2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana kalırsa zor değil.. geç kalmış da değilsin.
inan ben iki mağazaya girdim, öyle abartmadan gerektiği adette (8-10 çıtçıtlı badi, 2 tulum, battaniye, birkaç çorap..) kıfafetlerini tamamladım.
çok magazin takılmıyorum bu konuda. yani öyle süslü püslü kıyafetler almam gerekmiyor ilk etapta.
park yatak alıcam ben. onu da öyle çok gezmeye gerek yok. etrafıma arkadaşlara soruyorum, siz nerden aldınız diye. bi yere gidip alırım. birkaç saatlik iş

sana tavsiyem, sen yine de mayısa kalma, ağırlaşmadan bebişin giyeceklerini bu ay hallet.

Son düzenleme:
kızlar bugün doktorlar çalışmıyorlarmıs ben sağlık ocağına 2,tetanoz aşımı vurdurmaya gitmiştim ama çalışmıyorlar.bosuna gitmiş oldum ve tekrar işe döndüm..

kızlar bugün doktorlar çalışmıyorlarmıs ben sağlık ocağına 2,tetanoz aşımı vurdurmaya gitmiştim ama çalışmıyorlar.bosuna gitmiş oldum ve tekrar işe döndüm..

evet calısmıyolar ama saglık ocakları acıllere gebelere ve asısı olnlara bakıo benım bıldıgım bende bu gun gıttım yaptırdım herseyımı

evet calısmıyolar ama saglık ocakları acıllere gebelere ve asısı olnlara bakıo benım bıldıgım bende bu gun gıttım yaptırdım herseyımı

ya şimdi daha da üzüldüm bakkadınlar bize bosuna girmeyn bakmıolar dedi bende girmedim kapısından döndüm:26:herhalede 2.tetanozun zaman geçme gibi bişi olmaz di mi yaa

kızlar coraspin kullanan var mı
Coraspin bildigim kadaryla kan sulandirici bir hap,sen ozel bir sebepten dolayi mi kullaniosun acaba?
Doktorlar bugun grevdeymis cnm,bnmde asil doktor randevum bgndu ama degistrdim gununu bgn calismiyorlar die

Coraspin bildigim kadaryla kan sulandirici bir hap,sen ozel bir sebepten dolayi mi kullaniosun acaba?
evet canım ben onceden 2 düşük yaşamıştım o yüzden direk coraspin verdi doktorum onu kullanıyorum ama gerçekten gerekli mi gereksiz mi bilemiyorum. son 3 ayda kullanmayın yazıyor prospektüsünde,son 3 aya girdim ama doktor bırak demedi

ben de kullanıyorum cnm.. hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri.. bi de kan sulandırıcı iğnem var her gün doğuma kadar da kullancam maalesef ikisini de.. sen de mi kullanıyorsun??
evet canım ben de kullanıyorum sende kan pıhtılaşması testi mi yapıldı?bana doktor test yapmadan verdi önceden 2 düşüğüm var diye.ben de başından beri kullanıyorum ama son 3 ayda kullanılmamalıymış diye duydum ona aklım takıldı

devlet grevemi girmiş
80 yaşındaki dedesi öldü diye 17 yaşında bir çocuk,
ameliyatına katılan 26 yaşındaki kalp-damar doktorunu bıçaklayarak öldürdü.hem de doktorun eşi hamileymiş.çok yazık
doktorlar da greve gitti

merhabalar herkese sevgili anne adayları çatlaklarınız başladı mı??????

Yok canım benim başlamadı annemde olmamış inşallah bende de olmaz,ama düzenli olarak lierac kullanmaya çalışıyorum,bir de bebek doğunca yara olmasın diye göğüs uçları için garmastan kullanıyorum 4. aydan beri.Doktorum çok faydasını göreceğimi söyledi...

Canım siteye baktım güzel şeyler var gerçekten linki kaydettim bi ara ayrıntılı bakıcam...

Karabocuq canım bugün senle baya uğraşmışlar sanırım ama kilo bu bünye meselesi,bir de tahminimce dediğin gibi sen kilolu hamile kalmışsın kimse bu ayrıntıya dikkatetmemiş,hatta bence 70 lerin üzerindesin ki 7. ayda hala kilo almadın,seni üzmezsek kilonu paylaşırmısın canım merak ettim...

Bu arada ben yokken ne kadar çok kaynatmışsınız zor okudum hepsini,bi de ayrıca biz de bugün 2. aşımıza gidip sağlık ocağından geri dönenlerdeniz,kapıda bi görevli bugün kapalı dedi biz de döndük ama okuduğum kadarıyla bugün aşılarını yaptıranlar olmuş neyse artık biz de yarın oluruz...

ewet canım kiloluydum 80 ile hamile kaldım :))) iykide almadım penguen gbi olcaktım yoksa

ewet canım kiloluydum 80 ile hamile kaldım :))) iykide almadım penguen gbi olcaktım yoksa

Valla herkes boğmak istemiş seni kimse de kaç kilosun dememiş,boşver canım bebişin sağlıklıysa sonra verirsin kiloları,bu arada benim kuzenim 75 kiloyla filan hamile kalmıştıhamileliğinde toplam 6 kilo aldı 3 kilo da bebek doğurdu,yani zaten kilolu olduğu için bebeğe gitti kilolar,doğum yaptığında 10 kilo filan verdi ve en bombası doğumdan sonra 6 ay içinde toplam 10 kilonun üzerine toplam 15 kilo daha verdi emzirirken,hepimiz şok olduk ama bebek çok güzel emiyoyodu,kız hayatı boyunca hiç olmadığı kiloda şu an,Yani sana tavsiyem canım az yersem bebek zayıf olur filan diye düşünme , ki zaten hatırladım bebişin şu an 1500 gr dı,doğumdan sonra da emzirirsen baya atarsın fazlalıklarını,bu arada tabi lohusayken ve emzirirken herkesin süt yapar dediği şeyleri yemememiz lazım unutmayalım süt için sadece su yeterli...

seker portakalı,
ıkımızın doğum tarıhı aynı...ne guzel ...
ama buyuk ıhtımalle ben senı gecerım .
maalesef benım erken doğum rıskım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…