2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah annıslere ve bebıslerıne bende bu gun saglık ocagına gıtıım bende kılo almamısım cok sasırdım valla kızlar hosuma gıttı cok ama ıns bebişim alıodur kılo 1 ay once almıodu kılo kucuktu bu arada ılacları kullanın arkadaslar bende decavıt,ferrum fort ve magvıtal kullanıyorum eger ıkı gun ıcmessem magvıtalı bacaklarıma kramp gırıo uykumdan uyarıo benı valla bıde osdevıtakalsıyum) kullanıyodum ama alerjık yaptı kasıntı yaptı ıkı gunde bır ıcıyorum onuda

bana kalırsa çok kasıyorsun kendini.. doğumdan çoğumuz, hatta hepimiz korkuyoruz.
korktuğumuz şey, daha önce yaşamamış olmamız. insan bilmediğinden korkuyor.
bi de herkes kötü kötü doğum hikayeleri anlatıyor sorumsuzca.. ah şöyle zor oldu, vay böyle uzun sürdü. ah o ağrılaaar
bilerek bilmeyerek millete korku tohumları ekiliyor. ama herkesin bünyesi farklı. yani elbette ağrısı sızısı olacak. ama benim düşüncem;
sonuçta bunun ''doğal''bi süreç olduğu. yani yüzyıllardır kadınlar doğuruyor.. hem şimdi epidural denen bi alternatif de var.. ar
nefes egzersizleri ve daha nice avantajlar.. bence kendini şimdiden bu kadar şartlama.. doktorunun dediği gibi, zorunluluk durumunda zaten
sen istemesen de sezeryan olacak. bi de bence doğum kader. yani Allahın iradesi. normal doğacaksa doğacak.. engelleyemeyiz..

ama sen illa ben korkuyorum dersen.. mümkün değil dersen sezeryancı doktor çoooook.

Ayy canim maasallah bebisine. Ya canim su nasil kilo almadiginda bahsedermisin ne yiyosun ne yemiyorsun mesela ayy vallahi cok imrendim ben cok kilo aliyorum durduramiyorum kendimi. Lutfen yazarmisin menunde ne var ne yok.

Canim ben ilk bebegimi sezeryanla dogurdum o yuzden ikincisi normal olmaz diye biliyorum. ilkinde Turkiyedeydim simdi Danimarkadayim ve hic bir secenegim yok.:18:

Bende eskiye gore abartili bir sekilde yemiyorum ama ister istemez kilo aldim tam 7.5 kilo. Cok kafama takmiyrm bebisimi kucagima aliyim hepsini veririm nasilsa

Tesekkur ederiz teyzesiii:))
merhabalar herkese sevgili anne adayları çatlaklarınız başladı mı??????

Benim karnim degil ama goguslerim catladi kremledigim halde

Ayy canim maasallah bebisine. Ya canim su nasil kilo almadiginda bahsedermisin ne yiyosun ne yemiyorsun mesela ayy vallahi cok imrendim ben cok kilo aliyorum durduramiyorum kendimi. Lutfen yazarmisin menunde ne var ne yok.

şaka bi yana.. hamilelikte kilo alımı bana kalırsa, beslenme ve egzersizden ziyade bünyeyle alakalı bi mesele.
yani senin genlerinde varsa, koca bi koyun da yesen yemekte yine almıyorsun ya da az alıyorsun.
ama varsa dna'nda, su içsen yarıyor demeleri doğru..

ben tatlı yemiyorum, neredeyse hiç. abur cubur çook oldu yemeyeli. hamurişi yapmıyorum, dışardan da almıyorum.
ekmek günde birkaç dilim. tamam, hareketli değildim, düzenli yürüyüş yapmıyordum birkaç güne kadar.
ama bu yemekle 8-9 kilo nasıl alınır? bence bu yeme düzeninden çok, annemin genlerini almamdan kaynaklanıyor. kendisi ''adile naşit'' tipindee

Son düzenleme:

Merhabalaaar, biz bugün sonunda beğendiğimiz lohusa takımını aldık. Özellikle biraz kendimi toparladıktan sonra giyebileceğim ekru renkte bişiler arıyordum, ziyarete falan gelenleri karşılarkende giyebileceğim sonunda buldum. Yanlız bi tavsiye http://www.pijamadunyasi.com.tr den bakın bence, biz biraz kazık yedik bu konuda Bu sitede daha ucuz tüm pijamalar

Aramizda kilo almayan bir tek sen varsin zannedersem

walla diorum ya hiçbişeyi kısıtlamıorum aklınagelen herseyı yıyorum ama fazla yıyemıorum az yıyorum isteyrek degıl az yeme istegm oluyo az ama sık yıyorum herseyıde yıyorum dıorum ya normalde kilolu birym istesem kilo veremem :))) ama oğlum sagolsun ne yesem direk kendine alıo

şükran kopal canım opr.dr kadın doğum uzmanı belki senin bilgin yoktur hakan beyi secme sansım olmasına sevindim ama randevümü perşembe akşam 19:45 e verdiler orda olurmu bilmiorum

Acaba Şükran Hanımla randevunuz nasıl geçti benim de gelecek cuma randevum var.

benım mıdem cok agrıyor yaa 3 gundur yemek yedıkten sonra hep mıdem bulanıyor sebebını bılen var mı ?

zeynep bende aynı hatta dün kustum gün boyu bişey yiyemedim doktor zantac kullan dedi günde 2 defa kullanabilirsin dedi.gaviscon u dedim sen zantac ı kullandedi.türkiyedeki doktorumla henüz görüşmedim. ne yesem midem yanıyor geceleri uyuyamıyorum. şimdi böyleysem sonlara doğru nasıl olurum bilemiyorum.neyseki oğlumuz iyi 1 kilo olmuş bayağıda hareketli dedi doktor. kilo sorunundan vazgeötim midem bir iyi olsun kiloyu sonrada veririm ya diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…