- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.361
valla yaa!!!
ilknu34 bir,
karabocuq iki..
siz tam oklavalıksınız
ne baskı ne baskı bacım geberıyorum resmen 2 kasık yemek yıyorum haydıı lavobaya kusmaya . o bana baskı yaparsa ben onu nasıl doyuracagımmmbenımde cok yanıyo agzıma gelıo bazen yedıklerım yaabebegın mıdeye yaptıgı baskıdan oluyormus cnm
lay lay lalalayyy :) 60 ıle hamıle kaldım 74 kıloyum senı kılomla doverım ama sukur 170 boyum var yoksa napardımmağlıcam yaaaaaaaaaaaaa 50yle hamile kaldım 62 kilyorum
bende 60 la hamiş kalmıstım sımdı 72 kıloyuama bebişim zayıf ıste keske ben almayaydım da o alaydı bakalım yarın ne olucak kılo almısmı bebıs bakıcaz bunlar alınması gereken normal kılolar zaten 15 kıloya kadar yolu var arkadasımın kardesı 22 kılo aldı sezeryanla dogurdu amelıyatın ertesı gunu 12 kılo fazlalıgı vardı ıkı ay once dogum yaptı o sure ıcınde de 18 kılo verdı dusunun artık eskısınden daha zayıf yanı
bende 60 la hamiş kalmıstım sımdı 72 kıloyuama bebişim zayıf ıste keske ben almayaydım da o alaydı bakalım yarın ne olucak kılo almısmı bebıs bakıcaz bunlar alınması gereken normal kılolar zaten 15 kıloya kadar yolu var arkadasımın kardesı 22 kılo aldı sezeryanla dogurdu amelıyatın ertesı gunu 12 kılo fazlalıgı vardı ıkı ay once dogum yaptı o sure ıcınde de 18 kılo verdı dusunun artık eskısınden daha zayıf yanı
ne baskı ne baskı bacım geberıyorum resmen 2 kasık yemek yıyorum haydıı lavobaya kusmaya . o bana baskı yaparsa ben onu nasıl doyuracagımmmzaten cok da umrundaydı ya oglumun haha .. benımkısı farklı bı cocuk olcak herhalde o kadar sarkı muzık dınlettırıyorum hıcc umrunda bıle degıll .. ama hurremı ızlerken benımkısı tepık tepık atıyooo
lay lay lalalayyy :) 60 ıle hamıle kaldım 74 kıloyum senı kılomla doverım ama sukur 170 boyum var yoksa napardımm
kızlarrrrr bolll bolllll meyve yiyin bebeginizin kilo almasını istiosanızzzzz
arkadasım yanma falan yok bende dırekt agrıyor sankı yumruk atıyrlar karnıma gece gunduz hıc farketmez .. drumla henuz bu durumu paylasmadım bakalım ne dıyecek ılac kullanmakta ıstemıyorum aman aman cok hareketlı bı bebek degıl benımkısı kafasına gorezeynep bende aynı hatta dün kustum gün boyu bişey yiyemedim doktor zantac kullan dedi günde 2 defa kullanabilirsin dedi.gaviscon u dedim sen zantac ı kullandedi.türkiyedeki doktorumla henüz görüşmedim. ne yesem midem yanıyor geceleri uyuyamıyorum. şimdi böyleysem sonlara doğru nasıl olurum bilemiyorum.neyseki oğlumuz iyi 1 kilo olmuş bayağıda hareketli dedi doktor. kilo sorunundan vazgeötim midem bir iyi olsun kiloyu sonrada veririm ya diye düşünüyorum.
ne baskı ne baskı bacım geberıyorum resmen 2 kasık yemek yıyorum haydıı lavobaya kusmaya . o bana baskı yaparsa ben onu nasıl doyuracagımmmzaten cok da umrundaydı ya oglumun haha .. benımkısı farklı bı cocuk olcak herhalde o kadar sarkı muzık dınlettırıyorum hıcc umrunda bıle degıll .. ama hurremı ızlerken benımkısı tepık tepık atıyooo
lay lay lalalayyy :) 60 ıle hamıle kaldım 74 kıloyum senı kılomla doverım ama sukur 170 boyum var yoksa napardımm
sorunda orda aşağıdaki kiloyla kızımın kilosu aynı nerdeyse 20 grm fazla
5 günlük yemek listemi yazayım
pazartesi çarşamba = ıspanak yoğurtlu
salı perşembe = yeşil fasülye yoğurtlu
öğlen yemeklerinde haftanın 5 günü bunları yiyorum ama tık yok kilo almıyor bebem
ekmekde eskiden günde 1 ,5 anca yerdik şimdi 3 yiyoruz
kalçalar aldı başını gidyorrrrrr
benımde bebıs zayıf canım ya 929 gr 27 haftalıgım ustelık doktor 2 bucuk kıloya dogurursun dedı ınsallah okadar alır valla ben 1800 gr doğmusum ya benden cekerse ay nasıl tutucam ben bu kızı okadar kucuk olursa
kız kbakmayın canınız çekmesin muz çağla badem erik portakal yemediğim meyve yok
ama yok almıyor bünye meselesi annemde çok kilo almış zayıf doğurmuş :26:
5 günlük yemek listemi yazayım
pazartesi çarşamba = ıspanak yoğurtlu
salı perşembe = yeşil fasülye yoğurtlu
öğlen yemeklerinde haftanın 5 günü bunları yiyorum ama tık yok kilo almıyor bebem
ekmekde eskiden günde 1 ,5 anca yerdik şimdi 3 yiyoruz
kalçalar aldı başını gidyorrrrrr
:
hamur işinden uzak durun. doktorum diyor ki, unlu mamullerin bebeğe hiiiç faydası yok..bende 60 la hamiş kalmıstım sımdı 72 kıloyuama bebişim zayıf ıste keske ben almayaydım da o alaydı bakalım yarın ne olucak kılo almısmı bebıs bakıcaz bunlar alınması gereken normal kılolar zaten 15 kıloya kadar yolu var arkadasımın kardesı 22 kılo aldı sezeryanla dogurdu amelıyatın ertesı gunu 12 kılo fazlalıgı vardı ıkı ay once dogum yaptı o sure ıcınde de 18 kılo verdı dusunun artık eskısınden daha zayıf yanı
bak, kaşınma.. seni de alırım kara listeyeene oluyo kızlar kılo olayına mı gırdınız :) bende 50 kıloyum suan ama 8 kilo aldım :) baskada alamadım valla
valla yaa!!!
ilknu34 bir,
karabocuq iki..
siz tam oklavalıksınız
kızlar ben kek yaptım da şimdi canım çekti :) konuyla alakasız oldu amasiz keki kaç dk pişiriyorsunuz ? ne kadr pişirmeliyim?
Canim guzel besleniyorsun maasallah ama anlamadigim 1,5 ekmekmi dilimmi? ayol dedigin dilimse ben her ogun yiyorumvallahi senin gibi olsam ben neler neler yerim canim acayip tatlilar istiyor kendimi zor turuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?