- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.421
bugun kızımın odası boyandı.
çok guzeloldu,çok beğendim.
Canım Güle güle kullansın kızın , iyi günlerde inş...
Valla herkes boğmak istemiş senikimse de kaç kilosun dememiş,boşver canım bebişin sağlıklıysa sonra verirsin kiloları,bu arada benim kuzenim 75 kiloyla filan hamile kalmıştıhamileliğinde toplam 6 kilo aldı 3 kilo da bebek doğurdu,yani zaten kilolu olduğu için bebeğe gitti kilolar,doğum yaptığında 10 kilo filan verdi ve en bombası doğumdan sonra 6 ay içinde toplam 10 kilonun üzerine toplam 15 kilo daha verdi emzirirken,hepimiz şok olduk ama bebek çok güzel emiyoyodu,kız hayatı boyunca hiç olmadığı kiloda şu an,Yani sana tavsiyem canım az yersem bebek zayıf olur filan diye düşünme , ki zaten hatırladım bebişin şu an 1500 gr dı,doğumdan sonra da emzirirsen baya atarsın fazlalıklarını,bu arada tabi lohusayken ve emzirirken herkesin süt yapar dediği şeyleri yemememiz lazım unutmayalım süt için sadece su yeterli...
hersey yıolunda ya sukurler olsun .Selam kiZlar doktordan geldik yeni doktorumuz şükran Hanım'dan çok memnun kaldım onunla devam edicem çok ilgilendi herseyimiz iyi çok şükür kan tahlilide yaptık kanımızda çok çıktı ilacı 2 taneden 1 taneye düşürdük gunes kremi kapital önerdi evde bile dursak gunes kremi kullanmamız lazimmis egepol de dogum fiyatını sordum 6dan sonra duran kızların bilgisi yokmuş yarın sabahtan telefonla ogrenicem rahim ağzı ölçümünü düşük tehlikesi olanlara yapıyorlarmış aklıma gelen herseyi sordum
Ben 9 kilo aldım benim çıktı gobisim sırf gobis olsa iyi heryerden kilo aldım:)hersey yıolunda ya sukurler olsun .
asıl bundan sonra baslıyor zor zamanlar herkes oyle soyluyor ama garıp olan sey karnım hıcc buyumuyor sankii... acaba ne zaman kocaman olacak gobıslerımız
benımde gobısım var ama kuzum goruyorum sokakta kocccccaaaaman gobıslı hamılelerı durupBen 9 kilo aldım benim çıktı gobisim sırf gobis olsa iyi heryerden kilo aldım:)
hersey yıolunda ya sukurler olsun .
asıl bundan sonra baslıyor zor zamanlar herkes oyle soyluyor ama garıp olan sey karnım hıcc buyumuyor sankii... acaba ne zaman kocaman olacak gobıslerımız
benımde gobısım var ama kuzum goruyorum sokakta kocccccaaaaman gobıslı hamılelerı durup
-Pardon kac haftalıksınız dıye sorasım gelıyor ama cekınıyorummmcanım ben 15 kılo aldım ama herkes nıye kılo almıyorsun dıye soruyor bende hıc istıfımi bozmuyorummmmm . Allaha sukur boyum kurtarıyor 74 kıloyum ama aynalara barısık bı hamıleyımmm .oğlum dogsun tadilata girecegım ınsallahh komple
seker portakalı,
ıkımızın doğum tarıhı aynı...ne guzel ...
ama buyuk ıhtımalle ben senı gecerım .
maalesef benım erken doğum rıskım var.
evet ne güzel oldu, bi de aynı gün doğuruyormuşsunuz. doktor bu onaaa... bi sanaa..
niye erken doğum riskin var senin ? :44:
seker portakalı,
ıkımızın doğum tarıhı aynı...ne guzel ...
ama buyuk ıhtımalle ben senı gecerım .
maalesef benım erken doğum rıskım var.
kızlar coraspin kullanan var mı
günaydın,
rahim ağzı kısaymış. 20. haftadan beri haftada bir iğne oluyorum. 35. haftaya kadar da olmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?