanol midede değil ince bağırsakta çözülüyor miden başka sebepten rahatsızdır doktoruna sor bence
ayy kıss ben saten tombiş bişeydim hep diodum ay ben hamile kalınca kesin basket topu gibi bişey olcam diodum ama cok şükür kilo almadım bebişim aaldıı kiloyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?