- 8 Ağustos 2011
- 12.724
- 15.225
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.401
slm temmuz anneleri, dünden beri bakamadım amma konu geçmiş, kilolardan konuşulmuş bende tam 7 kilo aldım, asıl da bundan sonra alınır diyorlar bakalım kaçla doğuma gidecem .. yataktan falan konuşulmuş bizim bebişin daha ne yatağı ne yorganı ne beşiği ne kıyafeti... hiç birisi yok meydanda.. sanırım çok sıkışacaz alışverişe çıktığımızda, hepsi bir anda nasıl halledilecek bakalım.. gittikçe de ağırlaşıorum.. işim çok zor çooook
Acaba Şükran Hanımla randevunuz nasıl geçti benim de gelecek cuma randevum var.
kızlar bugün doktorlar çalışmıyorlarmıs ben sağlık ocağına 2,tetanoz aşımı vurdurmaya gitmiştim ama çalışmıyorlar.bosuna gitmiş oldum ve tekrar işe döndüm..
evet calısmıyolar ama saglık ocakları acıllere gebelere ve asısı olnlara bakıo benım bıldıgım bende bu gun gıttım yaptırdım herseyımı
Coraspin bildigim kadaryla kan sulandirici bir hap,sen ozel bir sebepten dolayi mi kullaniosun acaba?kızlar coraspin kullanan var mı
Doktorlar bugun grevdeymis cnm,bnmde asil doktor randevum bgndu ama degistrdim gununu bgn calismiyorlar diekızlar bugün doktorlar çalışmıyorlarmıs ben sağlık ocağına 2,tetanoz aşımı vurdurmaya gitmiştim ama çalışmıyorlar.bosuna gitmiş oldum ve tekrar işe döndüm..
yok cnm olmaz zannetmıyuorum zamanı gecmez buyuk ıhtımalle ama keske sorsaydın bı cnm yaa devlet ya orası mecburen bakıyolar yanı
evet canım ben onceden 2 düşük yaşamıştım o yüzden direk coraspin verdi doktorum onu kullanıyorum ama gerçekten gerekli mi gereksiz mi bilemiyorum. son 3 ayda kullanmayın yazıyor prospektüsünde,son 3 aya girdim ama doktor bırak demediCoraspin bildigim kadaryla kan sulandirici bir hap,sen ozel bir sebepten dolayi mi kullaniosun acaba?
kızlar coraspin kullanan var mı
evet canım ben de kullanıyorum sende kan pıhtılaşması testi mi yapıldı?bana doktor test yapmadan verdi önceden 2 düşüğüm var diye.ben de başından beri kullanıyorum ama son 3 ayda kullanılmamalıymış diye duydum ona aklım takıldıben de kullanıyorum cnm.. hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri.. bi de kan sulandırıcı iğnem var her gündoğuma kadar da kullancam maalesef ikisini de.. sen de mi kullanıyorsun??
80 yaşındaki dedesi öldü diye 17 yaşında bir çocuk,devlet grevemi girmiş
merhabalar herkese sevgili anne adayları çatlaklarınız başladı mı??????
Eki Görüntüle 395077
Merhabalaaar, biz bugün sonunda beğendiğimiz lohusa takımını aldık. Özellikle biraz kendimi toparladıktan sonra giyebileceğim ekru renkte bişiler arıyordum, ziyarete falan gelenleri karşılarkende giyebileceğim sonunda buldum. Yanlız bi tavsiye http://www.pijamadunyasi.com.tr den bakın bence, biz biraz kazık yedik bu konudaBu sitede daha ucuz tüm pijamalar
walla diorum ya hiçbişeyi kısıtlamıorum aklınagelen herseyı yıyorum ama fazla yıyemıorum az yıyorum isteyrek degıl az yeme istegm oluyo az ama sık yıyorum herseyıde yıyorumdıorum ya normalde kilolu birym istesem kilo veremem :))) ama oğlum sagolsun ne yesem direk kendine alıo
Yok canım benim başlamadı annemde olmamış inşallah bende de olmaz,ama düzenli olarak lierac kullanmaya çalışıyorum,bir de bebek doğunca yara olmasın diye göğüs uçları için garmastan kullanıyorum 4. aydan beri.Doktorum çok faydasını göreceğimi söyledi...
Canım siteye baktım güzel şeyler var gerçekten linki kaydettim bi ara ayrıntılı bakıcam...
Karabocuq canım bugün senle baya uğraşmışlar sanırım ama kilo bu bünye meselesi,bir de tahminimce dediğin gibi sen kilolu hamile kalmışsın kimse bu ayrıntıya dikkatetmemiş,hatta bence 70 lerin üzerindesin ki 7. ayda hala kilo almadın,seni üzmezsek kilonu paylaşırmısın canım merak ettim...
Bu arada ben yokken ne kadar çok kaynatmışsınız zor okudum hepsini,bi de ayrıca biz de bugün 2. aşımıza gidip sağlık ocağından geri dönenlerdeniz,kapıda bi görevli bugün kapalı dedi biz de döndük ama okuduğum kadarıyla bugün aşılarını yaptıranlar olmuş neyse artık biz de yarın oluruz...
ewet canım kiloluydum 80 ile hamile kaldım :))) iykide almadım penguen gbi olcaktım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?