2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr çok alakasız olacak ama resim ekleyemiyorum ben yapılması gerekenlerii yapıyorum olmuyoo.bilen varsa bi link atabilirmi??

ayy ewett sanki 50 kiloyla hamile kalmışım gibi dawrandılar bana aman bebegim saglıklı olsunda varsın kilolu olayım emzirrkende inş veririm bende tığ gbi olurum

Selam kiZlar doktordan geldik yeni doktorumuz şükran Hanım'dan çok memnun kaldım onunla devam edicem çok ilgilendi herseyimiz iyi çok şükür kan tahlilide yaptık kanımızda çok çıktı ilacı 2 taneden 1 taneye düşürdük gunes kremi kapital önerdi evde bile dursak gunes kremi kullanmamız lazimmis egepol de dogum fiyatını sordum 6dan sonra duran kızların bilgisi yokmuş yarın sabahtan telefonla ogrenicem rahim ağzı ölçümünü düşük tehlikesi olanlara yapıyorlarmış aklıma gelen herseyi sordum

hersey yıolunda ya sukurler olsun .
asıl bundan sonra baslıyor zor zamanlar herkes oyle soyluyor ama garıp olan sey karnım hıcc buyumuyor sankii... acaba ne zaman kocaman olacak gobıslerımız

Ben 9 kilo aldım benim çıktı gobisim sırf gobis olsa iyi heryerden kilo aldım:)
benımde gobısım var ama kuzum goruyorum sokakta kocccccaaaaman gobıslı hamılelerı durup
-Pardon kac haftalıksınız dıye sorasım gelıyor ama cekınıyorummm canım ben 15 kılo aldım ama herkes nıye kılo almıyorsun dıye soruyor bende hıc istıfımi bozmuyorummmmm . Allaha sukur boyum kurtarıyor 74 kıloyum ama aynalara barısık bı hamıleyımmm .oğlum dogsun tadilata girecegım ınsallahh komple

hersey yıolunda ya sukurler olsun .
asıl bundan sonra baslıyor zor zamanlar herkes oyle soyluyor ama garıp olan sey karnım hıcc buyumuyor sankii... acaba ne zaman kocaman olacak gobıslerımız

Zeynepcim sen çok kilo aldım diyodun nereye gitti bu kilolar,basenlere bacaklara gitti senin sanırım, ben toplamda 6-7 kilo aldım göbüş fırladı benim sipsivri,ama bacaklar kalça aynı,inanmazsın hamilelik öncesi aldığım düşük bel pantolonum var düğmeleri hala kapanıyo giyiyorum hala,ama üstüme ne giysem göbüş fırrttttt çıkıyo

Canım o kocamannn gobisi kiz cocuk dogururken görürüz anca erkek bebekte o kadar olmuo:))

seker portakalı,
ıkımızın doğum tarıhı aynı...ne guzel ...
ama buyuk ıhtımalle ben senı gecerım .
maalesef benım erken doğum rıskım var.

evet ne güzel oldu, bi de aynı gün doğuruyormuşsunuz. doktor bu onaaa... bi sanaa..
niye erken doğum riskin var senin ? :44:

bi daha hiç bir güç bana ferro sanol içiremeeez
dün üçüncü ve son kez içtim.. butün gece kıvrandım durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…