- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.341
Arkadaslar bugun dr a gittim cok sukur guzel gecti Allahima sukur bir sorun yok bebegimle ilgili fakat, dr um sezeryana karsi oldugu icin bana hic bir sansimin olmadigini normal dogum yapabilecegimi soyledi. ben cok israr ettim korkuyorum ilkindede korkdugum icin sezeryan oldugumu soyleyince daha cok ustume geldi. saglikli olani normal dogumdur adi ustunde dedi. ve doguracagin gunu bekleyecegiz sezeryan gerekirse zaten mudahale edecegiz ama gerekmezse normal normal doguracaksin dedi. Ayyy kizlar cok korkuyorum ben yaaa vallahiiiiayy ben cikaramam dedim guldu merak etme ben sana yardim ederim demezmi gicik oldum iyice:2: napicam ben yaaa
bana kalırsa çok kasıyorsun kendini.. doğumdan çoğumuz, hatta hepimiz korkuyoruz.
korktuğumuz şey, daha önce yaşamamış olmamız. insan bilmediğinden korkuyor.
bi de herkes kötü kötü doğum hikayeleri anlatıyor sorumsuzca.. ah şöyle zor oldu, vay böyle uzun sürdü. ah o ağrılaaar
bilerek bilmeyerek millete korku tohumları ekiliyor. ama herkesin bünyesi farklı. yani elbette ağrısı sızısı olacak. ama benim düşüncem;
sonuçta bunun ''doğal''bi süreç olduğu. yani yüzyıllardır kadınlar doğuruyor.. hem şimdi epidural denen bi alternatif de var.. ar
nefes egzersizleri ve daha nice avantajlar.. bence kendini şimdiden bu kadar şartlama.. doktorunun dediği gibi, zorunluluk durumunda zaten
sen istemesen de sezeryan olacak. bi de bence doğum kader. yani Allahın iradesi. normal doğacaksa doğacak.. engelleyemeyiz..
ama sen illa ben korkuyorum dersen.. mümkün değil dersen sezeryancı doktor çoooook.
Tesekkur ederiz teyzesiii:))Günaydın canım, maşallah oğluşuna,sonuçların bildiğim kadarıyla gayet güzel çıkmış canım,değer olarak normali 140 ın altında olması gerekiyordu.Dolayısıyla senin sonuçların gayet güzelll
merhabalar herkese sevgili anne adayları çatlaklarınız başladı mı??????
Ayy canim maasallah bebisine.Ya canim su nasil kilo almadiginda bahsedermisin ne yiyosun ne yemiyorsun mesela ayy vallahi cok imrendim ben cok kilo aliyorum durduramiyorum kendimi. Lutfen yazarmisin menunde ne var ne yok.
saol canm tşk ederis seninde bebişne maşallah.allahım saglıcakla kucaklarımza almayı nasip eder inş.valla kilo almamak için özel yaptgm bişey yok aksine agzım hiç boş durmuo ama az yıyorum sık yıyorm bide beyaz ekmek yiyemiorm hamle kaldıgımdan beri kepekli ekmek yiyorm belki ondandır hergün mutlaka yürüyüşümü yapıorum canm
Ayy canim maasallah bebisine.Ya canim su nasil kilo almadiginda bahsedermisin ne yiyosun ne yemiyorsun mesela ayy vallahi cok imrendim ben cok kilo aliyorum durduramiyorum kendimi. Lutfen yazarmisin menunde ne var ne yok.
benım mıdem cok agrıyor yaa 3 gundur yemek yedıkten sonra hep mıdem bulanıyor sebebını bılen var mı ?
benmi canım
Aramizda kilo almayan bir tek sen varsin zannedersem
ağlıcam yaaaaaaaaaaaaa 50yle hamile kaldım 62 kilyorum
benmi canım
şükran kopal canım opr.dr kadın doğum uzmanı belki senin bilgin yoktur hakan beyi secme sansım olmasına sevindim ama randevümü perşembe akşam 19:45 e verdiler orda olurmu bilmiorum
Canim yaa ben senin resmini gordum zaten cok zayifsin alsanda emin ol cok kolayca verebilecek bir fizige sahipsin bence sen hamileligin tadini cikar
Canim yaa ben senin resmini gordum zaten cok zayifsin alsanda emin ol cok kolayca verebilecek bir fizige sahipsin bence sen hamileligin tadini cikar
benım mıdem cok agrıyor yaa 3 gundur yemek yedıkten sonra hep mıdem bulanıyor sebebını bılen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?