2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende 60 la hamiş kalmıstım sımdı 72 kıloyu ama bebişim zayıf ıste keske ben almayaydım da o alaydı bakalım yarın ne olucak kılo almısmı bebıs bakıcaz bunlar alınması gereken normal kılolar zaten 15 kıloya kadar yolu var arkadasımın kardesı 22 kılo aldı sezeryanla dogurdu amelıyatın ertesı gunu 12 kılo fazlalıgı vardı ıkı ay once dogum yaptı o sure ıcınde de 18 kılo verdı dusunun artık eskısınden daha zayıf yanı

benımde cok yanıyo agzıma gelıo bazen yedıklerım yaa bebegın mıdeye yaptıgı baskıdan oluyormus cnm
ne baskı ne baskı bacım geberıyorum resmen 2 kasık yemek yıyorum haydıı lavobaya kusmaya . o bana baskı yaparsa ben onu nasıl doyuracagımmm zaten cok da umrundaydı ya oglumun haha .. benımkısı farklı bı cocuk olcak herhalde o kadar sarkı muzık dınlettırıyorum hıcc umrunda bıle degıll .. ama hurremı ızlerken benımkısı tepık tepık atıyooo

ağlıcam yaaaaaaaaaaaaa 50yle hamile kaldım 62 kilyorum
lay lay lalalayyy :) 60 ıle hamıle kaldım 74 kıloyum senı kılomla doverım ama sukur 170 boyum var yoksa napardımm

sorunda orda aşağıdaki kiloyla kızımın kilosu aynı nerdeyse 20 grm fazla
5 günlük yemek listemi yazayım
pazartesi çarşamba = ıspanak yoğurtlu
salı perşembe = yeşil fasülye yoğurtlu

öğlen yemeklerinde haftanın 5 günü bunları yiyorum ama tık yok kilo almıyor bebem
ekmekde eskiden günde 1 ,5 anca yerdik şimdi 3 yiyoruz
kalçalar aldı başını gidyorrrrrr

benımde bebıs zayıf canım ya 929 gr 27 haftalıgım ustelık doktor 2 bucuk kıloya dogurursun dedı ınsallah okadar alır valla ben 1800 gr doğmusum ya benden cekerse ay nasıl tutucam ben bu kızı okadar kucuk olursa

benim boyumda 172 50yle hamile kaldım

arkadasım yanma falan yok bende dırekt agrıyor sankı yumruk atıyrlar karnıma gece gunduz hıc farketmez .. drumla henuz bu durumu paylasmadım bakalım ne dıyecek ılac kullanmakta ıstemıyorum aman aman cok hareketlı bı bebek degıl benımkısı kafasına gore

ben her hafta bır kılo alıyodum cnm sımdı menumu degıstırdım az az sıksık yıyorum gunumun 3 ogunu meyve bı ogunu mutlaka sut ceyrek ekmek kahvaltıda ve ceyrek ekmek yıne aksam yemegınde bu arada gunde 2 3 lıtre arası da su ıcıyorum bu gun tartıldım yaklasık 20 gundur hıc kılo almamısım demkkı ıse yarıyor bu yontem dıye dusunuyorum bakalım esas yarın gorucez almısmı almamısmı

kız kbakmayın canınız çekmesin muz çağla badem erik portakal yemediğim meyve yok
ama yok almıyor bünye meselesi annemde çok kilo almış zayıf doğurmuş :26:

yani kızlar aslında cokta zayıf deil bebişleriimiz özellikle son aylarda daha fazla kilo alıyllar diye biliorum ben yani 28 haftalıgız 1.500 kilo bebegim tahminime göreee 3-3.5 arası dogar gibime gelio yani normal bu kilolarda bence tosuncukmu dogracas kıslarr

benımde bebıs zayıf canım ya 929 gr 27 haftalıgım ustelık doktor 2 bucuk kıloya dogurursun dedı ınsallah okadar alır valla ben 1800 gr doğmusum ya benden cekerse ay nasıl tutucam ben bu kızı okadar kucuk olursa

Canim guzel besleniyorsun maasallah ama anlamadigim 1,5 ekmekmi dilimmi? ayol dedigin dilimse ben her ogun yiyorum vallahi senin gibi olsam ben neler neler yerim canim acayip tatlilar istiyor kendimi zor turuyorum

sorunda orda aşağıdaki kiloyla kızımın kilosu aynı nerdeyse 20 grm fazla
öğlen yemeklerinde haftanın 5 günü bunları yiyorum ama tık yok kilo almıyor bebem
:
hamur işinden uzak durun. doktorum diyor ki, unlu mamullerin bebeğe hiiiç faydası yok..
tamamen bizim totoya yerleşiyo
nacizane, ben her sabah yumurta yiyorum. günde birkaç tane ceviz. ve yoğurt.. mutlakaa

ne oluyo kızlar kılo olayına mı gırdınız :) bende 50 kıloyum suan ama 8 kilo aldım :) baskada alamadım valla
bak, kaşınma.. seni de alırım kara listeyee

Canim guzel besleniyorsun maasallah ama anlamadigim 1,5 ekmekmi dilimmi? ayol dedigin dilimse ben her ogun yiyorum vallahi senin gibi olsam ben neler neler yerim canim acayip tatlilar istiyor kendimi zor turuyorum

dilimmi koca ekmek bi öğünde yarım ekmek yiyorum öğlen yarım akşamda yarım 1,5 a tamamlıyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…